După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 februarie 2017

Activista FEMEN care a mimat avortul pruncului Iisus într-o biserică din Paris, CONDAMNATĂ de justiția franceză

Acțiunile FEMEN, organizație ce promovează feminismul, anticreștinismul și homosexualitatea, încep să fie sancționate de justiție. 

Eloise Bouton, fostă membră a FEMEN, care a părăsit gruparea feministă extremistă, a fost condamnată de Curtea de Apel din Paris, la o lună de închisoare și o amendă de 2.000 de euro pentru „exhibționism sexual” în interiorul unei biserici pariziene, scrie Le Figaro.

La 20 decembrie 2013, Eloise Bouton, militantă din gruparea feministă extremistă Femen, a mimat avortul pruncului Iisus, în fața altarului unei biserici din Paris, la o zi după o acțiune similară în piața Sfântul Petru.
Femeia a intrat în biserică cu bustul gol, îndreptându-se spre altar. Conform declarațiilor preotului paroh, tânăra a pus mai întâi în fața altarului o bucată de ficat de vițel menită să reprezinte un fetus înainte de a urina pe scările altarului. Apoi a părăsit biserica fără a pronunța un singur cuvânt.
 
Eloise Bouton avea scris pe abdomen cuvintele ”344 salopes”, o referință la cele 343 de femei care au semnat un apel pentru depenalizarea avortului în Franța, în timp ce pe spate avea scrie ”Christmas is aborted”.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.