După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

duminică, 17 mai 2020

În plină pandemie, criză sanitară și început de criză economică, liderul grupului Renew din Parlamentul European, reprezentantul USR-PLUS, Dacian Cioloș , pare că a găsit soluția la toate problemele economice și sociale care încearcă Europa în aceste timpuri...


Postarea aceasta este adresată în special creștinilor care încă mai cred că preocuparea lui Dacian Cioloș și a grupării USR-PLUS este să ne “salveze”.


În plină pandemie, criză sanitară și început de criză economică, liderul grupului Renew din Parlamentul European, reprezentantul USR-PLUS, Dacian Cioloș , pare că a găsit soluția la toate problemele economice și sociale care încearcă Europa în aceste timpuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.