După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 aprilie 2020

Paula Simon, sotia pastorului Sandu Simon de la biserica Agape din Arizona, a reușit să învingă temutul COVID-19

Paula și Sandu Șimon sunt un cuplu de clujeni stabiliți în SUA, o familie cunoscută în comunitatea din Phoenix, Arizona. Sandu Șimon este fost profesor la un colegiu tehnic din Phoenix, iar actualmente este unul dintre pastorii bisericii „Agape” din metropola americană.
Paula Șimon este „certified nurse practitioner” în Peoria, Arizona, având cunoștințe solide în medicină. „Nurse practitioner” este practic cel mai înalt nivel de asistent medical în sistemul medical din SUA. „Practitioner”-ul are dreptul de a prescrie rețete, dar trebuie să lucreze doar sub îndrumarea unui medic, spune Joseph Decean, într-un mesaj pentru Monitorul de Cluj.

CLIPE CRITICE PENTRU VIAȚA PAULEI

În urmă cu câteva zile, comunitatea românească din SUA a lansat un apel urgent la rugăciune pentru Paula, internată la Mayo Clinic, Arizona, la secția de Terapie Intensivă. Era în stare foarte gravă, având o infecție avansată la plămâni. A fost diagnosticată cu noul COVID-19, tocmai în țara care trece prin cea mai spectaculoasă creștere a numărului de cazuri de infecții.
„În aceste momente neobișnuit de grele, nu doar pentru ei, vă solicităm sprijin în rugăciune, ca această familie să treacă biruitoare prin această încercare. Dumnezeu să ne asculte rugăciunile și să se atingă de sora Paula Șimon!”, se arăta în mesajul bisericii Agape. Iar rugăciunile au fost ascultate!
Sandy Șimon, fiica Paulei, actualmente studentă la medicină, a stat de vorbă cu reporterii de la un post TV din Arizona, oferind detalii despre evoluția stării de sănătate a mamei sale. După câteva zile critice – 10 zile petrecute la secția de Terapie Intensivă – Paula a fost dezintubată. Urmează o nouă perioadă grea pentru ea, dar plină de speranță și optimism!
„Am rămas fără cuvinte, creierul meu medical nu poate percepe. De la insuficiență respiratorie acută, cardiomiopatie septică, ARDS și șoc septic secundar COVID-19, acum este complet trează, respiră singură și vorbește. Avea șanse de supraviețuire de 7%... Ea este miracolul nostru! Recuperarea nu va fi ușoară, dar sperăm să o avem acasă în următoarea săptămână!”, a mărturisit Sandy Șimon.

MULȚUMIRI PENTRU EROII PAULEI

Sandy a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au rugat pentru sănătatea mamei sale, celor care au mers la cumpărături în locul familiei izolate, care au sunat zilnic să se intereseze de sănătatea lor, dar mai ales medicilor de la Mayo Clinic, echipa care a avut grijă de Paula – „eroii ei”, cum spune Sandy.
„Asistentele, medicii și terapeuții respiratorii care și-au riscat viața în fiecare zi pentru a avea grijă de ea. Orele petrecute vorbind cu mine la telefon și ținându-mă la curent cu ce se întâmplă. Voi fi mereu recunoscătoare! Îmi aduc aminte de motivul pentru care am ales să devin doctor. Vă mulţumesc!”, a mai scris Sandy Șimon.
„Mama a suferit din cauza acestei pandemii reale pentru atât de mulți dintre noi. Să ne rugăm în continuare pentru comunitățile noastre, pentru cei care suferă de această infecție! Pentru cei cu risc, pentru profesioniștii din domeniul sănătății, care își riscă viața în fiecare zi. Să ne unim în rugăciune pentru cei de aproape și de departe, ca să ieșim din aceasta cu bucurie și pace în suflet!”, este mesajul lui Sandy, fiica Paulei Șimon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.