După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 decembrie 2019

Onisim Botezatu 🔴 Adunările mai ard, Biserica niciodată!

Vedeți foarte multe știri de genul: Birerica „Betel” din Arad a ars în procent de 60-70%. Nu dragilor! Biserica nu arde, pentru că biserica este formată din pietre vii, oameni.
Clădirile mai ard, se mai aprind, se mai produc scurtcircuite, mai arde mobilierul și mai pocnesc și geamuri, dar se fac înapoi. Sunt convins că frați și surori din toată lumea vor sări în ajutorul fraților noștri de la Betel, pentru a ajuta la refacerea edificiului. Clădirile sunt doar un suport temporar unde biserica se adună periodic în prezențe Regelui.
Biserica „Betel” nu a ars. Nici un mădular al trupului lui Hristos nu a fost vătămat, că așa îngăduie Dumnezeu. Biserica dormea liniștită și acest lucru s-a întâmplat noaptea. Aceeași biserică de oameni harnici și inimoși, ajutați de noi ceilalți, vom renova sala de cult a Bisericii copiilor lui Dumnezeu.
Nu vă panicați iubiți frați de la Betel! Nu puneți prea multe întrebări! Rămâneți tari! Domnul este lângă voi, prin noi toți. Și suntem destui, cei care ne rugăm pentru dumneavoastră și vom sări în ajutor.
Onisim Botezatu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.