După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 noiembrie 2016

ActiveNews.ro: Raluca Prună atacă partidele care susțin valorile tradiționale pentru că se opun căsătoriilor între homosexuali


Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat că este surprinsă că doar 16 persoane au fost trimise în judecată pentru rasism și xenofobie.

Totodată, ministrul a atacat și partidele și organizațiile care susțin valorile tradiționale, spunând că acestea se opun "dreptului fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea". Afirmațiile au fost făcute la dezbaterea "Extremismul de dreapta și instigarea la ură. Abordări politice, legale și administrative".

"Este foarte puțin (n.r. numărul condamnărilor) într-o țară în care, sigur nu mai avem partide extremiste în Parlament, avem însă mișcări din acestea promovate de partide politice parlamentare, care nu sunt ele însele extremiste, dar care promovează, aș îndrăzni să spun, tehnocrată fiind, într-un mod extremist, valorile tradiționale. Și eu îmi notasem despre aceste încercări de a justifica prin atașamentul la valori tradiționale respingerea dreptului fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea", a declarat Prună, conform Agerpres.

Continuarea pe www.activenews.ro

Emisiune LIVE pe facebook "Mă rog pentru tine" cu pastorul Samuel Caba

Prima emisiune in direct pe Facebook este miercuri 2 Noiembrie orele 21:30 ora României sau 3:30 pm ora Georgiei. Stați conectați ca sa știti următoarele emisiuni in direct !
"„Isus, răspunzând, le-a zis: —Aveți credință în Dumnezeu! Adevărat vă spun că, dacă cineva ar zice acestui munte: „Ridică-te și aruncă-te în mare!“ și nu s-ar îndoi în inima lui, ci ar crede că se va întâmpla ceea ce spune, i se va da întocmai. De aceea vă spun ca toate lucrurile pe care le cereți atunci când vă rugați, să credeți că le-ați și primit, și ele vi se vor da.” (‭Marcu‬ ‭11:22-24‬ ‭NTR)‬‬
Va aștept cu cererile de rugăciune prin mesaj direct sau pe email rugaciunepentrutine@gmail.com 
Puteți Adauga și folosi grupul "ma rog pentru tine" pentru a intra in direct cu mine sau a lasa cererile de rugăciune! 
PLS share dacă crezi ca e nevoie 

† VIDEO: Ultimele detalii privind accidentul și starea de sănătate a fratelui Cristian Văduva!

Partea I


Partea a II-a

VIDEO: Senatorul Titus Corlățean – Discurs în Parlament despre Dumnezeu, familie, toleranță, homosexualitate și păcat

Senatorii juriști au dat aviz favorabil inițiativei cetățenești privind redefinirea familiei

Totodată, inițiativa a fost completată printr-un amendament, în care se precizează că „revizuirea Constituției se supune aprobării prin referendum". Consiliul Legislativ motivează recomandarea prin faptul că, pentru asigurarea unei reglementări complete, proiectul trebuie să cuprindă și norma privind supunerea spre aprobare prin referendum a revizuirii Constituției.
 
Inițiativa cetățenească, care vizează modificarea articolului 48, alin. 1 din Constituție („Familia"), stipulează că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor". Actualul text al Constituției se referă la căsătoria dintre soți.
 
Romanița Iordache, vicepreședinte al organizației ACCEPT, a susținut că problema majoră, în opinia sa, este reprezentată de dorința de a organiza un referendum pe tema revizuirii Constituției în ziua alegerilor parlamentare.

Continuarea pe www.activenews.ro

ActiveNews.ro: Protestele de susținere pentru copiii familiei Barbu continuă în această toamnă la Viena


Un grup de susținători români și austrieci ai familiei Barbu a protestat în fața Ambasadei Marii Britanii din Viena, duminică, 30 octombrie. 

Ei solicită instituțiilor din România și din Marea Britanie reanalizarea procedurilor prin care doi copii au fost luați de către autoritățile britanice din sânul familiei și dați, întâi, spre îngrijire, apoi, spre adopție, într-un timp foarte scurt, unui cuplu de homosexuali britanici influenți, în 2014. Amintim că toți membrii familiei Barbu sunt cetățeni români și locuiesc la Londra.

Adopția s-a realizat fără ca părinții naturali să mai aibă vreun drept de a-și revedea copiii și fără consultarea familiei  extinse a soților Barbu, așa cum prevede legislația românească. 

Astfel, decizia autorităților britanice contravine Convenției cu privire la drepturile copilului, adoptată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, la 20 noiembrie, 1989 și ratificată în România prin legea 18/ 1990. Conform articolului 20, alineatul 3 din lege, se prevede că "În alegerea uneia dintre aceste soluții (de protecție – n.n.) este necesar să se țină seama în mod corespunzător de necesitatea unei anumite continuități in educarea copilului, precum și de originea sa etnică, religioasă, culturală și lingvistică.”

Protestatarii mai atrag atenția că Ambasada Marii Britanii de la Viena dorește să se distanțeze față de aceste demersuri publice pașnice ale cetățenilor români, prin intermediul autorităților austriece. 
Continuarea pe www.activenews.ro

Nicolae Geantă – La McDonald's servit de-o... vrăjitoare!

Când am intrat ieri trei minute în McDonald's-ul din Ploieşti Nord m-am trezit direct în lumea lui Merlyn. A lui Scaraoţki mai bine zis. Cucuvele atâtnate de lustre, pânze cu căpăţâni de mort, lilieci negrii din carton care pluteau deasupra capului, pânze pictate cu sânge. Dovleci care scoteau limbi de foc. Cu dinţi de rechin. Tablouri de groază. Fetele de la casa de marcat tatuate pe obrazul stâng cu simboluri macabre... Într-un colţ o vrăjitoare vopsită care aranja jocuri copiilor ce mâncau parcă sedaţi. Părinţii admirau cu privire tâmpă. Altă diavoliţă debarasa. Iar nişte copile de-a şasea sau a şaptea cu coarne de... diavol! Am vrut să strig ca Nică: "Iaca pozna". Dar liceenii ce sunt cu mine mă suspectează de analfabetism: "E halloweenul...". 

Oamenii intră, comandă şi halesc pe fugă. Nu fac rugăciuni nici înainte de fast-food, nici după. Înghit grăbiţi din pungile aduse de... vrăjitoare! Hipnotizaţi ca Eva în grădina Edenului, când Dracu' cel mare a venit în şorţul de bucătărie să-i ofere pe tava-i aurită un fruct interzis!

M-am gândit că în copilăria mea macabrul era macabru. Groaza era groază. Greaţă. Scârbă. Astăzi horror-ul a devenit distracţie... Şi unii o beau ca pe sirop! Nu e de mirare de ce creşte numărul de teribilişti ce scot satârul să dea în Dumnezeu!

Învăţaţi oamenii să nu se lase serviţi de diavoli. Nici măcar la McDonald's. Sau cred unii că eu aş fi de modă veche? 
Nicolae Geantă

Evenimentul Zilei.ro: Preşedintele Iohannis ne cere să fim toleranţi...


Preşedintele Iohannis, ca şi mulţi alţi preşedinţi, ca mai toţi preşedinţii, este o păpuşă în mâinile altora. Nimic nou, nimic senzaţional.


De exemplu, în cazul familiei Clinton şi, deci, a candidatei Hillary Clinton, ştim deja că unul dintre păpuşari (sau un purtător de vorbe al acestora şi personajul la vedere, transmiţătorul de ordine şi aranjorul de prim plan) este domnul Soros. Sinistrul domn Soros are o întreagă turmă de personaje politice internaţionale, americane, europene, preşedinţi, prim-miniştri, parlamentari, şefi de instituţii europene şi internaţionale, care îi ciugulesc din palmă şi îi ascultă ordinele. Documente despre cele afirmate mai sus cât şi despre implicarea acestuia în întreaga lume găsiţi aici, iar numai lista „aliaţilor” (a se citi, slujbaşilor) acestuia din actualul parlament european o găsiţi aici.
Am adus-o pe dna Clinton în discuţie – deşi aş fi putut aduce sute de alte exemple – pentru că ea şi preşedintele nostru sunt legaţi prin două evenimente recente şi similare.
La începutul lunii septembrie, participând la o gală de strângere de fonduri organizată şi destinată persoanelor LGBT – o adunare selectă! – Hillary Clinton a spus că jumătate dintre susţinătorii lui Trump, adică câteva zeci de milioane, sunt o adunătură de disperaţi, iar cealaltă jumătate, alte zeci de milioane, o adunătură de personaje jalnice:  „rasişti, sexişti, homofobi, xenofobi, islamofobi...”.
Mult mai recent, preşedintele Iohannis i-a făcut pe cei peste 3 milioane de semnatari ai iniţiativei cetăţeneşti privind familia, fanatici religioşi.
Continuarea pe www.evz.ro

Adi Fișcă la MORALIA Bistrița


† Noi detalii privind starea de sănătate a fratelui Cristian Văduva

Cu lacrimi în ochi, fratele Cristian Văduva a împărtășit astăzi unui corespondent NewsNet Creștin că îl laudă pe Dumnezeu pentru ocrotirea Sa minunată, în sensul că l-a ferit de tot ce putea fi mai rău: la coloană nu are niciun fel de fractură sau altă complicație, așa cum se temeau cei mai mulți. Singura afecțiune serioasă a înregistrat-o însă la cap unde are un traumatism serios, dar cu șanse de vindecare.

Cu această ocazie fratele Cristian Văduva mulțumește miilor de credincioși de pe întregul mapamond care l-au purtat pe brațe de rugăciune și ne asigură că în cursul acestei zile va trimite o informare privind starea actuală de sănătate a dânsului, informare pe care o vom publica în portalul NewsNet Creștin.

Vezi și:

† VIDEO: Ultimele detalii privind accidentul și starea de sănătate a fratelui Cristian Văduva!

România progresează pe calea homosexualității (I) Seară de film LGBT la Iași: DREI

Potrivit unui eveniment creat pe Facebook, astăzi, 2 noiembrie, ora 18:00, MozaiQ și Eu Sunt! Tu?, în colaborare cu Centrul Cultural German Iași, invită comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și persoane trans) din Iași la film, un ceai cald și o discuție liberă despre realitățile de zi cu zi din Iași și din Moldova.

Drei (Trei) este un film german din 2010, regizat de Tom Tykwer, care spune povestea lui Hanna și Simon, un cuplu heterosexual, plictisiți de viața de cuplu. Ambii se îndrăgostesc de același bărbat, Adam. Filmul a fost nominalizat la Leul de Aur la Festivalul de Film de la Veneția în 2010. 

DiaCaf.ro: Redefinirea familiei în Constituție, pe masa Comisiei juridice, astăzi!


Comisia juridică discută, marți, proiectul de iniţiativă cetăţenească pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie, şi nu ca uniunea dintre soţi aşa cum este acum.

Proiectul de revizuire a legii fundamentale a fost depus la Parlament în primăvară, însoţit de trei milioane de semnături.

Semnăturile au fost strânse de „Coaliția pentru Familie”. Organizația și-a propus modificarea articolului 48, alineatul 1, din Constituția României în sensul definirii căsătoriei ca fiind „uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie”.
Continuarea pe www.diacaf.ro

Cultura Vieții.ro: „Este necesar pentru creștini să iasă din spirala tăcerii.” Interviu cu vice-președintele Asociației Familiilor Catolice din România pentru „La Croce” (Italia)

de Giuseppe Brienza, La Croce, 26 octombrie 2016 (traducere după originalul italian)
La 1 Noiembrie se va transmite pe Radio Maria, ca în fiecare marți a lunii, emisiunea “împotriva falselor mituri ale progresului” (la orele 21.00 [22.00 ora României, n.tr.]). Oaspeți ai emisiunii dedicată “Familiei și familiilor?”, vor fi președintele național al [Mișcării] Poporul Familiei și director al ziarului, Mario Adinolfi, și [vice-]președintele Asociației Familiilor Catolice române, Cornel Bărbuț. Într-o țară precum România, unde există 18 religii, inclusiv cea islamică, grație asociației reprezentată de Barbut și a altora ce aparțin diferitelor biserici și credințe creștine implicate în domeniul familiei și în apărarea copilăriei, toate aparținând “Coaliției pentru Familie”, s-a reușit recent să se adune peste trei milioane de semnături, ce corespund la circa 15% din populație [cu drept de vot, n.tr.], în favoarea unei propuneri ce are ca scop definirea căsătoriei precum “uniunea excluzivă dintre bărbat și femeie”.
În exclusivitate pentru “La Croce quotidiano”, i-am adresat câteva întrebări lui Cornel Bărbuț.
– Care sunt propunerile dumneavoastră în ceea ce privește “Coaliția pentru Familie”?
– Pe lângă propunerea pentru modificarea articolului 48 al Constituției României, pentru înlocuirea actualei formule care definește căsătoria drept o “uniune liberă între doi soți” cu una precisă cum ar fi “uniunea liberă între bărbat și femeie”, am propus în calitate de “coaliție pentru familie” 50 de măsuri de politică economico-socială pentru susținerea familiei în România. Toate acestea pentru a demonstra că nu suntem indiferenți, ci luptăm pentru familie, căsătorie și pentru toți copiii noștri.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Evenimentul Zilei.ro: România, bolovanul din drumul Noii Revoluții Marxiste care trebuie zdrobit


Huruitul teribilei alunecări de Pământ abia se auzea, ca un zvon, spre Apus. Bietul român, prea ocupat să scurme după vreun tăciune pentru turta lui amărâtă prin cenuşa capitalismului muribund, care începuse deja să se răcească, nu l-a băgat în seamă.


 După trei generații pierdute, refuza că accepte că Istoria ar putea trece încă o dată pe lângă el.
Auzise că prin alte părți începuseră să se ia bărbat cu bărbat şi femeie cu femeie, cu acte în regulă, că sunt şi biserici cu popi şi popese care le pun pirostriile, ba chiar că li se dau şi copii de suflet, dar i se părea că toate astea sunt prea departe şi nu-l pot atinge.
Cât despre alte grozăvii, pur şi simplu nu le credea adevărate. Cum ar fi că, încă de la grădiniţă, copiii sunt învăţaţi despre masturbare, sex oral şi anal, şi sunt încurajaţi să-şi aleagă singuri sexul; că pe-acolo cuvintele „mama” şi „tata” au fost scoase din actele oficiale și înlocuite cu „părinte A” şi „părinte B”; că ţi se interzice, sub ameninţarea puşcăriei, să-ţi tratezi copilul, dacă observi că manifestă înclinaţii homo- sau transsexuale; că au apărut WC-urile unisex, fără pisoar, pentru ca femeile să nu se simtă discriminate că nu pot face pipi din picioare; că au apărut copiii cu trei părinţi; că eugenia şi eutanasia, atât de dragi lui Mengele, au devenit legale și curente; că se poate face avort în luna a noua de sarcină sau că o gravidă cu gemeni poate decide să „scape” de unul din ei, alegându-l la ecografie ca la tarabă pe cel care îi place mai mult. O nouă revoluție marxistă, în care rolul proletarilor, prea îmburgheziți ca să le mai ardă de insurecție, este luat de minoritari cărora li se inventează opresiuni, părea o gogoriță stupidă.
Continuarea pe www.evz.ro

Moise Ardelean & Elim Harmony Band la Biserica Penticostală Philadelphia Trossingen, Germania