După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 noiembrie 2018

Daniel Gheorghe: PNL se opune categoric oricăror idei ieșite din laboratoarele revolutiei culturale

Deputatul Daniel Gheorghe (PNL) spune într-o postare pe Facebook, că indiferent dacă unii colegi din PNL semnează legi de "tip neo-marxist", PNL se opune oricărori "idei ieșite din laboratoarele revoluției culturale".
"Faptul că unii colegi din PNL semnează propuneri de legi de tip neo-marxist, precum cea privind parteneriatul civil inițiata de PSD si USR, nu înseamnă ca acesta este punctul de vedere oficial al partidului ori majoritar in grupurile parlamentare. Fiecare parlamentar e liber, prin Constituție, sa semneze orice aberatii legislative doreste. De asemenea asta nu ne opreste pe noi, majoritatea liberalilor, sa respingem ferm ingineriile sociale ale stangii radicale pe care in mod otrăvit, in ciuda unei retorici fals "conservatoare", actuala majoritate controlată de PSD cauta sa le bage pe gâtul românilor! PNL se va opune categoric oricăror idei ieșite din laboratoarele revolutiei culturale!", a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.
Senatul a respins, luni, în calitate de primă Cameră sesizată, propunerea legislativă privind parteneriatul civil, iniţiată de deputatul independent Oana Bîzgan.

Raportul de respingere acordat propunerii legislative şi propus plenului de Comisiile juridică şi pentru drepturile omului din Senat a primit 92 de voturi "pentru", 11 "împotrivă" şi o abţinere.
Doar USR, prin liderul de grup, senatorul Vlad Alexandrescu, a anunţat susţinerea iniţiativei legislative în pofida "imperfecţiunilor sale, care ar fi putut fi remediate în dezbaterea parlamentară".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.