După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 14 noiembrie 2019

Pași către pecetea anticristului, către semnul fiarei? Toată lumea începe să emită monezi virtuale (Libra și altele), alții (ca Google) încep să ofere servicii bancare... (tot la nivel mondial, adică supra-stat, pentru că Google există în întreaga lume, datorită internetului)

Google va oferi conturi bancare începând 
cu anul viitor 

Google va oferi clienților posibilitatea deschiderii unor conturi curente, începând cu anul viitor, printr-un parteneriat realizat cu banca americană Citigroup și o cooperativă bancară de la universitatea Stanford, scrie Wall Street Journal. 

Operațiunea se numește Project Cache și vine după ce ieri presa a scris despre Project Nightdingale, prin care a obținut detalii medicale despre sănătatea a 50 de milioane de americani. 

Apple și Facebook, în colimator 

Mișcarea vine după ce Apple și Facebook s-au aventurat deja în sectorul bancare. 

Apple oferă deja de mult timp Apple Pay, o soluție de plată care este deja foarte populară. 

De asemenea, Facebook a anunțat azi Facebook Pay, prin care se pot face plăți prin aplicațiile Messenger, WhatsApp și Instagram. În această vară, Facebook anunțase și criptomoneda Libra, dar lansarea acesteia este în dubiu deoarece autoritățile din întreaga lume se opun. 

Google Pay, popular în India 

Google operează deja Google Pay, un serviciu de plăți care este deja popular în țări precum India, unde are peste 67 de milioane de utilizatori. 

În fine, Amazon oferă deja credite comercianților de pe platforma sa. 

Firme din domeniul fintech, care combină finanțele cu tehnologia de ultimă oră, sunt deja foarte populare în lume. Revolut este deja populară în Europa, inclusiv în România, în vreme ce în Asia este extrem de răspândit serviciul AliPay, care oferă de la împrumuturi la schimb valutar sau plăți online. 

Există însă o îngrijorare tot mai mare din partea politicienilor din întreaga lume cu privire la giganții IT. Aceștia se mișcă acum cu o viteză uluitoare și intră în tot mai multe domenii. 

Colectarea de date, marea problemă 

Senatorul american Mark Warner, un democrat aflat în comitetul ce supraveghează sistemul bancar, a anunțat că îngrijorarea sa este Facebook și Google intră în noi sectoare, unde nu există reguli pentru ele. 

El se referă în special la colectarea de date personale din noile domenii. Facebook a anunțat azi că va colecta o serie de date din utilizarea Facebook Pay, pe care le va folosi la furnizarea de reclame personalizate.

Investigație privind datele personale 

Google a anunțat ieri un parteneriat cu o companie care deține peste 200 de spitale și centre de îngrijire a bătrânilor pentru servicii de cloud computing și colectarea de date ale pacienților americani. 

Astăzi deja a fost demarată o investigație în privința colectării acestor date medicale. Oficiul pentru Drepturi Civile din cadrul Departamentului pentru Sănătate și Servicii Umane verifică dacă transferul de date respectă legislația privind portabilitatea datelor medicale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.