După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 martie 2020

Rodica Volintiru 🔴 Știu că foarte multe persoane, grupuri, vă rugați pentru mine. Vă mulțumesc din inimă și cred că ajută la vindecarea mea...


CE DORESTI? SANATATE SAU PREZENTA MEA?

Stiu ca foarte multe persoane , grupuri, va rugati pentru mine. Va multumesc din inima, si cred ca ajuta la vindecarea mea.
Domnul va rasplati fiecaruia dupa dragostea si pasiunea cu care v-ati rugat.
Sa continuam sa ne rugam unii pentru altii in aceste zile grele.

Imediat dupa ce am fost la spital si am primit raspunsul testului ca-i positiv, eu nu m-am speriat deloc. Vestea aceasta a fost ca si cum mi-ar fi spus, ca afara ploua si trebuie sa stai in casa...
Stam pe fotoliu si mi-am pus muzica de inchinare si am inceput sa-l laud pe Domnul care este Bun si in veac tine indurarea Lui. Domnul coboara in mijlocul laudelor, asa ne spune Cuvantul Sau. Atunci am simtit cum camera mea a fost inundata de o Prezenta cereasca asa incat am inceput sa plang de iubire si de dor pentru Dumnezeul meu, mai ales ca dupa 2 saptamani de suferinte grele, am simtit atingerea Prezentei Sale neconfundabila, care-ti umple intreaga fiinta de pace si bucurie cereasca in mijlocul furtunilor de orice fel.
Atunci am auzit vocea Domnului care m-a intrebat;
"CE DORESTI TU ACUM?
DORESTI SANATATE SAU PREZENTA ,MEA?"
In acele momente de un bliss ceresc, am raspuns imediat;
"Doamne, ceea ce vreau este doar Prezenta Ta, caci atunci nici boala , nici durerea, lipsa sau alte incercari nu te doboara.
Ce castig sa am sanatate si bani si de toate
FARA PREZENTA TA?
Acum realizez mai bine ca viata fara Tine este ZERO.
Doamne Isuse, UMPLE-MA DE PREZENTA TA IN FIECARE CLIPA a vietii mele, caci ACEASTA INSEAMNA TOTUL pentru mine.
Acum inteleg mai bine pe Moise, pe David care au experimentat PREZENTA Ta, si aceasta o doreau cel mai mult..."
In acele momente am simtit o atingere divina, care a luat ceva greu ce ma apasa in cap si la piept. Am inceput sa simtit o usurare, pentru care ii multumesc mult Domnului.Stiu ca vindecarea mea a inceput, slava Domnului.

Domnul te intreaba si pe tine acum, in aceste vremuri grele si nesigure, cand moartea poate e la un pas de tine,
"CE DORESTI TU ACUM?
CINE MA CAUTA PE MINE SI PREZENTA MEA, VA TRAI SI VA AVEA PACE SI BUCURIE IN MIJLOCUL EPIDEMIEI , AL DURERII SI A INCERCARILOR DE TOT FELUL."
Fiti intariti si binecuvantati de Domnul.
El e cu noi si nu ne va lasa.
Nu acceptati frica sau ingrijorarea. Cautati necurmat FATA Domnului si PREZENTA Lui si veti vedea o mare diferenta.
Va iubesc si va apreciez pentru toate rugaciunile.

 Am sa scriu maine ceea ce mi-a mai vorbit Domnul in aceasta vreme.

RESPIRA AERUL PREZENTEI DOMNULUI

NIMIC , absolut nimic din lumea aceasta nu se poate compara cu frumusetea de a sta in prezenta Domnului.
Pentru ca acolo, in prezenta LUI, nu mai ai alta dorinta decat sa fii schimbat, sa fi ca El.
Realizezi unde esti, iti dai seama CATA VREME AI PIERDUT fara El, fara sa ai parte de dragostea nemarginita a Sa care nu se poate explica in cuvinte.
Cand sufletul iti inseteaza NUMAI dupa EL,nu dupa altceva ,nu dupa ajutor, nici chiar sanatate, atunci sa stii ca ai pasit pe un drum nou, frumos, cel mai minunat si placut, dar si periculos...
De ce? PENTRU CA PE ACEST DRUM NU MAI EXISTA CALE DE INTOARCERE. Si nu numai atat, incepi sa GUSTI din bogatiile ceresti, iar ceilalti nu te mai pricep... nu te mai inteleg, pentru ca tu nu mai esti ca ei.
Tu ai alte dorinti, alte placeri, tu doresti sa fii doar cu IUBITUL SUFLETULUI tau , cu Mantuitorul tau, cu Cel ce te-a rascumparat, cu Cel care este Mirele cel mai frumos si minunat.
Tot pe acest drum este un drum singuratec...dar ai parte de Cel mai desavarsit prieten care-i atat de aproape, incat nici nu mai doresti multimea.
Apoi este un drum al credintei. Trebuie sa RIȘTI, SA PASESTI PE APE.Numai pe acest drum te intalnesti cu Isus Domnul. Si cand te-ai intalnit cu El fata in fata, ceea ce El iti da ,este un FOC CARE TE MISTUIE...de dor si de dragoste pentru EL.
Acest foc al dragostei pentru El, trebuie sa arda in tine, imperfectiunile si obiceiurile rele, ca sa poti deveni UNA cu EL Flacara iubirii Lui se uneste cu flacara iubirii tale si DEVIN UNA. Aici este o alta DIMENSIUNE...la care trebuie sa ajungem cu totii.
Focul acesta te mistuie zi si noapte, este dureros ,dar este si dulce si placut, pentru ca te atrage mereu mai inspre EL.
Nu mai ai alta dorinta decat sa fii CU EL, SA FII CA EL, SA FII UNA CU EL.
Aceasta este cea mai mare dorinta a lui Dumnezeu pentru faptura mainii Sale, ca sa se contopeasca cu El in IUBIREA Divina, caci numai asa vom fi ca EL si putem sa avem o viata de biruinta in orice incercare ca apoi sa fim folositi cu mare putere aici pe pamant.
Ma rog ca in aceasta vreme de incercare si de IZOLARE sa cautam PREZENTA Domnului, care trebuie sa fie mai necesara decat aerul care-l respiram.
Am vazut ce greu este sa nu mai poti trage aer, cu toate ca era din belsug in jurul meu.
Pentru multi este greu sa se conecteze cu Prezenta Domnului, care este din Belsug, pentru ca au o problema inlauntrul lor. De aceea, o izolare in camaruta doar cu Dumnezeu, o sa poata rezolva problema si va putea RESPIRA PREZENTA DRAGOSTEI DOMNULUI DIN BELSUG.
Atunci PACEA SI BUCURIA sunt la ele acasa in inima ta.

Rodica Volintiru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.