După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 august 2018

INFO MISIUNE CAMBODGIA AUGUST 2918

Nu am mai scris de ceva timp și acum vom dorim să vă prezentăm un scurt rezumat al acestei perioade din aprilie până în iulie inclusiv.

De la sfârșitul lunii martie până la începutul lunii iunie am fost în țară cu Samy în vederea unui tratament de kinetoterapie, tratament care prin harul Domnului a dat rezultatele așteptate. Am vizitat și am slujit mai multe biserici din diaspora și ne bucurăm că Dumnezeu a adus oameni la pocăință și și-a făcut numele de slavă.

Cristina a rămas în Cambodgia cu Debby și s-a ocupat de lucrare, dat fiind volumul mare de muncă ce a rămas în urma plecării mele. Împreună cu membrii organizației noastre (Hope Mission in Cambodia) au continuat lucrările de evanghelizare, ajutorare, ucenicizare, etc...)
Fratele păstor Petru Oros din Arad, ne-a făcut o scurtă vizită prilejuită de sărbătoarea cerească din ziua de 19 Iunie unde 750 de oameni L-au mărturisit pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor în apa botezului. La câteva zile după acest eveniment am plecat la bisericile pe care le-am plantat lângă granița cu Tailanda. Acolo 33 de credincioși au primit botezul în apă.

Am continuat propovăduirea Cuvântului atât prin concerte evanghelistice, cât și prin vizite la sate. Astfel aproximativ 1000 de persoane și-au exprimat dorința de a-L urma pe Isus dintre care 700 sunt în curs de pregătire pentru a primi botezul pe data de 15 Septembrie 2018. Să ne rugăm pentru ei ca să fie întăriți în credința lor și să dea o mărturie vie în mijlocul comunităților de care aparțin. 

Numărul mare de oameni ce se convertesc implică un volum elevat de slujire și investiție în ucenicizarea lor. Pe de o parte cu creșterea celor noi în credință, iar pe de altă parte cu echiparea și formarea liderilor și păstorilor din bisericile plantate.

Dorim să dedicăm perioada lunilor Noiembrie și Decembrie, călătoriilor misionare pe termen scurt. Oricine dorește să slujească alături de noi pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu, îl așteptăm cu drag și ne poate scrie la datele de contact de mai jos. 

Vă mulțumim din suflet tuturor celor care simțiți cu noi și cu lucrarea din Cambodgia și ne rugăm pentru voi ca împreună să slujim pe Împăratul Slavei, Regele Isus, până când ne va lua la El!
(conturile organizației HOPE MISSION IN CAMBODIA vi le punem la dispoziție în privat)

 
Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBODGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont EURO BANCA TRANSILVANIA ROMÂNIA
Moisa Eduard Claudiu
RO33BTRLEURCRT0442750201
COD SWIFT: BTRLRO22

Cont LEI BANCA TRANSILVANIA ROMÂNIA
Moisa Eduard Claudiu
RO83BTRLRONCRT0442750201
COD SWIFT: BTRLRO22

Cont USD BANCA TRANSILVANIA ROMÂNIA
Moisa Eduard Claudiu
RO37BTRLUSDCRT0442750201
COD SWIFT: BTRLRO22

www.churchplantingasia.com
Adresa e-mail: churchplantingasia@gmail.com
Facebook ID: Eduard Claudiu Moisa

Cu prețuire,
Claudiu & Cristina,
Samy + Debby

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.