După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 august 2018

Samy Tuțac 🔴 De ce cred eu că președintele Iohannis trebuie susținut?


În primul rând pentru că, fiind ales cu peste șase milioane de voturi, este de departe cea mai reprezentativă personalitate a țării. Din această calitate modul în care reprezintă România în relațiile internaționale este exemplar. De asemenea, modul în care se rapoartează la celelalte autorități ale statului este mulțumitor.

În al doilea rând președintele Klaus Iohannis respectă cât se poate de mult prevederile Constituției referitoare la atribuțiile unui președinte al României, care sunt foarte limitate. Dintre președinții pe care i-a avut România după 1989, ne place sau nu, el le respectă cel mai mult. Dacă se dorește mai mult de la un președinte ales cu milioane de voturi, singura șansă este modificarea Constituției.

În al treilea rând, chiar dacă austeritatea lui luterană enervează uneori, trebuie să recunosc că nu-i este simplu să vorbească fără să-și denatureze adevărata poziție, dar nici să nu dea apă la moara celor care îl acuză că nu e imparțial, sau că nu își îndeplinește rolul de mediator. E adevărat că uneori tace cam mult, dar când are o armată care îl pândește și abia așteaptă să greșească tăcerea poate fi o dovadă de înțelepciune.

Samy Tuțac

P.S. Eu nu pledez pentru susținerea candidatului Iohannis la prezidențialele din 2019. Pentru acele alegeri mă voi ruga pentru călăuzirea Domnului și voi da votul meu acelui candidat care va fi cel mai aproape de principiile biblice. Eu pledez pentru susținerea președintelui României, domnul Klaus Iohannis și mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciune în decizii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.