duminică, 19 februarie 2017

Activista FEMEN care a mimat avortul pruncului Iisus într-o biserică din Paris, CONDAMNATĂ de justiția franceză

Acțiunile FEMEN, organizație ce promovează feminismul, anticreștinismul și homosexualitatea, încep să fie sancționate de justiție. 

Eloise Bouton, fostă membră a FEMEN, care a părăsit gruparea feministă extremistă, a fost condamnată de Curtea de Apel din Paris, la o lună de închisoare și o amendă de 2.000 de euro pentru „exhibționism sexual” în interiorul unei biserici pariziene, scrie Le Figaro.

La 20 decembrie 2013, Eloise Bouton, militantă din gruparea feministă extremistă Femen, a mimat avortul pruncului Iisus, în fața altarului unei biserici din Paris, la o zi după o acțiune similară în piața Sfântul Petru.
Femeia a intrat în biserică cu bustul gol, îndreptându-se spre altar. Conform declarațiilor preotului paroh, tânăra a pus mai întâi în fața altarului o bucată de ficat de vițel menită să reprezinte un fetus înainte de a urina pe scările altarului. Apoi a părăsit biserica fără a pronunța un singur cuvânt.
 
Eloise Bouton avea scris pe abdomen cuvintele ”344 salopes”, o referință la cele 343 de femei care au semnat un apel pentru depenalizarea avortului în Franța, în timp ce pe spate avea scrie ”Christmas is aborted”.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.