După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 mai 2020

Ionuț Baciu 🔴 Întâlnirea care a făcut diferența

"Nici decum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi parasi"- Evrei 13:5

Am avut multe tensiuni în viață, cu persoane dragi dar și cu persoane necunoscute. Niciodată în schimb nu am ajuns să cred că voi ajunge la nivelul de tensiuni prin care am trecut recent. Fiind într-un moment în care în mintea mea se zbăteau o gramadă de gânduri și frământări, pe deasupra simțeam că Dumnezeu tace și este parca într-o pauză. Cu fiecare zi, parcă situația sensibilă între mine și soția mea era din ce în ce mai apăsătoare.

Oricât de aproape ești de Dumnezeu și simți că escaladezi "munții" când apar tensiuni între tine și cei pe care îi iubești, simți că totul îti alunecă de sub picioare. Apoi au apărut întrebările adresate lui Dumnezeu. Întrebări la care nu auzeam nici un răspuns. Iar situația a persistat câteva zile. Mixul acela de durere, confuzie și tăcere m-a pus într-o stare de singurătate. Am început să mă simt singur cu mulți oameni în jurul meu. Aveam 2 decizii de luat. Să continui să rămân în starea aceea și să îmi plâng de mila, sau să îl rog pe Dumnezeu să schimbe inima mea cu privință la situație.

Ceea ce am și făcut. Am știut că Dumnezeu este în controlul situației mele. Am avut credința că vede totul chiar dacă nu îl simțeam. Într-o zi, Dumnezeu a venit și m-a întâlnit. M-a umplut cu Duhul Sfant si l-am simțit că e lângă mine. Nu am mai simțit sentimentul de singurătate și de îngrijorare. Am avut certitudinea că El a luat toate frământările și îngrijorările asupra Lui. Cât despre tensiuni, ele vor tot apărea. Am învățat să nu fug de ele. Dumnezeu mi-a promis că nu mă va lăsa și cred cu tărie acest lucru.

Încurajarea mea este să îți aduci aminte că El este în control chiar și când nu îl simți sau când nu îți răsunde cum ai avea așteptarea să o facă, El tot în control este.
El își dorește să fie mai aproape de noi decât ne dorim noi asta.

“Dumnezeu te iubește și când tu nu simți asta."


Ionuț Baciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.