După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 noiembrie 2018

Samy Tuțac 🔴 Când cei care se pretind a fi creștini, sau și mai rău, "păstori ai sufletelor", se folosesc de calomnie ca singura lor șansă de (re)afirmare...

Există ceva mai îngrozitor decât calomnia...

Calomnia a devenit tot mai mult parte din ethosul societății contemporane. A spune lucruri rele și neadevărate despre alții este singura rațiune de a fi a unora. În același timp, calomnia este arma preferată a oamenilor frustrați și a celor cu sufletul tare urât. Atât de urât că seamăna cu Diavolul, care este "Urâtul lumii."

Una este când oameni fără Dumnezeu și fără al șaselea simț mint precum respiră și aruncă cu noroi în stânga și-n dreapta. Așa ceva nu mai surprinde pe nimeni. Alta este când cei care se pretind a fi crestini, sau și mai rău "păstori ai sufletelor", se folosesc de calomnie ca singura lor șansă de (re)afirmare. Este trist să vezi cât de jos pot ajunge unii oameni.

Când nu mai au argumente, când au epuizat toate armele de luptă, de la zvonuri și promisiuni fără acoperire la șantaj, tot ce le mai rămâne este calomnia. Filosofia lor are la bază ideea că ceva tot va fi recepționat. M-am întrebat adesea dacă oamenii aceștia nu obosesc. Sau cum se face că deși sunt recunoscuți ca mincinoși incurabili, sunt destui care îi ascultă?

Oare oamenii aceștia, neobosiții aruncători de pietre și noroi, au Biblie? Și dacă au, o citesc? Și dacă o citesc, o cred? "Fraților, nu vă vorbiți de rău unii pe alții", spunea sfântul Iacov odinioară, dar cine te-ar mai asculta dacă i-ai vorbi pe toți de bine? Până la urmă are și vorba aceasta un sens: "Nu îmi spune ce au zis ei despre mine, spune-mi de ce au fost atât de confortabili încât să spună cu tine de față".

Multă vreme am crezut că nimic nu ar putea fi mai îngrozitor decât calomnia. Dumnezeu mi-a adus aminte zilele acestea că minciuna, care stă întotdeauna la baza calomniei, "are picioare scurte." Pâna la urmă Adevărul va triumfa. Dacă nu aici, atunci acolo la dreapta judecată care va începe de la casa lui Dumnezeu. Dacă nu acum, atunci când Cristos Adevărul își va manifesta deplin Împărăția Sa.

Cu siguranță calomnia este josnică, groaznică și mizerabilă, așa cum sunt "creștinii" care o practică, dar există totuși ceva mai îngrozitor decât calomnia: ADEVĂRUL.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.