După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 26 mai 2019

Peter Costea 🔴 Un alt mesia s-a prăbușit

Premierul britanic Theresa May și-a anunțat demisia și Europa a mai rămas cu doar doi mesia – Macron și Merkel. Am mai abordat această temă și cu alte ocazii. 

Demisia premierului britanic reconfirmă ceea ce spun de mult timp: despărțirea de valori și de Dumnezeu a Europei nu poate rezolva problemele cu care se confruntă.

Britanicii și-au pus încrederea în Theresa May pentru a le rezolva problema Brexitului, dar au eșuat. 
Și în România încep să se profileze la orizont mesia seculari, care însă nu vor face altceva decât să îi dezamăgească pe cei care își vor pune încrederea în ei. De ce? Pentru că toți mesia seculari au dezamăgit si dezamăgesc.

Singurii lideri europeni care au reușit să realizeze ceva temeinic au fost cei ai anilor 40 si 50. Ei au promovat și aderat la valorile creștine care au redat sufletul acestui continent și civilizației lui după ce el a fost distrus de al doilea război mondial.

Parlamentul European e și el un „mesia” în care își pun nădejdea jumătate de miliard de europeni. Nu eu, însă. Speranța vine doar prin Renașterea morala a Europei și a Parlamentului European.
Vă rog să țineți minte lucrul acesta când mergeți la vot...
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.