După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 septembrie 2016

LO News.ro: Scrisoare deschisă a clericilor gay anglicani

Clericii gay anglicani au lansat o scrisoare deschisa, prin care ii cer Bisericii Angliei sa permita uniunile (casatoriile gay) LGBT. 

In momentul in care Biserica Angliei a declarat că nu le va permite persoanelor gay sa se hirotoneasca, si ca pastorii gay trebuie sa renunte la slujirea lor, este posibil ca ea sa nu fi prevazut că pastorii homosexuali se vor ridica intr-o lupta comuna pentru "dreptul lor de a sluji în Biserică". 

Decizia liderilor Bisericii Anglicane, a Arhiepiscopilor de Canterbury și York, Justin Welby si John Sentamu, venise dupa o nouă legislație adoptata in Anglia privind drepturile homosexualilor, din 2014. Ca urmare a acestei noi decizii, Rev. Canon Jeremy Pemberton a fost indepartat de la slujire, în 2014. 

UNIUNI GAY - LGBT: Scrisoare deschisa a preotilor gay din Biserica Angliei


In aceste zile, insa, pastorii gay au lansat o scrisoare deschisa, prin care li se cere liderilor Bisericii sa accepte uniunea intre persoane de acelasi sex. Scrisoare este semnata de 12 preoti slujitori anglicani, acestia dezvăluind că sunt homosexuali și ca se afla intr-o relatiei gay. Ei s-au hotarat să se opună deciziei Bisericii, prin semnarea unei petitii adresate liderilor Bisericii. Semnatarii il includ si pe Andrew Foreshew-Cain, un paroh din nordul Londrei. Preotul a fost unul dintre primii care au sfidat poruncile Bisericii, când s-a căsătorit cu partenerul său Stephan, în 2014. Cu toate acestea, el nu a fost îndepărtat din postul sau, cum s-a intamplat cu Pemberton. Preotul anglican a declarat că toate căsătoriile gay ar fi perfect legale și acceptate de către enoriașii sai, sustinand ca ar fi un angajament pentru intreaga viata, "la fel de sfânt ca oricare alta căsătorie". El a facut apel la Biserică, să inceteze sa mai priveasca uniunile gay ca pe ceva murdar și fără sfințenie, și să le accepte asa cum si ei acceptă alte căsătorii.

Concert cu Cristi & Emma Repede, Dana & Otto Pascal, Alin & Emima Timofte și Elim Harmony la Căminul Cultural Seleuș, județul Arad


Conferință cu Geoff Volker la Biserica Sfânta Treime Bucureşti


Credo TV: Interviu cu Ioana & Marcel Șaitiș (2)

 Vezi și:

Conferință de tineret cu Dani Drumea şi Alin & Florina Jivan la Londra

Va  invitam la cea mai mare conferinta de tineret din Anglia, pentru a motiva tineri ca noi, sa slujeasca lui Dumnezeu cu adevarat.
Vom avea 2 seri, in care vom afla cum sa ne traim o viata de tanar crestin, intr-un mediu in care toate posibilitatile, avantajele, resursele si timpul ne trimit tot mai mult spre a nu face voia lui Dumnezeu. 
Vor fi impreuna cu noi tinerii tuturor bisericilor din Londra (UK), tineri dedicati care vor sa ajute aceasta lucrare, invatatura va fi data prin fratele pastor Dani Drumea, iar cantarea va fi condusa de Alin si Florina Jivan.
Va asteptam sa punem suflet, lacrimi, ganduri si invataturi impreuna. Harul Domnul Isus sa fie cu noi toti!

Convenția Bisericilor Penticostale Române din Statele Unite și Canada 2016


Viorel Iuga – Când unii baptiști își schimbă convingerile…


Astăzi, veștile pozitive sau negative circulă repede. Ocazional, din diferite motive și pe diverse canale suntem informați despre baptiști care își schimbă convingerile. Cum să acționăm?

În primul rând, la fel ca în oricare altă situație, ar trebui să verificăm dacă știrea este adevărată sau falsă. Nu tot ce apare pe internet sau în media este adevărat. Apoi, dacă știrea este autentică, trebuie să știm că și până acum, nu toți baptiștii au fost baptiști. A fost o vreme când și eu credeam că toți baptiștii sunt la fel. După ce am început să circul mai mult prin țară, am constatat că baptiștii au multe valori comune, dar există și domenii în care înțeleg și practică lucrurile nuanțat. Când am început să ies în afara țării și în afara Europei, am aflat cu durere că sunt și baptiști care nu au foarte multe lucruri în comun cu modul în care înțelegem Scriptura noi, baptiștii români. În consecință, dacă vorbim despre acești baptiști, s-ar putea ca ei să nu își schimbe convingerile, ci doar să le expună mai direct, mai deschis și mai clar. 

Eveniment evanghelistic la Fântânele, județul Suceava

Confuzie sexuală în capitala Americii: 15% din studenţii universităţilor din Washington DC se consideră de o altă orientare sexuală, diferită de cea normală




Adriana Săftoiu și cei care gândesc ca ea


E vremea sa punem in discutie comentariile fara sens si chiar bizare ale unor politicieni privind proiectul constitutional de protejare a casatoriei in Romania. Intreaga lume, nu doar Romania, stie ca 3  milioane de romani au semnat in sprijinul initiativei constitutionale si ca pe 20 iulie Curtea Constitutionala a validat-o. Nici odata in istoria Romaniei nu s-a mai intimplat asa ceva. Nici odata nu s-au strans, in Romania, asa de multe semnaturi, intr-o perioada asa de scurta de timp, in sprijinul vreunei initiative legislative, fie ea initiata de autoritati ori de cetateni. Nici odata si nici unde in lume nu s-au mai strans atit de multe semnaturi in sprijinul unui referend constitutional pentru protejarea casatoriei. Pentru asta romanii trebuie apreciati, nu criticati, asa cum a facut dna Adiana Saftoiu si altii care gandesc ca ea. Printre altele, proiectul constitutional denota maturitatea politica a romanilor si viabilitatea si maturizarea democratiei romane.
 
Recordul mondial al romanilor
 
In California s-au strans cu putin peste 1 milion de semnaturi in 2008 pentru un amendament constitutional similar care, in final, a fost validat de cetateni prin referend. Ani mai tarziu, insa, el a fost invalidat prin, zicem noi, decizia iresponsabila si antidemocrata a tribunalelor federale din California. Iar in Irlanda, unde politicienii au avut bunul simt si discernamintul sa puna la vot soarta celei mai importante institutii umane unui referend national in mai anul trecut, mai putin de 2 milioane de irlandezi au participat la vot. Irlandezii au decis invalidarea casatoriei naturale si inlocuirea ei cu casatoria etatizata, adica cea confiscata de stat. Slovacii au votat si ei, la fel ca si Slovenii, inscriind in constitutiile lor casatoria naturala. Iar acum, in Romania, 3 milioane de cetateni, cu mult mai mult ca in Irlanda, spun, in unison: dorim si noi sa votam si sa decidem, la fel ca cetatentii Irlandei, Slovaciei, si Sloveniei, soarta casatoriei in tara noastra.
 
Ce zic politicienii? Majoritatea dintre ei tac chitic. Au fost luati prin surprindere de masa imensa de cetateni care se identifica cu obiectivele miscarii profamilie si procasatorie din Romania. La fel dl Iohannis care, ca de obicei, tace. Ii lipseste curajul sa isi afirme pozitiile.
 
Pe de alta parte, insa, sunt si unii politicieni care spun, fara retineri, pe ce pozitii stau - adica impotriva noastra, a majoritatii covarsitoare a cetatenilor Romaniei care solicita protejarea si mentinerea casatoriei naturale la romani. Un aslfet de politician e dna Adriana Saftoiu, fosta parlamentara, membra a PNL, si fosta consiliera a Presedintelui Basescu. Pe 25 iulie ActiveNews i-a comentat un post pus de ea pe facebook in care Adriana isi spune parerea privind noi si voi, toti cetatenii de buna credinta ai Romaniei. Comentariul lui ActiveNews poate fi citit aici: ActiveNews.ro: Adriana Săftoiu consideră că protejarea familiei este o "non-problemă pe care au creat-o unii" și "noi am pus botul". Fostul deputat a descoperit, brusc, cu ce probleme se confruntă unele familii
 
Comentariile Adrianei Saftoiu
 

Administraţia Obama a emis regulamente care impun transformarea tuturor toaletelor din clădirile federale americane în toalete unisex

Citeste articolul din CNS News:






Tabără de tineret cu Mike Rummy, Nicolae Geantă şi Adi Gliga la Râul Mare, Cugir