După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 ianuarie 2020

Apel către "bunii samariteni" din biserici‼️ Cum adormiți știind că nu mișcați un deget?

Voi, buni samariteni ce mergeți la Biserică și vă declarați buni creștini, auziți strigatele disperate de ajutor ale Mariei și ale lui Mihai? Dacă nu îmi răspundeți mie, răspundeți-vă măcar vouă!
Pentru numele lui Dumnezeu, treziți-vă!!!
Cum adormiți știind că nu mișcați un deget?

În fiecare sâmbătă și duminică, până se va rezolva favorabil, ieșit și voi în stradă la ora 13:00 în fața Ambasadelor Finlandei din toată lumea și/sau în fața instituțiilor care pot face demersuri în legătură cu rezolvarea acestei tragice situații cu mesaje voastre tipărite/scrise pe o coală de hârtie.
Au făcut ei destul până acum presiune; acum este rândul nostru să-i ținem în corzi!

Ce ați face dacă în locul lor ar fi copiii voștri?
Ce ați simți dacă ați fi în locul mamei lor?
Cum ar fi viață voastră dacă vi s-ar întâmplă și vouă, Doamne ferește, așa ceva și semenii voștri v-ar privi nepăsători sau și mai rău, v-ar întoarce spatele spunând că nu este problema lor?

Sfâșiați de durere și aflați la capătul puterilor, cu copiii smulși de la piepturile voastre, despărțiți și aruncați în centre de plasament și mai nou în spitale de psihiatrie pentru simplul motiv că vă iubesc și pentru că vor să se întoarcă la voi, cam cât de mult v-ar încălzi și v-ar ajuta la propriu niște like-uri pe Facebook?

Cum sunteți alături de această mamă disperată care duce zi de zi de mai bine de 4 ani o luptă crâncenă cu autoritățile finlandeze care nu vor să-i ia în considerare nici o formă de apărare? La cât efort și zel a depus Dr. Camelia Smicala, de s-ar fi luptat cu toate morile de vânt din lume, cu siguranță ar fi câștigat însă lupta injustă cu un sistem ticăloșit care apără atacatorul acuzând victima și declarând-o vinovată pentru toate nedreptățile pe care le-a îndurat, aproape c-a răpus-o. Doar implicându-ne la propriu putem într-adevăr să ajutăm.

 Cu Dumnezeu înainte !
Angela Negrotă




▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.