vineri, 24 martie 2017

Marșul pentru Viață și Familie 2017 la Baia Mare

Pentru al doilea an consecutiv, in Baia Mare, in 25 martie, de Praznicul Bunei Vestiri, va avea loc Marsul pentru Viata si Familie/Calea Pro-Vita. Tema acestui an este: Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine”. Actiunea este organizata de Asociatia „Maramures pentru Viata si Familie” si Asociatia „Tinerilor Ortodocsi ai Catedralei Episcopale Maramuresene” (ATOCEM), in colaborare cu Episcopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului.
Marsul pentru Viata si Familie va incepe la ora 17:45 de la Catedrala Episcopala „Sfanta Treime”, bld. Unirii nr. 17,  si va urma traseul: Bld. Unirii – Bld. Bucuresti – Str. 22 Decembrie – Str. Avram Iancu – Piata Pacii – Piata Libertatii.
“Evenimentul este dedicat sustinerii dreptului la viata al copiilor nenascuti, sprijinirii mamelor aflate in criza de sarcina si protejarii familiei intemeiate pe casatoria dintre un barbat si o femeie in temeiul valorilor morale si spirituale ale poporului nostru.
La Marsul pentru Viata si Familie sunt invitati sa participe toti cei care doresc sa-si exprime public atasamentul fata de valoarea vietii, a maternitatii si a familiei.
Manifestarea, devenita deja o traditie, are sprijinul Patriarhiei Ortodoxe Romane, care, in urma sedintei Sf. Sinod din 9 februarie, binecuvanteaza si sustine aceasta actiune civica, deoarece valorile promovate apartin si Bisericii.
Potrivit statisticilor, Romania ocupa locul a doilea in lume in privinta numarului total de avorturi raportat la populatia actuala. Fii alaturi de noi pentru a modifica aceste statistici! Vino si tu!”, a spus Marius Sima, Presedinte Asociatia “Maramures pentru Viata si Familie”.
ZiarMM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.