După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 15 iulie 2019

Tony Berbece 🔴 Pe dos...

Am văzut un cazino care purta numele “Paradis”. Milioane de oameni sunt distruși anual de această practică demonică, mii de oameni își pun ștreangul de gât după ce și-au lăsat familia în stradă pentru că au vândut tot pentru a pierde mai apoi banii în câteva minute. Ce “paradis” e acesta. Nu e mai degrabă iad? De ce aleg oamenii aceștia care dețin astfel de afaceri un astfel de nume? Oare nu pentru că sunt conduși de tatăl minciunii, Satana?
Am văzut firmă de țigări electronice care se numește “Promise” (promisiune). Când citești te gândești la ceva măreț, promisiunile de obicei conțin ceva bun, e un cuvânt plin de speranță. Dar firma asta de țigări ce promite? Cancer? Bani arși aiurea pentru a culege mai apoi boală? Cum să pui un astfel de nume la o firmă care omoară anual milioane de oameni prin acest viciu?

Am văzut o mișcare a sexualității care are ca drapel culorile curcubeului, curcubeu care conține o promisiunea Biblică, faptul că Dumnezeu nu va mai distruge pământul prin potop, însă păcatul acesta a produs distrugerea cu foc a unor orașe antice. Acest paradox denotă o moarte a cugetului, cât de orb să fii ca să te folosești de un simbol care arată că Dumnezeu s-a mâniat pe lume din cauza desfrânării ei pentru a promova aceeași destrăbălare. Generalizând acest păcat oare nu-l sfidezi pe Dumnezeu? Oare nu cheamă această destrăbălare în masă focul mâniei Lui?
Cu prețuire, 
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.