După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 1 mai 2017

✡ Călător în Țara Sfântă

Shalom!
Sunt Mihail Manole, sunt creştin, căsătorit, având o familie cu 4 copii.

Recunosc că citesc Sfânta Scriptură cu alţi ochi şi cu o altă inima, de când călătoresc în Țara Sfântă, sunt prieten şi iubitor al Israelului.

M-am îndrăgostit de Israel după prima vizită în Ianuarie 2012, lucru care este greu de explicat în cuvinte, după care prin Harul Lui Dumnezeu m-am întors în Israel de peste 20 de ori, din dragoste şi bucurie faţă de acest popor încăpăţânat dar iubit şi ales de Dumnezeu.

Misiune

În sfârşit m-am hotărât să folosesc darul pe care l-am primit şi să scriu despre Ţară Sfânta cu pasiune şi frică de Dumnezeu.

Doresc să fiu ghidul d-stră (tău) virtual pentru ca împreună să vizităm Ţară Sfânta, locurile pe unde a călcat Mântuitorul Isus Cristos, pentru a înţelege şi citi Sfânta Scriptură cu alţi ochi şi o altă inima, pentru a deveni cu adevărat un prieten al Israelului.

Dacă doreşti să cunoşti mai multe despre Ţară lui Israel, şi ai ajuns pe acest blog, atunci este locul potrivit. Bine ai venit acasă!

Natanael i-a zis: “Poate ieși ceva bun din Nazaret? Vino și vezi! i-a răspuns Filip. [ Ioan 1:46. ]

Detalii:

Shalom!
Cu preţuire,

Mihail Manole
Un Călător in Țara Sfântă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.