După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 martie 2018

ActiveNews.ro: Lider al Organizației "Adunările lui Dumnezeu" din România: Nu îmi pot explica de ce noi am început să ne pierdem conștiința creștină și națională și să privim mai mult peste gard la vecinii noștri sau mai în depărtare, peste ocean

Marți, 27 februarie, a avut loc conferința de lansare a programului „România - 100 de ani de conștiință națională și credință creștină”, la care au luat parte reprezentanți ai tuturor cultelor din țara noastră.
Acest program este dedicat Centenarului Marii Uniri și este implementat de Alianța Evanghelică din România, în parteneriat cu Centrul Creștin București și Fundația „Pâinea Vieții”, cu sprijinul Secretariatului de Stat pentru Culte.
Prezent la eveniment, Ioan Ceuță  - președintele Centrului Creștin București -,  a vorbit despre importanța conștiinței naționale și a credinței creștine.

„Va trebui ca în generația tânără să punem această sămânță a conștiinței naționale și a credinței creștine. Nu îmi pot explica de ce noi am început să ne pierdem această conștiință și să privim mai mult peste gard la vecinii noștrii sau mai în depărtare, peste ocean. Pe când noi trebuie să privim la valorile pe care poporul român le are, care sunt temelii, sunt fundamente, pe care noi trebuie să rămânem", a declarat, pentru TVR, președintele Centrului Creștin București.

De asemenea, la conferință a participat și trupa Pronconsul, solistul Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo, atrăgând atenția asupra faptului că Biserica este un pion principal al culturii românești.

„După câte ne dăm noi seama și după câte vedem, Biserica este unul dintre pionii principali la care se raportează cultura românească, unitatea românească și as spune bunul simț românesc”,a  spus Bodo.

Întrebat care sunt valorile cultural spirituale la care se mai raportează astăzi românii, solistul Proconsul a răspuns:
„Unitate, iertare, dragoste mai multă. Asta înglobează tot. Dacă avem dragoste, avem și unitate și iertare...Trebuie să reînvățăm să ne iubim unii pe alții și să iertăm mult și în stânga și în dreapta".

În cadrul evenimentului au fost susținute mai multe alocu­țiuni, între invitați fiind și pr. prof. dr. Stelian Tofană, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. „În cadrul cuvântului, am accentuat mai multe aspecte legate de conștiința națională a poporului român în curgerea sa prin istorie și de credința creștină care l-a caracterizat și care l-a unit de fapt. Integritatea creștină a unui popor înseamnă forța lui, în acest sens înțelegem cât de mult înseamnă pentru viitorul unui popor nevoia în prezent a unei reforme morale”, a spus pr. prof. dr. Stelian Tofană. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.