După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 25 noiembrie 2019

Florin Ianovici 🔴 Întrebări la început de săptămână


De ce să aștepți să fii extraordinar când ai un Dumnezeu extraordinar?

Știi ce nu ești: nu ești vrednic, nu ești bun, nu ești bogat sau faimos, nu ești erudit, nu ești atrăgător...nu ești multe. Ceea ce uiți mereu este faptul că Dumnezeu lucrează cu tine, nu datorită faptul că ești ceva prin tine însuți, ci datorită faptului că El este totul pentru noi toți.

E o zi dată de Dumnezeu pentru a umple inima ta cu Cuvântul lui Dumnezeu care îți va spune că noi, prin noi înşine, nu suntem în stare să gândim sau să facem ceva ca venind de la noi, ci destoinicia noastră, dimpotrivă, vine de la Dumnezeu.

De ce să stai când poți să umbli?

Programele religioase uimesc din ce în ce mai mult prin strălucirea și spectaculozitatea lor, în timp ce viața uimește prin întunericul și mizeria ei. Coborâm din caleașca aurită a zilei de duminică în subsolul rece al corvoadei de luni și luăm poziția ursului în peșteră: hibernare pentru supraviețuire. Când la biserică primești efecte muzicale, efecte luminoase, retorică de dragul retoricii, la ieșire te izbește viața cu aerul ei rece și înțepător. Când părtășia coboară prezența Duhului Sfânt, atunci calci apăsat, luminezi în întuneric, iar în tine arde un foc cu care aprinzi inimile celor din jur.

Ce zi potrivită pentru o reumplere cu Duhul Sfânt. Pentru cei plini de Duhul Sfânt marginile pământului nu sunt departe. Cei plini de Duhul Sfânt nu se izolează în carapace, nu devin parte din peisajul cenușiu al lumii, ci aduc lumină și iubire.

De ce să taci când poți să vorbești?

Știu că cei de lângă tine nu te mai aud de mult. Știu că necazurile repetate ți-au luat puterea de a mai vorbi. Știu că dezamăgirea de a vedea că nimic nu se schimbă în cei cu care vorbești, ți-a blocat sufletul și ți-a adus lehamite.

Doar că tu nu vorbești cu cine trebuie. Duhul Sfânt abia așteaptă să poarte cuvintele rugăciunii tale către scaunul de îndurare al Tatălui ceresc. Când prezintă cuvintele tale, Duhul Sfânt o face alăturând suspinele Sale negrăite. Așteaptă apoi să auzi cum cuvintele tale aduc cuvintele Lui: ,,cu nici un chip n-am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi.’’
Chiar acum fă-ți timp de o rugă.

Cuvântul Lui te duce de la nimic către extraordinar.
Duhul Sfânt va da putere picioarelor tale să umble în voia lui Dumnezeu.
Rugăciunea trimite cuvintele tale ca să aducă cuvintele Lui.

Cuvânt și rugăciune. Purtate în și prin Duhul Sfânt. Și săptămâna ta va fi binecuvântată.

Biruință tuturor!
Florin Ianovici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.