După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 31 iulie 2020

Peter Costea 🔴 De ce atacă USR Polonia?


Stânga a pierdut alegerile prezidențiale în Polonia, dar își dorește revanșa, iar Renew Europe e în prima linie a asaltului post-electoral împotriva Poloniei conservatoare.

Pe 27 iulie, Renew Europe, sub semnătura dlui Dacian Cioloș și a încă câtorva europarlamentari USR, au adresat o scrisoare Comisiei Europene și Consiliului European în care ataca Polonia pentru că intenționează să abroge Convenția de la Istanbul: www.reneweuropegroup.eu.

Pe lângă dl Cioloș, scrisoarea a fost semnată de Ramona Strugariu, Dragoș Pâslaru și Ilana Ciucurel, cât și de alți europarlamentari Renew Europe.
Majoritatea dintre noi știm că această convenție instituie ideologia de gen și că a fost ratificată și de România. Polonezii, însă, au realizat pericolul convenției și doresc să o abroge. Au dreptul să o facă.

E regretabil, însă, că inițiatorii scrisorii nu dau dovadă de integritate intelectuală atacând Polonia. Este adevărat că unul din obiectivele Convenției este protejarea femeilor de violența domestică, un scop legitim care trebuie urmărit. Pornind de aici, USR / Renew Europe susțin că abrogarea Convenției va însemna violența împotriva femeilor poloneze. Nici pe departe.

Guvernul polonez deja și-a explicat motivația: Convenția instituie ideologia de gen și polonezii nu o doresc. Deja există legi, la fel ca și în România, care penalizează și protejează femeile de violența domestică. Nu e nevoie de un tratat internațional asupra subiectului.

Polonia merită aprecieri și pentru că, abrogând Convenția, își reafirmă suveranitatea națională. Tratatele internaționale prin definiție știrbesc din suveranitatea națională. Dacă dorim să ne protejăm copiii de pericolul confuziei sexuale și al ideologiei de gen, și România trebuie să facă la fel: să abroge Convenția de la Istanbul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.