După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 aprilie 2020

Florin Ianovici 🔴 Cheltui sau te cheltui?


Dacă o problemă se rezolvă cu bani, nu e o problemă, ci o cheltuială. Poți scoate bani din portofel – deși tare puțini o fac – pentru nevoile aproapelui tău și să faci o cheltuială fără să rezolvi de fapt, o problema.

Nu e acesta motivul pentru care apostolul Pavel a afirmat că el se cheltuie pe sine pentru alții? El a înțeles că a da fără a te da este insuficient pentru a sluji lui Dumnezeu.

Am găsit în această perioadă bătrâni căzuți literalmente în casă, oamenii care nu mai voiau să trăiască datorită sentimentului de inutilitate și părăsire.

Slujirea nu înseamnă doar să cumperi niște alimente, cât mai ales să bați la ușa celui năpăstuit cu mesajul: nu sunteți uitat, prețuiți pentru cineva.

Apostolul Pavel spunea că arde pentru cei căzuți. Când vezi focul cuiva pentru tine, te aprinzi și tu și prinzi nădejdea că se poate schimba ceva în viața ta.

Se împlinesc cuvintele lui Dumnezeu sub ochii noștri. Trăim vremuri unice. Vei sta pasiv, urmărind știrile și căutând să îți umpli timpul sau vei fi părtaș unei mișcări deosebite pe care Duhul lui Dumnezeu o face prin cei ce se pun la dispoziție?

Vrei să știi despre ce e vorba?

Diseară, de la orele 18.00, încercăm să ducem la bun sfârșit dialogul cu Cornel Popescu, omul pe care Dumnezeu îl folosește împreună cu samaritenii bisericii Renovatio, într-o slujire cu mare impact.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.