După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 28 noiembrie 2019

Florin Ianovici 🔴 Fii biruitor!


Adevărata bătălie se dă în mintea și sufletul nostru. Biruința stă într-o minte echilibrată și o inimă liniștită.

Ca să fii biruitor îți recomand câteva sfaturi, în dorința de fi de folos celor care trec prin adevărate războaie.

Astfel:

1. Biruie gândul că ești un nimic, un nimeni.
Știu că lumea are un sistem de măsurare a valorii care stă în bani, lucruri, putere, faimă, influență. Poate nu ai nimic din toate acestea, dar tu să nu uiți că ești iubit de Dumnezeu, că pentru tine s-a jertfit Fiul lui Dumnezeu.
Ori de câte ori lumea îți va râde în față și te va disprețui spunând: nu ai nimic, ești un nimeni, tu să îți amintești că Tatăl tău a dat totul pentru tine, ca să fii cu El pentru totdeauna.
Leproșii, femeia gârbovă, femeia samariteană, orbii, vameșii îți pot spune că în Hristos avem totul deplin.

2. Biruie gândul că ești cineva.
Dacă diavolul nu te biruie cu deznădejdea, dacă nu te îngroapă sub dispreț, te va momi cu mândria. Când ajungi să ai despre tine păreri mai mari decât se cuvine, atunci ai rămas singur. Nici oamenii, dar mai ales Dumnezeu, nu pot sta lăngă tine pentru că ești prea mare, prea deștept, prea plin...de sine. Să ne smerim sub mâna tare a lui Dumnezeu ca binecuvântările să rămână și să se înmulțească și să ne bucurăm de relații sănătoase și trainice. Omul mândru se are doar pe el.

3. Lasă-te biruit de gândul că Dumnezu e totul.
El e sprijin și ocrotire pentru cel părăsit. El e mângăiere pentru cel necăjit. El e Stâncă tare pentru cel ce trece prin furtuni. El e Soarele neprihănirii pentru cel ce este cuprins de umbre și întuneric. El este Pâinea Vieții pentru cei flămânzi. El este Izvorul Apelor Vii pentru cei însetați. El este Cetate tare pentru cei hăituiți și asediați. El este Alpha și Omega pentru cei îngrijorați. El este leac alinător pentru cei bolnavi.
Mâna lui Dumnezeu se dechide și revarsă bleșug de îndurare. Nu e nimic prea greu pentru El.

Lumea îți va spune: ești un nimic, un nimeni. Nu o crede.
Firea pământească îți va spune: ești cineva. Nu o crede.
Dumnezeu îți spune: ai fost pierdut, dar te-am găsit și ești al meu pentru todeauna. Să crezi ce îți spune.

Biruință tuturor!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.