După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 februarie 2017

RTN Chicago: Sinteza săptămînii


Din cuprins:
*Noul ambasador al Statelor Unite la ONU, Nikky Haley este puternic Pro-Viaţă! 
*Prinţul William renunţă la jobul său de pilot al unui elicopter ambulanţă! 
*Primăria Ierusalimului a aprobat construirea a 2.500 de locuinţe în Cisiordania! 
*În zorii zilei de 14 ianuarie, pastorul şi profesorul Beniamin Cocar a plecat la Domnul! 
*Biserica Ortodoxă din Bulgaria, nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace! 

Viorel Iuga — Trăim vremuri care ne pot aduce multă îngrijorare. Vă rog insistent să folosim puterea rugăciunii şi să mijlocim în rugăciuni fierbinţi pentru ţară!


Când vă îndemnam la cele 100 de zile de post şi rugăciune pentru ţară, nici nu mă gândeam ce zile vom parcurge. Iată că, din motive greu de înţeles, trăim vremuri care ne pot aduce multă îngrijorare. 

Fără a comenta acum şi aici motivaţia ordonanţelor de urgenţă, vă rog insistent să folosim puterea rugăciunii şi să mijlocim în rugăciuni fierbinţi pentru ţară. Să cerem Domnului, aşa cum ne îndeamnă Scriptura, vremuri de pace şi linişte în dragoste şi în adevăr. Să ne rugăm ca noi, cei mântuiţi, să nu ne compromitem valorile. 

Chiar dacă provocările sunt mari, în puterea Duhului Sfânt, să ne trăim menirea de lumină şi sare. Dacă unii, în calitate de cetăţeni ai României, aveţi încredinţarea că puteţi face mai mult, ascultaţi de Domnul şi implicaţi-vă pentru binele României.

Să ne rugăm, să ne implicăm şi să motivăm pe cât mai mulţi la rugăciune şi implicare. Modelul nostru rămâne şi acum Domnul Isus Cristos!

Viorel Iuga

Anti-avort și anti-eutanasie. Cine este judecătorul Neil Gorsuch, nominalizat de Trump la Curtea Supremă a SUA

Pentru postul vacant de la Curtea Supremă, președintele Donald Trump a nominalizat marți un cunoscut militant împotriva avortului, a eutanasiei și căsătoriilor între persoane de același sex. Este vorba de Neil Gorsuch, pe care democrații au anunțat deja că vor face orice pentru a-l bloca.

Donald Trump ia o altă decizie importantă, nominalizându-l marți pe judecătorul Neil Gorsuch pentru Curtea Supremă, după ce postul a rămas vacant în urma decesului lui Antonin Scalia, anul trecut. Anunțul a fost făcut chiar de Trump, care a precizat că astfel vrea să mai îndeplinească o promisiune făcută în campanie.

„Magistratul Gorsuch are abilități legale remarcabile, este o minte briliantă, are o disciplină extraordinară și a câștigat un sprijin bi-partizan. În funcție de vârstă, un judecător poate să fie activ până la 50 de ani, iar deciziile sale pot dura un secol sau mai bine de atât, uneori pot fi chiar permanente”, afirma atenția Trump, însoțit de Neil Gorsuch și de soția sa în timpul nominalizării din Casa Albă.

La doar 49 de ani, Gorsuch se numără printre cei mai tineri magistrați nominalizați la instanța supremă a SUA în ultimul sfert de secol. Acestă funcție este cu atât mai importantă cu cât ea se acordă pe viață. Ca judecător ân cel de-al Zecilea Circuit al Curții de Apel, nominalizat de George W Bush în 2006, Gorsuch s-a pronunțat împotriva reformei sanitare Obamacare. Cunoscute sunt și opiniile sale despre avort și  eutanasie. „Toate ființele umane au valoare intrinsecă iar intenția de a ucide alte vieți din motive personale a fost mereu greșită (spunea Gorsuch în cartea sa „The Future of Assisted Suicide and Euthanasia”). 

Continuarea pe www.activenews.ro

Curs de sodomie, în școlile Greciei, pentru... "eradicarea prejudecăților sexuale"

Ierarhii Bisericii Ortodoxe a Greciei le-au cerut profesorilor și părinților să isi exprime protestul si sa nu le permita copiilor lor să participe la programe educaționale destinate "eradicarii prejudecatilor sexuale", relatează LO News

Mitropolitul Efrem de Hydra a subliniat, in aceste zile, faptul că Biserica Ortodoxă a Greciei nu este de acord cu directiva Ministerului Educației și se opune cursurilor de "eradicare a homofobiei și transfobiei" în școlile grecesti. Mitropolitul le-a cerut părinților să-și exprime protestul lor și să nu le permita propriilor copii sa participe la astfel de "lecții".

Mitropolitul Pavel de Glyfada consideră, la randul sau, că introducerea a ceea ce el a numit "curs de sodomie" în școli nu este o coincidență și a reamintit cuvintele Ministrului adjunct al educației, pe marginea "paradei gay" din Salonic, potrivit cărora "elevii ar trebui să știe că diversitatea în orientarea sexuală este bogăție, în fata careia noi nu trebuie să simtim reținere sau frică".

Conform cuvintelor Mitropolitului, programa recomandata copiilor de școală de către Minister propune, alături de discuțiile pe tema "homosexualitatii", sa se vorbeasca si despre "simbolurile sexuale", elevii notand într-un caiet cuvintele jignitoare pe care le-au auzit și, de asemenea, sa urmareasca filme cu "continut corespunzator" [referitor la homosexualitate]. 

Mitropolitul Pavel a făcut apel la profesori și la părinți, de asemenea, să-și exprime protestul lor și să nu ii lase pe copiii lor să participe la noile programe de acest gen.

În ceea ce-l privește pe Mitropolitul Serafim de Pireu, acesta le-a vorbit credinciosilor săi printr-o circulară, care a fost citită în toate bisericile Eparhiei de Pireu, duminica trecuta. În mesajul său, si acesta le cere părinților și elevilor să-și exprime protestul lor și să transmita conducerii școlii declarații de refuz, pentru copiii lor, de a participa la săptămâna de "demontare a stereotipurilor sexuale". Evenimentul în cauză va avea loc în liceele din Grecia, conform unei circulare din partea Ministerului Educației, Cercetării Științifice și Cultelor.

Articol eliminat

Nicolae Geantă – România a devenit un cazan ce fierbe în ciuda gerului din februarie...


România fierbe deși afară e ger: Guvernul a adoptat ordonanțele privind grațierea și modificarea Codului Penal

Ceea ce a fost o teamă națională a românilor s-a întâmplat aseară: Guvernul, anunță ziare.com a adoptat pe șuștache ordonanțele care lovesc în Justiție. (www.ziare.com)

Guvernul nu se teme că OG-urile nu trec de Parlament, deoarece are majoritatea. Nu se teme snici de suta de mii de manifestanți. Așa suntem noi românii: nu ieșim democratic la vot ca apoi să ne trezim că ieșim în stradă la proteste.

Populația nemulțumită se anunță că iese în stradă. Noi trebuie să punem genunchii la rugăciune! România a devenit un cazan ce fierbe în ciuda gerului din februarie... Dumnezeu să aibă milă de noi!
Nicolae Geantă

UPDATE: Cristian Barbosu în Sibiu și Cisnădie


Sâmbătă 4 februarie, de la ora 18:00, fratele Cristian Barbosu va predica la Biserica Biruința din Sibiu (Str. Victoriei Nr. 42), iar duminică 5 februarie la Biserica Baptistă Betania Sibiu (Str Pielarilor Nr. 6-8) începând cu ora 10:00 iar de la ora 18:00 va predica la Biserica Creștină după Evanghelie Maranata, din Cisnădie (Str. Măgurii, Nr. 88).


Şocant! Satanismul din SUA a atins în ultimii ani cote de neimaginat! Organizația The Satanic Temple are ca obiectiv declarat, printre altele, deschiderea de grupe satanice în școli (mai ales acolo unde exista grupe creștine)...

Continuarea pe www.dorupope.com

Trei televiziuni au fost AMENDATE DRASTIC de CNA pentru că l-au vorbit de rău pe George Soroș în emisiuni. Membrii CNA se întreabă: Ce a făcut Soroș? Care e problema?

În timp ce în Statele Unite ale Americii sunt emisiuni întregi dedicate influenței miliardarului George Soroș în viața politică și economică a țării, în România acest lucru este de netolerat pentru Consiliul Național al Audiovizualului.

Astfel, trei televiziuni au fost amendate pentru că în timpul campaniei electorale, s-a vorbit despre influența pe care rețeaua Soroș o are asupra sistemului politic și judicidiar din țara noastră.

România TV a fost amendată cu 100.000 de lei pentru că a avut emisiuni în care s-a vorbit numai despre George Soroș. 

Dorina Rusu, membră a CNA și persoană care se recomandă a fi președinte al unui ONG care apără libertatea de exprimare!, s-a arătat nemulțumită că în unele zile s-a vorbit doar de rău de Soroș.

„Când am făcut această autosesizare am văzut că se lansau tot felul de ipoteze și acuzații legate de Soroș. La început cred că toată lumea a luat-o puțin în glumă. După aceea, când am văzut ca de dimineață până seară, și cred că nu a fost nicio zi și se vede din redactarea acestei monitorizări, cât a fost de mare dezinformarea, manipularea. De dimineața până seara la România TV s-a vorbit despre Soroș (...).

Continuarea pe www.activenews.ro

✉ Scrisoare misionară: Familia Moisa, Cambogia

EVANGHELIZĂRI ȘI BOTEZURI 

Dragii noștri,

     Harul și binecuvântarea Tatălui nostru cel ceresc este cu noi mereu și ne gratifică slujirea în via Lui.

    Luna ianuarie a fost plină de activitate în domeniul evanghelizării, studiului biblic și al ucenicizării. Puterea Evangheliei lui Hristos a smuls opt suflete din lanțurile păcatului și idolatriei. Satele și zonele în care am fost așteaptă să mergem din nou și să predicăm în public la cât mai mulți oameni. Astfel am început pregătirile de organizare a unui concert evanghelistic în zona Chisour Mountain, provincia Takeo, în data de 11.02.2017. Fiind o zi de sărbătoare națională, nu se lucrează și locuitorii multor sate vor participa în număr considerabil.

     Am continuat conferințele lunare de echipare și formare de păstori, lideri, etc... cu participarea a peste 50 de persoane din diferite biserici. Admirăm dorința lor de a studia și a aprofunda Cuvântul lui Dumnezeu și de a ajunge cu totul destoinici și desăvârșiți pentru orice lucrare bună.

     Cum deja știți în provincia Battambang este o lucrare înfloritoare de care ne bucurăm mult. Pe 28.01.2017 am mers cu toții la râul din apropiere pentru a oficia botezul în apă a celor 10 candidați. Ei au declarat în fața multor martori lepădarea lor de idolatrie, budism, animism sau orice alte practici demonice și L-au mărturisit pe Isus Hristos ca Domn al vieții lor.
   
Rugați-vă pentru evanghelizarea din 11 Februarie pentru ca Domnul să dea izbândă și să aducă pe tot mai mulți oameni pierduți la slavă. 

Alfa Omega TV: Va zgudui oare noul președinte american, Donald Trump, Europa?