luni, 31 octombrie 2016

Vlad Crîznic la Biserica Betel Timișoara


† Apel la rugăciune pentru solistul Cristian Văduva!

Astazi, luni (31.10.2016), ora 13:00, tatal meu fiind singur acasa a cazut de la inaltimea de 4 metrii pe spate pe o placa de beton,de care s-a lovit si cu capul.
A ramas o vreme acolo fara aer, dar in cele din urma a reusit sa se intoarca cu fata in jos si sa strige dupa ajutor.
A fost transportat la spitalul din Lugoj, apoi la Timisoara.
Rugati-va pentru tata!!

Cristiana si Liliana Vaduva

Vezi și:

† Noi detalii privind starea de sănătate a fratelui Cristian Văduva

† VIDEO: Ultimele detalii privind accidentul și starea de sănătate a fratelui Cristian Văduva!Cristi și Emma Repede la Biserica Penticostală Betania Londra


Conferința Femeilor cu Michelle Smith și Rosemary Openda la Biserica CITAM București


Samy Tuțac – GÂNDURI DE ZIUA REFORMEI...

Ziua de 31 Octombrie este cea mai bună oprtunitate pentru noi să vorbim despre moștenirea noastră protestantă. 

Este bine să ne reamintim că pe 31 Octombrie 1517, în ajunul Sărbătorii tuturor sfinților, Martin Luther a țintuit pe ușa Bisericii din Wittenberg cele 95 de teze ale sale, care au fost punctul de pornire a ceea ce s-a numit Reforma Protestantă. 

În toată istoria Europei nu a existat un eveniment cu un impact mai covârșitor decât Reforma pornită de Luther. 

Vă încurajez să-L lăudăm pe Dumnezeu pentru devotamentul și curajul strămoșilor nostri spirituali și să-i cerem putere și curaj de a călca pe urmele lor și a lui Cristos. Să ne reamintim de Martin Luther, Ulrich Zwingli, Menno Simons, Jean Calvin, anabaptiști, puritani, separatiști, de loialitatea lor față de Cristos, dar și de doctrinele atât de frumos afirmate de aceștia: Sola Scriptura! Sola Fide! Sola Gratia! Solus Christus! Soli Deo Gloria! 

Samy Tuțac

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Maranatha Namur, Belgia


ActiveNews.ro: Românii sunt îndemnați la rugăciune pentru conducătorii țării pentru ca să nu fie „legiutori ai păcatului”: Referendumul pentru căsătorie este în pericol! Există mari presiuni din partea puterilor occidentale

Discuțiile despre inițiativa cetățenească a Coaliției pentru Familie s-au încins în ultima vreme, mai ales după declarațiile președintelui Klaus Iohannis pe această temă.
Dorința cetățenilor de a fi consultați pe tema definirii familiei, prin referendum, se pare că nu este prea bine primită de politicienii care ar trebui să-i reprezinte. Coaliția pentru Familie ceruse Parlamentului să ia în discuție legea referendumului astfel încât acesta să fie programat în aceeași zi cu alegerile parlamentare.
În acest sens, publicăm un mesaj primit pe adresa ActiveNews, din partea unui monah din Arhiepiscopia Bucureștilor. Semnatarul mesajului îi îndeamnă pe români la rugăciune.

Vasi Duma – Halloween: Este dracul chiar așa de negru?


Redus la tăierea unui cep de dovleac, la aprinderea unei lumânări și tragerea unei glugi pe cap, Halloween-ul pare chiar ceva inofensiv, o prosteală amuzantă, o joacă de-a „bau bau”. Ce este rău să vezi tineri costumați în schelete, care alergă încălecaţi pe mătură și se sperie reciproc la colțul casei?

Luat în singularitatea lui, așa pare; luat însă în dimensiunea lui publicitară, în propagarea lui frenetică și în plăcerea lui mondială, care angrenează companii întregi și oameni serioși, vedem că lucrurile bat într-o cu totul altă direcție.
 
Iată cu cum aș evalua eu forța distructivă a acestui fenomen. Fără a avea studii de folcloristică celtică și fără a umbla în sertarele de la Vatican, aș spune că primul semn îngrijorător este plăcerea pentru malefic. 

Nu obiectele în sine sunt rele (dovleacul e bun de plăcintă), dar există un gust, un apetit inocent în fața răului. Ne distrăm de realități metafizice precum moartea, iadul, focul iadului, ca de o înghețată pe băț. Acest „funny” mi se pare suspect. Scamatoria Diavolului este ipostazierea în forme care să trezească chiar o admirație globală; să fie ceva care să placă bunicilor, copiilor, părinților... să ne distrăm toți sub mască. Masca, în definitiv, nu este decât proiecția istorică a imaginarului nostru; moartea nu e un schelet, demonul nu este cu dinți ascuțiți... e ceva comic și fain. 

Jeremy Iluzionistul la Biserica AGAPE Ploiești


Bună Ziua Braşov.ro: Încă un fanatic!

Nefericită total a fost exprimarea preşedintelui ţării referitor la referendumul pentru modificarea Constituţiei în legătură cu familia. Exprimarea a fost cât se poate de clară atunci când acesta a spus că nu trebuie să mergem pe calea fanatismului religios, numindu-i astfel fanatici pe toţi cei care au semnat acele petiţii pentru referendum şi pe toţi cei care, din diverse motive nu au semnat, dar gândesc la fel. Încercarea tardivă de a lămuri ceea ce a vrut să spună nu a făcut decât să întărească jignirea adusă credincioşilor.

Dacă urmărim cu atenţie vedem că lupta în vederea impunerii parteneriatului civil este tot mai acerbă. În mod logic, dacă s-ar adopta o astfel de lege, pasul următor ar fi recunoaşterea căsătoriei între homosexuali şi legat de aceasta adopţia de copii. Totul se face cu cât mai multă şi grosolană manipulare. Dacă discuţiile s-au purtat până acum oarecum democratic, iar exerciţiul referendumului este unul cât se poate de democratic, intervenţia jignitoare a preşedintelui este vădit nedemocratică. Totuşi, este îmbucurător faptul că Senatul a respins legea parteneriatului civil şi că deocamdată nu ne-am aliniat unei agende globale care vrea cât mai mulţi homosexuali căsătoriţi. Dacă s-ar recunoaşte parteneriatul civil acesta ar fi primul compromis căruia, automat i-ar urma alte compromisuri mai grave în funcţie de măsura în care patimile, ateismul şi lipsa de moralitate stăpânesc minţile oamenilor.  
Aceştia au fost paşii în toate ţările europene care au legalizat parteneriatul civil: parteneriat – căsătorie (familie) – adopţie de copii. Ţintele următoare de pe agenda homosexualilor au fost atinse, în ţările respective, în funcţie de anul în care a fost recunoscut parteneriatul civil. Să nu fie!

Continuarea pe www.bzb.ro

Adevărul.ro: Familia de români Nan a învins Norvegia şi şi-a luat acasă, după un an de chin, cei doi copii „confiscaţi” de autorităţi: „Îţi iau sufletul din tine şi pleacă cu el”


Copiii familiei Nan din Norvegia, desprinşi de părinţi în luna octombrie a anului 2015, s-au întors în acest weekend în familie. Decizia de reîntregire a familiei Nan a fost luată săptămâna trecută de un tribunal norvegian, care a dispus întoarcerea copiilor lângă părinţii de care au fost desprinşi în urmă cu un an.

După un an în care au stat despărţiţi de părinţii lor, de lângă care au fost luaţi de Protecţia Copilului şi plasaţi în grija unei familii surogat, Dragoş (doi ani şi jumătate) şi Bianca (şapte ani), s-au întors în familie. Astfel, după un an de suferinţă şi luptă în Justiţie, Dumitru (45 de ani) şi Mihaela (38 de ani), originari din judeţul Maramureş, şi-au primit înapoi copiii luaţi de lângă părinţi în luna octombrie a anului trecut. Victoria obţinută de familia Nan împotriva Serviciului de Protecţie a Copilului din Norvegia, vine la câteva luni după ce familia Bodnariu, rămasă fără cinci copii luaţi de Barnevernet, a reuşit să învingă sistemul norvegian, să îşi recupereze copiii şi să se întoarcă în România. Reîntregită, familia Nan mai are încă de luptat cu Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia.

Românii din Norvegia, alături de familia Nan

cesta este şi motivul pentru care cei doi soţi nu au vrut să ofere declaraţii presei, reunirea familiei fiind anunţată de Episcopia Europei de Nord, pe pagina de Facebook, acolo unde au fost postate şi fotografii cu copiii întorşi lângă părinţii lor. De altfel, Preasfinţitul Macarie Drăgoi, Episcop al Europei de Nord, fost în toată aceată perioadă alături de Mihaela şi Dumitru Nan.

Citeste mai mult: adev.ro/ofv22a

Conferință județeană de tineret cu Vlad Crîznic la Biserica Baptistă Maranata Hunedoara


duminică, 30 octombrie 2016

Adevărul.ro: INTERVIU Pastorul care l-a somat pe Iohannis să intervină în favoarea familiei tradiţionale: „Oricum am întoarce-o, homosexualitatea este un păcat”


Preşedintele Alianţei Evanghelice din România, pastorul baptist Viorel Iuga, cel care a transmis un mesaj public prin care i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să se exprime „pro creştinism”, a acordat un interviu ziarului „Adevărul”, în care a explicat ce l-a determinat să îi scrie preşedintelui, dar a explicat şi cum trebuie, în opinia sa, să se raporteze un creştin la homosexuali şi homosexualitate.

ADEVĂRUL: Mesajul prin care îi cereţi preşedintelui Klaus Iohannis să se exprime „pro – creştinism” a provocat o dezbatere intensă, care a dus inclusiv la o reacţie a domnului Iohannis. Ce v-a determinat să transmiteţi acest mesaj?

VIOREL IUGA: Eu nu i-am cerut domnului preşedinte să se pronunţe pro creştinism, ci pro familie. Motivaţia cererii a venit din dragostea de Dumnezezu, de familie şi de ţară. Toţi ştim că familia a fost creată, binecuvântată şi folosită de Dumnezeu. Toţi ştim că fără familie nu avem niciun viitor. Creştinii ştiu, sau ar trebui să ştie, că binecuvântarea lui Dumnezeu, care este vitală pentru viaţa veşnică, dar şi pentru vremelnicie, este condiţionată de împlinirea voii Sale explicate în Sfintele Scripturi. În vremurile acestea, când se luptă aşa de mult împotriva creştinismului şi în mod particular a familiei tradiţionale, ar fi fost frumos ca preşedintele, care este creştin, să se pronunţe pro familie.

A fost un mesaj venit în urma unor demersuri anterioare în care v-aţi lovit de un refuz al preşedintelui sau a fost o reacţie la cald?

Puţin din amândouă. Noi am văzut atitudinea domniei sale în mai multe ocazii. Una a fost cea cu familia Bodnariu. Mulţi români, de toate vârstele şi confesiunile religioase cereau insistent implicarea în eliberarea copiilor şi domnia sa nu spunea nimic. A făcut-o în final, tot după o intervenţie mai directă. Eu ştiu că este greu să fii acolo sus şi să te pronunţi, dar nici nu poţi să nu spui nimic. Când sunt cazuri aşa de importante, preşedintele trebuie să fie activ şi să reafirme măcar că va face tot ce ţine de domnia pentru rezolvarea pozitivă şi normală a situaţiilor. Acum, am văzut tăcerea în procesul demersului pentru un referendum în procesul de modificare a constituţiei şi am vorbit.

Citeste mai mult: adev.ro/ofv75f

✡ Călător în Țara Sfântă – CEZAREEA cu pastorul Cornel Fogorosiu

Sub genericul "Călător în Țara Sfântă" ne propunem să prezentăm periodic cititorilor noștri noi mărturii video din Israel ale participanților la ultimele pelerinaje evanghelice organizate de către Oxentia Tourism, partener media NewsNet Creștin!

Samy Tuțac – Psihologia căldiceilor sau frica de a fi considerați fanatici...

La aproape 500 de ani de când Martin Luther a aprins flacăra Reformei Protestante, creștinii înflăcărați pentru Cristos sunt o specie rară, pe cale de dispariție. Deși există mai multe consecințe ale acestei realități dureroase, două dintre acestea sunt cele mai devastatoare. 

Prima consecința majoră este lipsa entuziasmului și a pasiunii pentru Cristos și Evanghelie din adunările creștine. Uitând îndemnul sfântului Pavel "înflăcărează darul care este în tine", prea mulți creștini devin comozi și fără vlagă, iar starea de căldicei în care se complac o aduc cu ei în bisericile din care fac parte. Și așa...încet, dar sigur, se așterne letargia spirituală, iar în final moartea. 

A doua consecință majoră este căutarea suspectă a acceptării intelectuale, a unor lideri evanghelici care au uitat că "Dumnezeu a prostit înțelepciunea lumii" și frica de a fi etichetați drept fanatici de către societatea progresistă atee. Zilele trecute un pastor român din Diaspora făcea câteva observații, pe cât de adevărate pe atât de dureroase. 

"Că lideri creștini se disociază de alți lideri creștini nu ne mai surprinde. După atâta propagandă anticreștină, de frică să nu fim acuzați de fanatism, suntem „nici reci nici în clocot”, „râvna pentru Casa Lui nu ne mai mănâncă”, „duhul nu ni se mai întărâtă” și nici „nu ne mai chinuim sufletul”. Să fim socotiți „nebuni pentru Cristos”? Doamne ferește! Am ajuns să fim ca „apa sfințită", nu facem nici bine, nici rău, stăm doar și observăm, ca străjerii care văd pericolul, dar nu sună din goarnă că...e prea strident. Predicăm bine și îi admirăm pe regii Israelului care au dărâmat înălțimile, dar suntem noi înșine șovăielnici în a le urma exemplul...vorba englezului: „play safe”..."

Iluzionistul Jeremy la Capela București

Capela Bucuresti te invita la un eveniment inedit, joi, 3 Noiembrie, cand v-a avea ca invitat special pe iluzionistul american Jeremy.
Vino cu noi sa vezi daca te prinzi :D :)

Simpozion ALTFEL pentru liceenii din Câmpina


Vladimir Pustan | Pentru ce să fim recunoscători | 30 Octombrie 2016

Stuart și Jill Briscoe la Palas Mall Iași


TimpOnline.ro: Paradă Zombi pe străzile Bistriţei, de Halloween

Artistul Michel Vinay de la Asociaţia de Resurse Francofone Active Bistriţa organizează, luni 31 octombrie, de Halloween, Parada Zombi. La ea sunt invitaţi să participe bistriţenii de orice vârstă cărora le dă întâlnire în Piaţa Mică la ora 17.00.
„Întâlnire în Piață Mică din Bistrița. Ofer machiaj și costumație pentru doritori. Puteți veni gata costumați. Traseul se va stabili de comun acord. Va invităm să vă alăturați, indiferent de vârstă. De la 3 la 90+ de ani, imaginația nu are limite. Dorim doar confirmarea participării d-voastră. Bon courage!”, a scris Michael Vinay pe Facebook.
Continuarea pe www.timponline.ro

Halloween pentru elevii craioveni

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, secția Mediatecă și American Corner Craiova, vă invită să participați luni, 31.10.2016 și marți 01.11.2016, la sărbătoarea de Halloween.
Luni, de la ora 10:00 vor participa la eveniment elevii claselor primare de la Școala Gimnazială “Ghe. Bibescu”, iar de la ora 12:00 vor participa elevii claselor gimnaziale de la Școala Gimnazială “Ghe. Bibescu”, însoțiți de învățători și profesori. Cu această ocazie elevii vor asista la o prezentare despre originea sărbătorii de Halloween și vor viziona filmul de animație “Casa mea e un monstru!”.
Marți, de la ora 11:00 vor participa elevi de la Liceul Internațional cu predare în limba franceză “Voltaire”, însoțiți de profesor Corina Mitrulescu.

Alfa Omega TV: Știri creștine: Mapamond creștin (30 Octombrie 2016)Din cuprins:
1. Lupta pentru Mosul
2. Persecutarea refugiaților creștini din Irak în Turcia
3. Creștinii din Haiti sunt mulțumitori Domnului
4. Misionari în Alaska
5. Eliberare prin dans 
6. Halloween - ce sarbatorim de fapt?

☞ (Re)Citeşte 10 articole despre Halloween publicate anul trecut de NewsNet Creştin!

Bebe Ciaușu – Halloween fără mine!

Începe nebunia de Halloween. Dovleci sculptaţi, măşti cu demoni, costume inscripţionate cu schelete umane, cranii, fantome, pălării de vrăjitoare etc. – majoritatea pentru copii. La urma urmei este doar un joc inofensiv, îşi spun părinţii, care nu vor să-şi dezamăgească odoarele ce le repetă întruna că toţi colegii lor deja şi-au procurat cele mai trăsnite costumaţii pentru serbarea de Halloween. Însă lucrurile nu stau deloc aşa. Halloween-ul nu este deloc inofensiv, ci este una dintre cele mai mari şi mai importante sărbători ale sataniştilor. 
Continuarea AICI

CulturaVieţii.ro: Halloween, întunericul dintre două lumi

Moartea şi viaţa sunt lucruri esenţiale şi de aceea, simple. Omul le-a complicat atunci cînd, orbecăind, a ales mai uşor întunericul decât lumina.

Copiii sunt cele mai vulnerabile făpturi iar părinţii sunt aceia despre care se presupune că îi ocrotesc atât timp cât sunt vulnerabili, adică toată copilăria lor.
Legătura dintre viaţă şi moarte sunt copiii. Fără ei, raportul dintre cele două ar fi atât de răsturnat încât de departe, moartea ar ieşi învingătoare.
Această victorie a morţii, greu de acceptat până şi în planul imaginaţiei, se realizează atunci când copiii trăiesc cultura ei. În România, părinţii şi şcoala îşi dau mâna an de an în realizarea acestui act de autodistrugere, atunci când copiii celebrează Halloween. Nu contează pentru nimeni că Halloween este sărbătoarea morţii, fiind una dintre cele 3 sarbatori anuale importante ale cultului satanist.
Continuarea AICI

La Ordinea Zilei: Halloween-ul în lumina Bibliei

Interviu cu pastorul Bebe Ciaușu 
De la an la an, Halloween-ul devine tot mai popular şi în ţara noastră. Ştirile prezentate la TV în perioada sfârşitului lunii octombrie, lăcomia comercianţilor de a-şi lărgi afacerile, predilecţia copiilor pentru giumbuşlucuri şi dorinţa părinţilor de a face pe plac copiilor, cumpărându-le costume haioase, precum şi multe alte motive, au condus la o popularizare anticipată a acestei pseudo-sărbători printre conaţionalii noştri. 

Magazinele sau vânzătorii stradali expun costumaţii cu schelete, cranii, fantome, demoni etc., dovleci sculptaţi sub formă de cranii, lumânări şi alte cele, pentru a pune la îndemâna celor interesaţi tot arsenalul de care au nevoie pentru o „sărbătoare” în toată regula. Mulţi creştini se simt intimidaţi de notorietatea tot mai evidentă a acestui fenomen, aşa că, în mod inevitabil, se ridică întrebări precum: Care ar trebui să fie reacţia creştinilor vis-a-vis de Halloween? Ce are Biblia de spus despre astfel de „sărbători”? Ca să putem oferi un răspuns viabil, ar trebui să ştim, mai întâi, despre ce este vorba. Aşadar: Ce este Halloween-ul?
Continuarea AICI

ActiveNews: Halloween este o sărbătoare care promovează un comportament violent, specific vrăjitoarelor și monștrilor pe care îi invocă. Efectele asupra copiilor se vor vedea în timp (Interviu cu Dr. Virgiliu Gheorghe)


Zilele trecute, un grup de 28 ONG-uri reunite sub titulatura de Coaliția pentru Familie și Constituție au acuzat Ministerul Educației Naționale de nerespectarea Legii Educației Naționale, pentru că permite și promovează sărbătorirea Haloween-ului în scolile românești.   
În acest context, l-am contactat pe domnul Virgiliu Gheorghe, cunoscut biofizician și specialist în cercetări psihosociale și comunicare, pentru a ne explica însemnătatea și simbolistica Halloween-ului.

Domnule Virgiliu Gheorghe, cum apreciaţi introducerea acestei sărbători pe agenda activităţilor instituţiilor de învăţământ din România?
Continuarea AICI


BistriţaNews.ro: Halloween-ul este satanism promovat de Ministerul Educaţiei Naţionale

Manifestarea are practici oculte ce promoveaza teroarea, cruzimea, violenta, moartea, prin care, elevii romani sunt implicati in lumea vrajitoriei si a satanismului. Un grup de 28 ONG-uri, reunite sub titulatura de Coalitia pentru Familie si Constitutie, acuza Ministerul Educatiei Nationale de nerespectarea Legii Educatiei Nationale pentru ca permite si promoveaza sarbatorirea Haloween-ului in scolile romanesti, se arata intr-un comunicat primit la redactie.

Semnatarii comunicatului afirma ca Ministerul a inchis ochii la numeroasele cereri facute de catre parinti si ONG-uri, de a stopa acest fenomen in timpul orelor de curs si "profesorii, invatatorii si educatorii au derulat si continua sa desfasoare activitati prin care isi propun sa generalizeze aceasta campanie de reeducare a elevilor romani", se arata in comunicat.
Continuarea AICI

Ziarul de Iaşi: „Satanismul nu este străin de Halloween“ - Avertisment al prelaţilor catolici ieşeni

Episcopia Romano-Catolică din Iaşi a lansat şi anul acesta un apel şi o serie de sfaturi pentru ca enoriaşii catolici să nu se lase influenţaţi de „fenomenul Halloween“ în contextul în care în această perioadă există o sărbătoare foarte importantă numită „Toţi Sfinţii“. 

Aceste recomandări au fost gândite încă de la Conferinţa Episcopilor Catolici din România care va avea loc între 5 şi 7 mai la Oradea. „S-a constatat, în timpul dezbaterilor, că în societatea noastră românească s-au strecurat multe obiceiuri păgâne pe care chiar şi unii dintre creştini le acceptă sau chiar le promovează sub sigla obiceiului celtic al halloween-ului“, au arătat reprezentanţii ERCIS.
Continuarea AICI

Intermedia TV: „Feriţi copiii noştri de macabrul Halloween!”

Celebrarea Halloween-ului în şcolile din Suceava nu este privită cu ochi buni de toţi părinţii. 12 asociaţii şi fundaţii au semnat o scrisoare deschisă prin care solicită interzicerea de urgenţă în unităţile de învăţământ a activităţilor legate de Halloween. Semnatarii consideră că astfel de activităţi afectează pe termen lung sănătatea spirituală şi morală a copiilor şi contravin valorilor Neamului Românesc, valorilor credinţei creştine şi valorilor umane.
Continuarea AICI


Ionel Tuţac – Cum sā contracarām Halloween-ul?

În aceste zile toatā lumea scrie sau vorbeste despre Halloween. Unii sunt preocupati de istoria sārbātorii si de rāspândirea ei, altii sunt fascinati de costumele si de personajele ce isi fac simtitā prezenta in sarbatoare, în timp ce altii discutā despre efectele pe care aceasta le are asupra copiilor si tinerilor. 
Din pācate prea putini sunt aceia care se gândesc cum sā contracareze expansiunea acestei sārbātori. Teama de a nu intra in conflict cu promotorii acestui eveniment sau de a nu strica distractia "nevinovata" de o zi a generatiei tinere ne determinā pe multi dintre noi sā tācem în astfel de situatii.
Am auzit nenumarate voci care afirmā:" Nu se poate ca o noapte de distractie, in care tinerii se uitā la filme horror sau se îmbracā în vrājitoare sau demoni, sā deturneze crestinul de la drumul care duce înspre cer!"
Si totusi, aceastā sārbātoare care pare, aparent, inofensiva, are efecte negative nebānuite asupra fiintei umane. 
Ea îi învatā pe oameni sā celebreze rāul, ea îi împinge pe unii sā intre în mod inconstient sub influenta fortelor malefice sau sā-si punā capāt vietii.
Continuarea AICI

Nicolae Geantă – Coarnele Halloween-ului

Halloween-ul, ştiu cam toţi orăşenii şi sătenii acuş, e sărbătoarea aia irlandeză, în care unul Jack, umblă cu dovleacul bâjbâind prin întuneric. Se zice că Jack Zgârcitul, după ce a păcălit de două ori pe Scaraoţki, pe dracu cel mare, n-a mai încăput nici în iad nici în Rai. Şi Satana, i-a dat un dovleac în mână să umble haihui prin întuneric! Ciudată poveste. Cu final neînţeles. Pentru mine, pentru dvs...

 Paradoxul e că sărbătoarea dovleacului cu cap de mort bântuie România. De la profesori şi actori, politicieni şi educatoare de grădiniţă, până pe uliţele satelor din creierii munţilor, pruncii noştrii au învăţat să colinde cu dovleacul aprins. Adică în numele Satanei. Colindă ca de Crăciun, dar nu cu traiste de covrigi, şi nici cu vestea bună că s-a născut Mesia, ci îmbrăcaţi în haine de drac! Mascaţi, cu sânge fals pe obrajii lucioşi, cu coarne ca ăia răii - dar şi cu cruciuliţe la gât, cu cearşafuri albe peste trup - ca stafiile, bufniţe, vârcolaci, huhurezi sau vampiri, tinerii se dau malefici.
Continuarea AICI

Halloween - The day we die: când îţi laşi copilul la joacă cu diavolul

"Mulţi spun că Halloween este doar un carnaval, dar, de fapt, nu e nimic inocent sau distractiv în această "sărbătoare". Ea este anticamera a ceva mult mai periculos. Participarea la Halloween este un fel de iniţiere în activităţile oculte." (Părintele Aldo Buonaluto)
Promovarea demonismului şi a pervertirii morale în şcoala românească, prin intermediul falsei sărbători Halloween - străină nu numai de tradiţiile româneşti, dar şi de normalitatea vieţii cotidiene - îmbracă în acest an haina "corectitudinii politice", într-o încercare pe cât de penibilă, pe atât de isteric exprimată de a apăra aberaţia Halloween în numele multiculturalismului, educaţiei europene (!) şi libertăţii de opţiune a elevilor şi părinţilor (!!).
Continuarea AICI

Cristi și Emma Repede la Londra


Sărbătoarea Roadelor la Biserica Golgota Leverkusen, Germania


sâmbătă, 29 octombrie 2016

▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (primele 10, selecție automată)

▲ Material informativ prezentat săptămânal.Click pe titlu sau foto!


  • Dragi frati si surori, In aceasta dupa masă, fratele Pop Andrei, 28 de ani, pastorul Bisericii Baptiste nr.1  din Cehul Silvaniei a avu...
  • Un accident de circulație soldat cu decesul unui bărbat de 28 de ani a avut loc marți după amiază la ieșire din localitatea sălăjeană Bul...
  • Domnule preşedinte Klaus Iohannis , Mesajul anterior adresat dumneavoastră nu a fost scris cu intenţia de a arăta lipsă de respe...
  • Spuneam că sînt mîndru de astfel de s tudenți. Cum am predica oare dacă am fi înștiințați că ceea ce predicăm va fi fost ultima predică, s...
  • Ecourile declaraţiei preşedintelui României, Klaus Iohannis, care i-a catalogat drept fanatici religioşi pe cei care au semnat pentru mod...
  • Ȋn urmă cu câteva minute, Senatul, reunit în ședința de plen, a votat cu 68 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă și 7 abțineri respingere...
  • Pastorul Viorel Iuga vede bine. Pentru că are ochii deschiși și înțelege clar realitatea s-a comportat exemplar față de președintele Româ...