După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 aprilie 2019

Peter Costea 🔴 Nu ne plângem, muncim din greu!

Vă mulțumim pentru cuvintele de apreciere care le postați pe Facebook privind energia, hărnicia  și pasiunea cu care muncim la această campanie. O facem cu motivația exclusivă de a dobândi dreptul și încrederea dvs. de a vă reprezenta în Parlamentul European. 
Poate că ați observat și că nu ne plângem. Ceea ce ne diferențiază de ceilalți. Nu ne-am plâns că numărul de semnături cerute de autorități e enorm. Am acționat după principiul creștin „dați Cezarului ce este al Cezarului”. 
Dimpotrivă, ne-am pus pe treabă începând cu 19 februarie, am străbătut mii de kilometri în toată România, am stat de vorba cu sute de oameni, am avut oportunitatea de ne adresa direct la mii de oameni, am distribuit mii de tabele pentru semnături, am amplasat corturi, am fost în Basarabia, Londra și Statele Unite și peste tot am cerut semnături. În final le-am obținut. În plus, am obținut și încrederea dvs. și sperăm, voturile dvs. 
Nu ne plângem că e greu. Nu dăm vina pe alții. Nu ne explicăm eșecurile pe seama altora. Nu ne plângem că sistemul politic ne defavorizează, cu toate că aceste lucruri sunt foarte reale și de multe ori descurajează. Dimpotrivă, perseverăm. Ceea ce vedeți zilnic este o echipă de oameni harnici, integri, care în loc să se plângă, aleargă cu străduință spre ținta alergării noastre comune: Parlamentul European. 
Hărnicia, devotamentul, pasiunea, abnegația și munca sunt valori pe care le-am învățat de la bunicii și părinții mei și le-am practicat toată viața. Părinții și bunicii mei au fost la fel ca și părinții și bunicii voștri: s-au plâns mai puțin, au făcut puțină filosofie, dar au muncit din greu. Și-au ghidat viața după înțeleapta vorbă românească „vorbăria multă, sărăcia omului”. Aplicăm această zicală și campaniei noastre și de aceea avem încrederea că vom câștiga. 

Vă mulțumim din nou pentru interesul cu care ați muncit să ne obținem semnăturile. Împreună formăm o echipă bună care poate schimba România și Uniunea Europeană. Înspre bine.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.