joi, 19 iulie 2018

Întâlnirea tinerelor și femeilor creștine din Argeș la Biserica Penticostală Maranata Pitești 🔴 Invitată: Rodica Volintiru

Sâmbătă, 21 iulie 2018, între orele 10:00 - 15:00

Avem bucuria de a vă invita la Întâlnirea tinerelor și femeilor creștine din Argeș. O vom avea ca invitată pe sora Rodica Volintiru, care împreună cu soțul ei, este o mesageră a chemării la trezire pentru generația noastră. În urma unor experiențe deosebite cu Domnul, a primit chemarea la o viață de consacrare prin post și rugăciune pentru națiuni și mai ales pentru România.

Începând cu anul 2007, Rodica și Marian Volintiru slujesc ca misionari în România și în alte țări. Prin lucrarea de misiune și prin mesajele transmite la conferințe de femei din diverse țări, ea a devenit purtătoarea unui mesaj extrem de actual și necesar pentru trezirea spirituală și înnoirea relației cu Dumnezeu a credincioșilor.

Pe lângă chemarea de soție, mamă și misionară, sora este și autoare a patru cărți: “Cunoașterea frumuseții lui Dumnezeu prin post și rugăciune”, ”Biruitori în încercare”, ”În dragoste nu este frică” și ”Secretul bucuriei”. 
Sora Rodica locuiește în Vancouver, Canada, împreună cu soțul ei Marian și copiii lor. 

Răspândiți vestea cât mai multor domnișoare și doamne, dornice să petreacă un timp minunat împreună.

Pentru o mai bună organizare, așteptăm să ne confirmați prezența. Mulțumim și vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.