După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 17 mai 2020

Tony Berbece 🔴 Cine se satură de Biserici...


Preotul Bisericii din Tăuţii Măgherăuş s-a gândit să amplaseze boxe exterioare pentru ca slujba să fie transmisă și celor de afară. Dar gestul a fost “salutat” de unii localnici cu o profanare sau vandalizare a pereților Bisericuței. Ei au ținut să lase un mesaj prin care exprimau faptul că slujbele sunt comparabile cu “excrementele”.

Cine ar putea să aibă o astfel de atitudine față de Biserică? Cine ar putea să hulească astfel slujbele? Domnilor care ați lăsat acest mesaj, manelele date la maxim, lăutăreasca sau orice alt stil muzical care se aude și de la 3-4 Km nu vă mai deranjează? De ce nu luați un spray să scrieți pe toate casele sau pe toți pereți din interiorul cărora se aude muzică la maxim? De ce nu le răsturnați grătarele celor care ascultă la casetofoanele mașinilor muzică la maxim? Aaa, vă este frică? Dar de Dumnezeu nu vă este?

De când a ajuns slujba să fie comparată cu mizeria umană, iar muzica infectată cu pornografie verbală nu? Dacă am realizat ceva în pandemie acest lucru este faptul că ura unora față de Dumnezeu, Biserică și credincioși a ajuns la culme. Sunt prea mulți înveninați cu ura demonică, ura Satanică izvorâtă din păcatele și viciile lor, oameni care dacă li s-ar da voie, mâine i-ar sui pe credincioși într-un tren și i-ar duce la un Auschwitz. Vă spun că atunci când nu se vor mai auzi slujbe în difuzoare, când nu veți mai vedea oameni mergând la Biserică, când veți vedea Bisericile goale, să știți că ați rămas pe pământ doar voi cu Antihristul. Atunci nu va mai fi mult și veți chema munții să cadă pe voi de chin și jale.

Mai bine suportați azi pocăința, veniți la Hristos și veți fi feriți în lumea asta de Înșelătorul cât și dincolo de Iad.

Cu prețuire pentru toți credincioșii,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.