După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 17 martie 2019

O tânără îi va salva viața tatălui său adoptiv, pastor baptist, donându-i un rinichi


O femeie din Carolina de Nord îi va dona în curând un rinichi celui care a adoptat-o în urmă cu 27 de ani. O întâmplare miraculoasă a făcut ca organele celor doi să se potrivească deși nu au legături de sânge. 

DeLauren McKnight povestește că a fost surprinsă să afle că este compatibilă cu tatăl său adoptiv, Billy Houze, mai ales că nu au legături de sânge. 

Bărbatul a început să aibă probleme la rinichi din 2016, iar medicii i-au spus că nu va supraviețui mai mult de cinci ani dacă nu găsește să facă un transplant. 

Niciunul dintre ceilalți membri ai familiei pastorului de 64 de ani nu a fost compatibil, dar atunci când fiica sa adoptivă și-a făcut analizele, șansele au fost de partea lor, scrie BBC News. „Mi-a spus: Tati, ai crezut că mă salvezi luându-mă de la casa de copii, dar de fapt m-ai salvat pentru ca mai târziu să pot să-ți salvez ție viața”, a povestit bărbatul. 

Pastorul baptist a început să sufere de insuficiență renală după o intervenție chirurgicală la vezica biliară în 2016. Când nici unul dintre rudele sale de sânge nu puteau să-i doneze rinichii, doctorii i-au spus că ar putea să dureze șapte ani până să-i vină rândul la un transplant, dar el mai avea maxim cinci ani de viață. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.