După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 noiembrie 2019

PS Macarie, apel la rugăciune pentru Camelia Smicală și copiii săi: „Este o situație dramatică ce durează deja de ani de zile”

Episcopul Europei de Nord, PS Macarie, a prezentat, duminică, enoriașilor situația dramatică în care se află familia medicului român din Finlanda, Camelia-Mihaela Smicală, și s-a rugat pentru întărirea acesteia și a copiilor ei, a anunțat, duminică, Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord.  

„Ultima încercare prin care trece familia Smicală se petrece chiar acum, în prezent, și este legată de dorința celor doi copii, care sunt și cetățeni români, de a se întoarce cu mama lor în țară. Am contactat-o pe doamna Camelia-Mihaela și era atât de îndurerată încât m-a rugat să o înțeleg dacă nu poate vorbi prea mult. Atât mi-a spus, să mă rog pentru ea să fie întărită în credință căci se clatină sub greutatea loviturilor pe care le primește”, a afirmat părintele episcop Macarie, potrivit unui anunț postat pe Facebook.

Ierarhul român a arătat nevoia solidarizării cu familia Smicală și a chemat credincioșii la rugăciune de obște pentru aceasta.

 „Iubiții mei, este o situație dramatică ce durează deja de ani de zile, în care ne-am implicat și noi, Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord, prin solidaritatea pe care mulți dintre dumneavoastră, credincioșii, ați arătat-o, prin cuvântul nostru de întărire și de mângâiere și misiunea noastră pastorală și a mea de părinte duhovnicesc”, a spus PS Macarie.

Acesta a subliniat că suntem datori „să ne solidarizăm cu aproapele nostru în suferință, cu aproapele nostru care este nedreptățit și care trece prin grele încercări”.

„Iată și acum, să ne plecăm genunchii inimilor noastre și să ne rugăm împreună pentru Camelia-Mihaela, Johan-Mihail și Maria-Alexandra, pentru izbăvirea și mântuirea lor, pentru întărirea lor în credință și să zicem: Doamne, Dumnezeule, Cel Care ești Părintele orfanilor și Judecătorul văduvelor, Cel Care privești la necazuri și la durere, ca să le iei în mâinile Tale, Cel Care ești un Dumnezeu de aproape, care Te-ai smerit pe Tine însuți chip de rob luând și pe Cruce răstignindu-Te pentru noi, ia aminte la rugăciunea noastră pentru această mamă și copiii ei, Camelia-Mihaela, Johan-Mihail și Maria-Alexandra, care trăiesc grele și cumplite încercări, fiind clătinați în credința și nădejdea lor. Căci Tu ne-ai zis, Doamne, să ne rugăm unii pentru alții și mai știm că ești un Dumnezeu milostiv și milosârd, care ne-ai poruncit să ne iubim unii pe alții și să ne punem sufletele pentru frații noștri. Iată, ne aflăm în nedumerire și neputință, neștiind ce să facem pentru a ajuta această mamă și copiii săi, pentru a se reuni și pentru a se întoarce în țara lor. Dar mai știm că mai cu seamă atunci aduci izbăvirea, când toate cele omenești se adeveresc neputincioase și când totul pare pierdut. De aceea te rugăm, cu umilință și căindu-ne de păcatele noastre, Doamne, miluiește și întărește pe Camelia-Mihaela cu cei doi copii ai săi Johan-Mihail și Maria-Alexandra. Dăruiește-le izbăvire din încercări, întărire și luminare! Doamne, ajută-i pentru numele Tău Cel Sfânt, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin”, a spus PS Macarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.