După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 octombrie 2018

Dana Lungu, directoarea Grădiniței „Boboceii” din Brașov: "Nu se face educație sexuală în grădinița noastră. Cei de la Salvați Copiii ne-au prezentat într-adevăr, acel proiect, dar am decis să nu-l acceptăm în grădinița noastră. Acel formular de acord a fost trimis, pentru informare, pe mai multe mailuri, iar cineva l-a descărcat și l-a pus pe internet..."

În urma publicării articolului "La Grădinița Boboceii din Brașov s-a început Educația Sexuală a copiilor", preluat de pe pagina "Voci Conservatoare" am fost solicitați de către doamna Dana Lungu, directoarea unității de învățământ mai sus menționate, să facem următoarele precizări, publicate deja pe site-ul ActiveNews.ro:

"Nu se face educație sexuală în grădinița noastră. Cei de la Salvați Copiii ne-au prezentat într-adevăr, acel proiect, dar am decis să nu-l acceptăm în grădinița noastră. Erau niște cursuri despre protejarea intimității copiilor, despre faptul că aceștia nu trebuie să lase niciun străin să-i atingă, nu era nimic legat de actul sexual, dar având în vedere că subiectul este foarte sensibil, am decis să nu acceptăm. Oricum, cursurile ar fi fost predate tot de educatoarele noastre, nu de personal străin. Acel formular de acord a fost trimis, pentru informare, pe mai multe mailuri, iar cineva l-a descărcat și l-a pus pe internet. Repet, nu s-a făcut și nu se face niciun astfel de curs la grădinița noastră. Am fost puși în situația de a fi sunați de părinți nemulțumiți că nu au fost informați, pentru că știau că toate cursurile predate la noi se fac numai cu acordul părinților. Reiterez faptul că orice se predă la grădinița noastră este ales numai cu acordul prealabil al părinților ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.