marți, 28 martie 2017

Agerpres.ro: Copilul de 11 ani din Dâmbovița care s-a sinucis le spunea colegilor că joacă ''Balena Albastră''

Copilul de 11 ani, din localitatea dâmbovițeană Cazaci, care s-a sinucis luni, le spunea colegilor de la școală că joacă ''Balena Albastră'', susțin polițiștii care au efectuat cercetări în acest caz.
Poliția a ridicat telefoanele și calculatorul copilului pentru a efectua o expertiză.
"Din verificări s-a stabilit că elevul care s-a sinucis le spunea colegilor că juca un anumit joc. Nu avem certitudinea că jocul a fost cauza care a dus la deces. Au fost ridicate cele două telefoane și calculatorul pe care copilul le folosea și urmează să se efectueze expertizele necesare. Părinții au declarat că nu știau că băiatul juca jocul respectiv", a declarat marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, Alexandra Niculaie.
Copilul de 11 ani a fost găsit luni, de către sora lui, spânzurat în podul casei.
Continuarea pe www.agerpres.ro

La Ordinea Zilei: Parlamentul a amânat legea Referendumului pentru Familie (Interviu cu Prof. Dr. Paul Negruț)Material furnizat de către Radio Vocea Evangheliei Timișoara
______________________
Ascultati Radio Vocea Evangheliei - Timisoara:
- pe 92,2 FM in Timisoara
- www.rve-timisoara.ro
- pe aplicatia de Android
- pe aplicatia de iPhone
- prin telefonul 031-5040455

Din arhiva:
- rve-timisoara.ro/arhiva-emisiuni
- pe Youtube, canalul rve.timisoara

Vlad Alexandrescu, senator USR, fost Ministru al Culturii în guvernul Cioloș: „Deputații USR vor vota potrivit conștiinței. În ceea ce mă privește, aștept ca propunerea să ajungă la Senat. Voi vota împotrivă..."

Vlad Alexandrescu, senator USR, fost Ministru al Culturii în guvernul Cioloș: „Deputații USR vor vota potrivit conștiinței. În ceea ce mă privește, aștept ca propunerea să ajungă la Senat. Voi vota împotrivă...
Consider că nu prezintă nicio urgență și că își ratează cumva obiectul. Căsătoria dintre un bărbat și o femeie este prevăzută în Codul civil, o lege organică. Nu văd ce ar schimba supralegiferarea ei în Constituție. În schimb, va modifica percepția asupra persoanelor care trăiesc în cupluri de același sex. Ele nu sunt protejate de lege în România...
Faptul că Parlamentul dorește să trimită această decizie dificilă înapoi la popor mi se pare o neasumare a mandatului de reprezentare pe care l-a obținut de la popor. În Europa, chestiunile delicate de acest tip au fost în general tranșate în Parlamente, care au organizat dezbateri largi, în cursul cărora cetățenii, asociațiile, experții și mass-media și-au exprimat opiniile. În urma acestor dezbateri, parlamentarii au asumat clar o poziție și un vot. Nu le-a fost frică să ia o atitudine pe care să o explice limpede alegătorilor lor...
Am sperat că după alegeri, partidele mari vor avea înțelepciunea să amâne declanșarea unui referendum sau să inițieze o adevărată dezbatere de societate. Acum, văd că ele aleg soluția cea mai comodă, spălându-se pe mâini precum Pilat din Pont, de chestiunea dificilă dar crucială a apărării drepturilor minorităților și a libertăților civile. Cred că avem cu toții experiența istorică și socială să putem vorbi despre o familie nerestrictivă, neambalată într-un discurs dogmatic, care definește larg ceea ce a devenit societatea românească... Faptul că partidele vechi aplaudă acest referendum este o dovadă de lașitate absolută.”

Coaliţia pentru Familie

Răsturnare de situație în Parlament: lovitură pentru Coaliția pentru Familie


Cei de la Coaliția pentru Familie primesc o lovitură în Parlament, după o nouă răsturnare de situație.

În ședința de plen a Camerei Deputaților, proiectul de lege care modifică definiția familiei în Constituție a fost adoptat pe articole.

După o dispută între parlamentari, deputații și-au dat seama că sunt în impas. Parlamentarii nu-și dau seama exact care este prima Cameră a Parlamentului care trebuie sesizată, așa că s-a preferat retragerea proiectului și amânarea pentru o dată ulterioară.

Presa mainstream a ignorat total 110.000 de oameni care au ieșit la Marșul pentru viață

Peste 110.000 de oameni de toate etniiile și confesiunile au manifestat sâmbătă în toată România la cea de-a VII-a ediție a evenimentului Marșul pentru viață 2017 - „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”.

Lamia Beligan, Manuela Hărăbor sau Gigi Becali s-au numărat printre personaliățile prezente la marșul din Capitală, alături de alți 10.000 de oameni. La Oradea au fost prezente peste 10.000 de persoane, oamenii manifestând în alte 138 de orașe din România și 149 de localități din Republica Moldova.

Evenimentul a fost însă ignorat de presa mainstream, doar câteva publicații sau televiziuni prezentând câteva informații. 

Continuarea pe www.activenews.ro

Curtea Supremă din Danemarca a decis definitiv că slujbele de „căsătorie” pentru cuplurile de același sex, care se oficiază deja în bisericile luterane, nu încalcă Constituția țării și nici libertatea religioasă. În ce măsură luteranismul nordic mai este creștinism, lăsăm altora mai pricepuți ca noi în teologie să aprecieze...

Curtea Supremă a decis definitiv că slujbele de „căsătorie” pentru cuplurile de același sex, care se oficiază deja în bisericile luterane din Danemarca, nu încalcă Constituția țării și nici libertatea religioasă.
Danemarca încheie astfel ciclul de la prima țară care a legiferat „parteneriatele civile” (1 octombrie 1989) la prima țară care conferă absolut toate drepturile, inclusiv o așa-zisă „cununie religioasă”, cuplurilor de același sex.

Unii o vor numi „progres” sau „evoluție”. Noi o vom numi o stare de acută decrepitudine morală, de care Occidentul suferă de decenii, de când teoreticienii Școlii de la Frankfurt au infiltrat mediul universitar european., și ale cărei simptome pot fi decelate ușor de observatorul lucid. Oricum ar fi, drumul parcurs de Danemarca ne arată care este de fapt agenda lobby-ului antifamilie: schimbări incrementale în legislație, însoțite de „asigurări” mereu liniștitoare că „noi nu vom cere niciodată mai mult”.
A crede astăzi, în România, că insistența cu care se solicită legalizarea așa-ziselor „parteneriate civile” are de a face cu moștenirea sau cu vizitele la spital este o naivitate pentru care nu există nicio scuză.
În ce măsură luteranismul nordic mai este creștinism, lăsăm altora mai pricepuți ca noi în teologie să aprecieze.

VIDEO: Marşul pentru Viaţă 2017 la Vicovu de Sus

Vladimir Pustan — Locuri de unde nu te mai poţi întoarce (25 Martie 2017)

Cursul Kairos la Biserica Izvorul Vieții Arad


VIDEO Pro-familie: Adunarea Publică și Marșul pentru viață organizate de Coaliția pentru Familie la Oradea, împreună cu toți liderii confesiunilor religioase creștine (25 martie 2017)

Samuel Caba — Realitatea Cerului

luni, 27 martie 2017

† Coaliția pentru Familie — COMUNICATConstienti de importanta acestui vot, va cerem sa mijlociti in rugaciune inaintea lui Dumnezeu pentruca parlamentarii sa fie prezenti, sa fie inspirati de adevarul si modelul biblic cu privire la familie si sa-si onoreze juramantul facut cu mana pe Biblie.

Dumnezeu a promis ca in Hristos Domnul sa binecuvinteze toate familiile pamantului care se intemeiaza pe legamantul de casatorie incheiat intre un barbat si o femeie.

In mod cu totul special, maine suntem chemati sa ne rugam ca bunul Dumnezeu sa binecuvinteze toate familiile cetatenilor Romaniei si pe toti parlamentarii care-l vor onora pe Dumnezeu prin votul lor.

Din partea Coalitiei pentru Familie,
Prof. univ. dr. Paul Negrut

Știripesurse.ro: Deputații au adoptat redefinirea familiei: Cum va fi revizuită Constituția

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat pe articole, luni, propunerea legislativă de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie. În forma actuală, Constituţia spune că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi.

Deputaţii PSD, ALDE şi PMP, dar şi unii dintre cei ai PNL au declarat că vor susţine acest proiect de lege. El urmează să fie supus votului final în şedinţa de plen de marţi a Camerei Deputaţilor.

"Vreau să-i felicit pe toţi cei aproximativ 3 milioane şi jumătate de români care au semnat această iniţiativă cetăţenească de revizuire a Constituţiei. Avem de-a face cu o formă de expresie a principiului suveranităţii poporului. Valorile familiei sunt fundamentale pentru societatea românească. Eu, ca unu care susţine familia creştină, mi se pare un moment de referinţă pentru România. În ultima perioadă, valorile fundamentale, valorile morale, valorile identitare ale societăţii în care trăim sunt tot mai atacate peste tot pe glob. Familia a devenit o ţintă. Acest demers presupune apărarea familiei şi a întregii legislaţii şi a tuturor drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti care se cuvin tuturor persoanelor care convieţuiesc în familii. Nu se restrânge niciun drept. Eu, personal, voi vota pentru forma propusă de Coaliţia pentru familie", a spus în cadrul dezbaterilor pe proiectul de lege deputatul PNL, Daniel Gheorghe.

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Poza Zilei: Familia Bodnariu la Marșul pentru viață 2017


👪 Coaliția pentru Familie — MÂINE 28 MARTIE, SE VA DA VOTUL FINAL ÎN PLENUL CAMEREI DEPUTAȚILOR PENTRU PROIECTUL DE REVIZUIRE A CONSTITUȚIEI

Coaliția pentru Familie salută faptul că plenul Camerei Deputaţilor a adoptat astăzi, pe articole, proiectul de lege de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie. Marți, 28 aprilie urmează să fie supus votului final, în plen, proiectul de lege, finalizându-se astfel parcursul legislativ în Camera Deputaților.
Apreciem votul de astăzi al grupurilor parlamentare și avem certitudinea că mâine, la votul final, reprezentații aleși ai poporului vor respecta voința cetățenilor de protejare a valorilor fundamentale pentru societatea românească.

„VETERAN” NONAGENAR PE FRONTUL EVANGHELIEI

Ianoșda. „Cinstim și lăudăm pe Dumnezeu pentru lucrarea mâinilor Lui în viața omului, nicidecum o persoană, oricât de remarcabilă ar fi. Pentru că tot ce suntem, tot ce moștenim, tot ce facem și tot ce lăsăm în urma noastră este de la Dumnezeu, prin grija și dragostea Sa”, a precizat pastorul Mihai Cociubei după rugăciunea de deschidere a serviciului divin de Duminică, 26 martie, din Biserica creștină baptistă Ianoșda (Bihor).

Lăcașul de cult baptist a găzduit, după săvârșirea slujbei religioase, un moment unic în istoria de peste un secol a comunității baptiste locale. Gheorghe Petrușan, decanul de vârstă al Bisericii baptiste din Ianoșda a primit îmbrățisări sfinte din partea fraților și surorilor în credință care, prin rugăciuni, cântări, poezii sau îndemnuri creștine au mulțumit Bunului Dumnezeu pentru lucrarea împlinită în cei 90 de ani de viață dăruiți celui care, în ultimii 70 de ani a slujit cu credincioșie Evangheliei Domnului Isus Hristos. Gheorghe Petrușan, care este cetățean român și cetățean american, a mulțumit Creatorului divin pentru suflarea de viață și puterea credinței împlinită în cei 90 de ani de călătorie pe pământ dar a subliniat că, pentru el, „adevărata cetățenie pentru care am slujit Biserica, clipă de clipă, este cetățenia cerească a Împărăției lui Dumnezeu”.

„Ghiță Petrușan este un luptător-veteran pe frontul Sfintei Evanghelii a Domnului nostru Isus Hristos, în prima linie a luptei cele bune a credinței”, l-a caracterizat un frate din biserică, octogenar, care a mulțumit lui Dumnezeu pentru „tinerețea care mă obligă să continui cu destoinicie tot ceea ce Domnul Hristos a săvârșit la Golgota”.

Emoționantul moment a reunit în rugăciuni și îndemnuri de sfântă mulțumire numeroși credincioși din Oradea, Ianoșda, Salonta, Avram Iancu, Mădăras și Homorog. Rugăciunea lui Moise rostită în Psalmul 90 a adus în inimile tuturor vibrația mântuirii: „Anii vieţii noastre se ridică la şaptezeci de ani, iar pentru cei mai tari, la optzeci de ani, şi lucrul cu care se mândreşte omul în timpul lor nu este decât trudă şi durere, căci trece iute şi noi zburăm. Dar cine ia seama la tăria mâniei Tale şi la urgia Ta, aşa cum se cuvine să se teamă de Tine? Învaţă-ne Doamne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă!”.

De-a lungul timpului, peste 600 de lucrători creştini s-au format ca oameni desăvârşiţi în Biserica creștină baptistă din Ianoșda. Numeroşi dirijori de fanfară, cântăreţi, misionari, predicatori, diaconi şi pastori au împlinit chemarea și trimiterea Domnului Isus Hristos din Cuvântul lui Dumnezeu, iar mărturiile slujirii creştine au completat istoria comunităţii de credincioși baptiști din Cercul pastoral Salonta care cuprinde bisericile din Avram Iancu, Ghiorac, Mărțihaz, Mădăras, Homorog, Ianoșda și din orașul Salonta, păstorite de frații Mihai și Florin Cociubei.
Sorin PETRACHE

📖 Lansarea cărții "Învăț și tot invăț" de Cătălin Ciuculescu la Librăria Cărturești Timișoara


La Ordinea Zilei: Înregistrări de la Marșul pentru viață 2017 Timișoara


Material furnizat de către Radio Vocea Evangheliei Timișoara
______________________
Ascultati Radio Vocea Evangheliei - Timisoara:
- pe 92,2 FM in Timisoara
- www.rve-timisoara.ro
- pe aplicatia de Android
- pe aplicatia de iPhone
- prin telefonul 031-5040455

Din arhiva:
- rve-timisoara.ro/arhiva-emisiuni
- pe Youtube, canalul rve.timisoara

Știri creștine: Mapamond creștin (26 Martie 2017)

Din cuprins:
1. Președintele Trump a semnat un decret privind libertatea religioasă
2. Ajutor pentru refugiații din Africa pentru a scăpa de sărăcie
3. Lucrarea Compassion International părăsește India după decenii de slujire
4. Un proiect recent de lege francez pedepsește site-urile anti-avort
5. Un proprietar chinez de restaurante este recunoscător lui Isus pentru succesul său
6. Campania „40 de zile pentru viață” – O voce pentru cei fără voce!

Alfa Omega TV: Președintele Trump a semnat un decret privind libertatea religioasă


Avem noi informații cu privire la brutăria care a ajuns în centrul unei controverse pe plan național, privind drepturile homosexualilor.

Libertatea religioasă e o problemă controversată care devine tot mai populară, cu multe cazuri mediatizate. Una este foarte semnificativă pentru creștini. 
Cât de important este faptul că președintele Trump a semnat un decret privind libertatea religioasă?
Tony Perkins: În ultimii opt ani, prin acțiuni politice, administrația Obama a promovat ideea conform căreia exprimarea religioasă în public este ceva greșit. A pus credința în carantină, între zidurile bisericilor noastre. 
Tony Perkins, președintele Family Research Council i-a sfătuit pe membrii administrației Trump cu privire la acest subiect și acum vrea ca președintele să ia măsuri.
Tony Perkins: Conform decretului, oamenii își pot trăi viața conform credinței, nu trebuie să o lase acasă sau la biserică. 
Cu alte cuvinte, libertatea religioasă se aplică în toate domeniile vieții, care includ afacerile și guvernul. Proiectul decretului a apărut cu mai multe săptămâni în urmă și a fost criticat de grupurile LGBT și de niște liberali. Acesta acoperă o gamă variată de probleme, precum protecția pentru cei care susțin căsniciile tradiționale. Un alt exemplu: grupurile religioase și alte grupuri nu vor avea nevoie de asigurare medicală care să acopere anticoncepționalele sau avortul. Decretul poate garanta scutirea de taxe a grupurilor religioase care își exprimă opinia în politică. 
Cât sunteți de convins că acest decret va fi aplicat? Știți, cumva, când va fi aplicat?
Tony Perkins: Nu știu când va fi aplicat, dar cred că va avea loc mai devreme decât mai târziu. Știu că această administrație se va ocupa de această problemă. Cred că administrația Trump, și însuși președintele înțelege nevoia și sunt convins că se va ocupa de această problemă.
Cum rămâne cu oamenii ca Eric și Melissa Klein, cuplul din Oregon care a fost amendat pentru că a refuzat să confecționeze un tort pentru o căsătorie de homosexuali?
Tony Perkins: Nu este vorba de faptul că nu au vrut să presteze servicii pentru un cuplu homosexual sau lesbian. Ei nu au vrut să presteze servicii creative pentru o nuntă. Ei au vândut produsele lor clienților așa cum a făcut floralul Barronelle Stutzman, o femeie extraordinară care a servit fiecare client, dar nu a vrut să își folosească darul creativ ca să facă parte din ceva, care din perspectivă creștină este sacră, căsătoria.
Perkins susține acest decret și își exprimă speranța că Congresul va aproba o lege care asigură o protecție permanentă pentru credincioși.

Radu Oprea a fost ales pastor al Bisericii Baptiste Emanuel Timișoara

Anunțăm cu multă bucurie faptul că astăzi, 26.03.2017, în urma hotărârii Adunării Generale a Bisericii Baptiste Emanuel, fratele Radu Oprea a fost ales ca păstor al bisericii noastre. 

Dorim fratelui Radu, familiei dânsului, precum și întregii biserici, binecuvântarea lui Dumnezeu și perspectiva unei lucrări frumoase, spre gloria Domnului!

Știripentruviață.ro: Pastor Cornel Boingeanu, Marșul pentru viață 2017, București: „Curajul dumneavoastră de a spune «suntem pentru viață» înseamnă enorm de mult”

Pastorul Cornel  Boingeanu este Preşedintele  Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România. Cuvântul a fost rostit la Marșul pentru viață 2017 „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, București, 25 martie 2017. Marșul pentru viață 2017 s-a desfășurat în peste 285 de localități din România și Republica Moldova în 25 martie.
Bună ziua!
Sunteți minunați oameni buni şi vreau să felicit organizatorii pentru acest eveniment extraordinar!
Da, suntem alături de voi cu inima, cu sufletul, cu rugăciunile noastre şi vreau să vă asigur că este un mod vizibil şi puternic al nostru de a spune că viața este importantă. Nu e aşa?
Şi pentru asta suntem împreună. Felicitări!
Eu văd în dumneavoastră fibra morală şi de rezistență a comunității noastre umane, a națiunii noastre. Felicitări pentru asta!
Curajul dumneavoastră de a ieşi aici, indiferent de orientări şi păreri, de a spune „suntem pentru viață” înseamnă enorm de mult. E un ecou care ajunge pe toate meridianele lumii acesteia. Şi e un ecou care are rezonanță în suflet.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Știripentruviață.ro: Pastor Virgil Achihai, Marșul pentru viață 2017, București: „Viața venită de la Dumnezeu începe în momentul concepției și nimeni nu are dreptul să o întrerupă”

Pastorul Virgil Achihai este președinte la Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie. Cuvântul a fost rostit la Marșul pentru viață 2017 „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, București, 25 martie 2017. Marșul pentru viață 2017 s-a desfășurat în peste 285 de localități din România și Republica Moldova în 25 martie.
Bună ziua tuturor și Dumnezeu să ne dea izbândă! Și nu doar astăzi când ne întâlnim, ci întotdeauna să susținem viața așa cum ne-a dat-o Dumnezeu!
Dragii mei, suntem aici astăzi ca o mărturie vie a faptului că poporul român, care are această frumoasă moștenire creștină, astăzi recunoaște că viața vine doar de la Dumnezeu. Și dacă vine de la Dumnezeu, într-o zi va trebui să răspundă în fața lui Dumnezeu pentru misiunea pe care a primit-o.
Viața venită de la Dumnezeu începe în momentul concepției și nimeni nu are dreptul să o întrerupă. De aceea, Doamne, Te rugăm binecuvintează România, în așa fel încât să prețuim viața pe care ne-o dai.
În același timp, trebuie să fim conștienți de un lucru: există un grup restrâns de oameni insistenți, gălăgioși, care vor să propună o altă alternativă a familiei. Familia, așa cum a făcut-o Dumnezeu este formată dintr-un bărbat și o femeie, punct.
Nu există alternativă la familie! Poate alții vor să schimbe, dar viața și familia, așa cum a făcut-o Dumnezeu, este un bărbat cu o femeie și, dacă Dumnezeu le dă și copii, binecuvântată este acea familie.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Vladimir Pustan — Mesaj de evanghelizare la Biserica Baptistă Speranța Moneasa

MARȘUL PENTRU VIAȚÃ. Alexandra Nadane: „Nu solicităm interzicerea legală a avortului. Nu sprijinim niciun fel de violență împotriva femeii. Promovăm conștientizarea societății despre criza de sarcină”

Alexandra Nadane este președinta Asociației „Studenți pentru Viață”, care a organizat cea de-a șaptea ediție națională a Marșului pentru viață, eveniment desfășurat, ieri și azi, în 285 de localități din România și din Republica Moldova.

„Suntem aici pentru femeile aflate în momente dintre cele mai dificile ale vieții lor, în criza de sarcină. Suntem aici pentru copiii aflați pe muchie între viață și moarte”, a declarat Alexandra Nadane, în discursul rostit azi, la evenimentul organizat în București.

 „Este trist că nu toți se bucură atunci când femeia și copilul sunt sprijiniți. De aceea, voi repeta ceea ce am spus continuu în ultimii ani. Poate acum ne vor auzi cei care continuă să ne acuze că sunt altceva decât ceea ce suntem.

Luna pentru viață și Marșul pentru viață sunt apolitice și neconfesionale, dar sunt deschise participării tuturor confesiunilor religioase și formațiunilor politice. Nu solicităm interzicerea legală a avortului. Nu sprijinim niciun fel de  violență împotriva femeii. Promovăm conștientizarea societății despre criza de sarcină. Promovăm înțelegerea adevărului științific că viața începe de la concepție. Încurajăm sprijinirea femeii să nască viața pe care o poartă în ea.

Dragi participanți,

Suntem mulți, suntem sute de mii de români care participăm la acțiunile pro-viață din această perioadă.
Dar nu numărul nostru este cel important, nu numărul este cel care contează, în primul rând, ci adevărul este cel important.
De ce este important adevărul?
Pentru că adevărul dă șansa să mergi mai departe, pentru că adevărul construiește și pe el poți construi. Adevărul se dovedește, în timp, mai puternic decât minciuna.
Oricât s-ar nega, prin minciună, umanitatea deplină a copiilor nenăscuți, din ce în ce mai mulți oameni vor înțelege că suntem oameni din momentul concepției.
Oricât s-ar nega, prin minciună, realitatea crizei de sarcină, din ce în ce mai mulți oameni vor înțelege frământările și vulnerabilitatea unei femei în criză de sarcină.
 
Continuarea pe www.activenews.ro

Iosif Țon — Mântuire, trecut, prezent și viitor (19 Martie 2017)

duminică, 26 martie 2017

VIDEO: Marșul pentru viață la Timișoara

VIDEO: Marșul pentru viață la Sibiu

Maria Mateescu — Marşul pentru viaţă Ploieşti (VIDEO) şi mărturia mea personală

Dragi prieteni, 
Am participat astăzi, 25 Martie 2017 la marșul pentru viață împreună cu o parte din familia mea. În urma cu 31, respectiv 29 ani am rămas însărcinată intr-un moment foarte nepotrivit: eram diagnosticată de Spitalul Fundeni cu ciroza hepatica si cu varice esofagiene. Medicii au insistat sa fac avort și m-au considerat inconștiență de riscuri. Aveam deja o fetiță de 5 ani. Am preferat să-mi risc viata pământească decât pe cea veșnică și am născut normal o fetita care are 30 ani, perfect sănătoasă iar eu nu am pățit nimic. 

Când avea 1 an si 3 luni am rămas din nou însărcinată. Acum boala mea se agravase și mai mult dar m-am încrezut din nou în Domnul. Medicii spuneau ca am înnebunit, soțul meu fiind cadru medical! La 7 luni de sarcină am avut hemoragii foarte mari dar după o luna de spitalizare am fost operată în urma unei a doua hemoragii masive. Pe masa de operație am fost aproape pe moarte. Soțului meu i se spunea sa se aștepte să mă piardă pe mine și copilul pentru ca nu reușeau sa oprească hemoragia masivă cauzata de ficat. Dar ultimul cuvânt a fost al Domnului. După încă o luna de spitalizare m-am întors acasă cu un băiețel de 2,300 kg.  Acum are 28 ani.

 Amândoi copiii sunt credincioși, sănătoși și amândoi sunt arhitecți. Iar eu am fost vindecata complet, spre mirarea tuturor medicilor. Pentru că vindecarea a fost treptată, am fost pensionata de boala, lucrasem 7 ani ca educatoare. Astfel mi-am crescut copiii stând  acasa si conjuncturile vieții au făcut să  fiu promotorul și creatorul  (împreună cu soțul meu) a unei asociații caritabile în urma cu 18 ani care este activă, având 8 salariați.  Slavă Lui Dumnezeu! El mi-a păzit viața, m-a vindecat, copiii au crescut și am ajutat mii de familii sărace, copiii și 52 de studenți săraci, pe termen lung. Iată ce minuni face Domnul Dumnezeul nostru. Slavă sa fie numai a Lui!

Va trimit filmul facut de mine la mars, Dumnezeu să vă binecuvânteze! Să luptăm pentru a împiedica stricarea omenirii!

Echipa de închinare BBSO la Biserica Betel Timișoara


Vladimir Pustan — Iacov, fiul risipitor (24 Martie 2017, Detroit)

VIDEO: Deputatul PNL Daniel Gheorghe, la Marșul pentru viață: Să dea Dumnezeu să avem o Românie care să-și regăsească valorile morale și să se îndepărteze de flagelul avortului, care a ucis pe jumătate o națiune. Dacă vom cultiva avortul, vom dispărea ca nație

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a fost singurul politician prezent, sâmbătă, la „Marșul pentru viață 2017” din București. 

Pe scena amplasată în Parcul Tineretului, deputatul liberal, cunoscut ca un apărător al valorilor creștine, a rostit un discurs pro viață și pro familie, amintind că România, o țară profund creștină, a devenit campioană europeană la numărul de avorturi. Dacă vom cultiva avortul în continuare, această națiune va fi distrusă până la capăt, a spus Daniel Gheorghe, care consideră că problema crizei de sarcină trebuie să devină o prioritate națională.

Deputatul liberal spune că în primul rând, este nevoie de educație, prin care oamenii să înțeleagă că avortul nu e o metodă terapeutică, ci mai degrabă cauza unor traume.

Redăm mai jos discursul integral al deputatului liberal:

„Susțin cu toată puterea mea această cazuză a vieții. Felicit pe cei care sunteți prezenți și pe organizatori și pe reprezentanții cultelor religioase care au vorbit foarte frumos despre ceea ce înseamnă viață. Toate drepturile despre care vorbim astăzi provin din dreptul la viață. Dacă vom citi Constituția Statelor Unite sau Carta Universală a Drepturilor Omului, vom vedea cum tot ceea ce înseamnă drepturi și libertăți umane, personale și cetățenești derivă din dreptul fundamental la viață. A rupe omul de acest drept la viață este un act total inuman și un act anti-creștin. 

Continuarea pe www.activenews.ro

VIDEO: Viorel Iuga — Discurs la Marșul pentru Familie și Viață de la Arad

Agerpres.ro: Președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a declarat sâmbătă, la Oradea, că este "o mare dezamăgire" neonorarea angajamentelor PSD, PNL și ALDE în legătură cu proiectul privind revizuirea Constituției, dar speră că referendumul va avea loc în jurul datei de 15 mai...

"Noi, Coaliția pentru Familie, sperăm și credem că angajamentele făcute de cele trei partide în noiembrie 2016 vor fi respectate, chiar dacă cu întârziere. E o profundă dezamăgire a noastră că aceste angajamente au devenit la ora actuală caduce, în sensul că promisiunea pentru luna aprilie nu mai poate fi îndeplinită. Credem că respectarea angajamentelor ține de bun simț, de normalitatea democrației și a dialogului dintre oameni. Protocoalele nu au fost denunțate, nu au fost anunțate nici întârzieri, noi am investit încredere și propriul cuvânt, ne așteptăm ca și partenerii noștri să facă același lucru", a afirmat, pentru AGERPRES, Mihai Gheorghiu, cu ocazia adunării publice din Piața Unirii.
El a spus că trei milioane de oameni nu pot fi ignorați. "Dar putem să înțelegem că probabil există presiuni, interese sau dezinteres, dar sperăm totuși ca referendumul să fie convocat în jurul datei de 15 mai, pentru că datele stabilite nu mai pot fi respectate", a adăugat Gheorghiu.
Continuarea pe www.agerpres.ro

BotoșaniNews.ro: Mii de persoane au participat la Marșul pentru viață din Botoșani (FOTO)

Monitorul de Suceava: „Marșul pentru viață” a mobilizat peste 1000 de suceveni

Numeroase familii cu copii, liceeni, studenți, elevi dar și persoane în vârstă au răspuns chemării lansate de „Alianţa Bucovina Pentru Viaţă „, de a participa la „Marșul pentru viață”, acțiune care promovează viaţa umană, în orice stadiu al ei, ca valoare supremă.
În total, peste 1000 de oameni au mărșăluit prin oraș, pornind din Centru, înspre Spitalul Județean și înapoi,pentru a atrage atenția în privința necesității sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină şi să descurajeze practicarea avortului.
„A mărturisi pentru viață, astăzi, este un lucru greu și rar. Astăzi, în 286 de localități din România și Republica Moldova oamenii s-au mobilizat și participă împreună la acest marș.

Suntem împreună câteva zeci de mii de oameni, în întreaga Românie”, a spus Mircea Pușcașu, unul dintre organizatorii manifestării.


Tribuna.ro: FOTO-VIDEO: 1.000 de persoane, la Marșul pentru Viață din Sibiu: „Familia este de la Dumnezeu”

Marșul pentru Viață a adunat, sâmbătă, la Sibiu în jur de 1.000 de persoane. Cu mic, cu mare, sibienii s-au strâns la Biserica de pe Mihai Viteazu, de unde au pornit în marș spre centrul orașului. Pe drum, au ținut pancarte cu mesaje anti-avort și cu privire la semnificația familiei: „Familia este de la Dumnezeu”, „Educație Biblică în familie”, „Copiii aparțin familiei biologice”. Marșul s-a desfășurat pe traseul Bulevardul Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii – Piața Unirii – Pietonala Bălcescu - Piața Mare și s-a încheiat în jurul orei 15.
Sute de persoane s-au adunat la ora 13 în fața Bisericii de pe Mihai Viteazu, acolo unde s-a dat startul marșului anti-avort. Oamenii au ascultat predicile preoților și i-au auzit interpretând cântece despre viață pe Vlad Părău și pe copiii de la Asociația „Rut”, coordonată de preotul Achim Băcilă. Printre cântecele interpretate s-a aflat și „Fiecare viață e un dar”, care este și sloganul „Marșului pentru viață” de la Sibiu.
De la Biserică, oamenii au plecat spre Piața Mare, blocând circulația pe o singură bandă.
Continuarea pe www.tribuna.ro

Corul de tineri al Bisericii Sfânta Treime Bucureşti la Biserica Baptistă Sfânta Treime Constanța


sâmbătă, 25 martie 2017

Seară de tineret cu Beniamin Crişan şi Grupul de închinare Betania Arad la Biserica Filadelfia Lugoj


Bihon.ro: Mii de orădeni au participat sâmbătă la Marşul pentru Viaţă (VIDEO)

Ionel Tuțac și Grupul Grace Singers la Biserica Penticostală Ekklesia Arad


Știripesurse.ro: Avortul este crimă! Suntem o nație de criminali. Facem genocid pe bandă rulantă. Suntem mânjiți de sângele copiilor noștri nenăscuți. Și ne arde sufletul, ne iau foc obrajii când sunt oameni care vin și ne spun: „Dați o șansă vieții!„ când noi am vrea să ținem țara aceasta un avort permanent...

Vă place sau nu, îmi pare rău, nu voi vorbi în numele unui politically correctness în care nu cred. Dacă unora le place să se mintă și să se ascundă după termeni cât mai pufoși și deloc ascuțiți, adevărul gol goluț rămâne unul singur: avortul este crimă! Avortul ucide un suflet, indiferent de momentul în care se face această procedură medicală.

Plecând de la acest prim gând, vă mai pun în față câteva informații: România are cea mai mare rată de avorturi la numărul de nașteri (peste 450 de avorturi la 1000 de nașteri), de mortalitate maternă (27 la 10.000 de nașteri). Tot în România, se fac 219 avorturi zilnic. Despre declinul demografic, un termen care îi irită pe mulți, dar care este o realitate tristă, ce ne povestește despre cum țara aceasta moare încet, dar sigur, nu mai are rost să vorbim. Peste doar câțiva zeci de ani, vom mai rămâne 15 milioane de români și, dacă ne uităm în perspectivă, riscul ca să coborâm sub 10 milioane de locuitori este nu mare, foarte mare.

Aceste informații de mai sus reprezintă doar niște date statistice. Le putem lua ca un mic background pentru o discuție cât se poate de serioasă despre o altă temă. Astăzi, în București și în multe alte orașe din țară, cu ocazia sărbătorii Buneivestiri, au fost organizate mai multe marșuri ale Coaliției pentru Familie, reunite sub sloganul: „Marșul pentru familie, marșul pentru viață!„ Peste 2000 de oameni în București, câteva sute în Timișoara și Arad, mii și mii în Alba Iulia, Cluj, Iași și Pitești. Oameni care nu au ieșit să să bată cu cineva, oameni care nu și-au dorit să dărâme guverne, nici să îndoctrineze sufletele cu care se intersectau pe drumul lor.

Continuarea pe www.stiripesurse.ro