După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 10 martie 2018

O mare lecție de perseverență în rugăciune: Un evreu în vârstă de 101 de ani se întoarce la Hristos după ce soția sa s-a rugat timp de 24 de ani pentru el...

SUA – Un bătrân evreu, în vârstă de 101 de ani, care a refuzat mereu să fie creștin, a hotărât în cele din urmă să-L accepte pe Hristos, după ce soția sa nu a renuntat si a perseverat în rugăciune timp de 24 de ani.
George Warshaw a refuzat de mai multe ori să îmbrățișeze creștinismul, dar soția lui Lou nu s-a oprit, ea a continuat rugându-se să-l primească pe Cristos ca pe Singurul său Mântuitor. „Diavolul mi-a spus că nu se va întâmpla niciodată asa  ceva”, povesteste Lou, recunoscând că s-a implinint rugaciunea sa.
„Dar eu credeam puternic că Dumnezeu poate”, a spus ea. Deși George a fost evreu, a participat cu soția sa Lou la Biserica Baptistă din Calvary din Alexandria, Louisiana. S-a așezat pe aceeași bancă pentru învățătură și un participat, de asemenea, la o clasă de studiu biblic.
Lou și alți prieteni de-a lungul anilor  nu i-au impus credința fortata lui George, au arătat dragostea creștină și s-au rugat pentru el să-L cunoască pe Cristos. În ultimele luni, George nu a reușit să continue să participe la biserică din motive de sănătate. El a fost internat într-o casă de îngrijire medicală, dar a rămas în contact permanent cu frații din biserică.
Vreme când Lou a mers să-l viziteze, s-a rugat pentru el împreună cu alți frați și s-au unit în mijlocire. Când George a hotărât să-L accepte pe Hristos și să-l recunoască ca pe Mesia Trimisiul lui Dumnezeu, atunci a inteles importanța unei relații cu Dumnezeu.
Săptămâni mai târziu s-a recuperat și a fost botezat. Pastorul bisericii, David Brooks, spune că Lou este un exemplu perfect ca urmmas al lui Isus Hristos, care a impinit porunca lui Dumnezeu, chiar și atunci când situația parea lipsită de speranță. „S-a rugat pentru soțul ei de ani de zile”, a declarat pastorul.
De la convertirea și botezul lui, Lou și George citesc Biblia când sunt împreună. „Nu mai poate vedea, așa că am citit eu Biblia, fac asta de mult timp atunci când sunt cu el”, a spus Lou. „Nu mi-am imaginat că ar dori asa de mult să audă mesajul Bibliei, este ca și cum s-ar hrănit cu Cuvântul”.
„Intoarcerea lui George reprezintă o mare lecție pentru perseverență în rugăciune, iar vremea si timpul lui Dumnezeu nu este al nostru, când cine timpul,  Dumnezeu va răspunde la rugăciune”, a spus pastorul.
Tradus si prelucrat de logosul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.