miercuri, 31 august 2016

Centrul RETO – Ajutor gratuit pentru cei dependenți de droguri și alcoolici

Promo Sponsorizat
Salut!

Îți scriem aceste rânduri din toată inima. Dacă ești fără speranță și nu mai găsești niciun sens în viață, am vrea să-ți spunem că te înțelegem și dorim să nu mai continui așa. Dacă te-ai lăsat prins de droguri, alcool și multe alte vicii, am vrea să-ți spunem că și noi am fost așa mult timp din viața noastră… dar acum am scăpat.

Domnul Isus Hristos ne-a eliberat prin dragostea Sa de toată robia răutății și avem toată încrederea că poate face același lucru și în viața ta.

Facem parte din Centrul Reto din Serbia. În Reto, baza noastră este creștinismul, iar călăuză ne este Biblia. În acest Centru pot veni toți cei ce vor să găsească o ieșire din dependența de droguri și de alcool, fără deosebire de vârstă, sex, rasă sau religie. Intrarea și rămânerea sunt total gratuite, iar aici vei găsi asistență 24 de ore pe zi. Dorim să te ajutăm.


Contactează-ne!

Există o ieșire!

Telefon de contact în România: 0733 218 940 (Aurel)

Dr. Erwin W. Lutzer la Biserica Baptistă Betania din Timișoara

Duminică, 4 Septembrie de la ora 9:00 la Biserica Baptistă Betania din Timișoara va predica pastorul Dr. Erwin W. Lutzer, unul dintre cei mai cunoscuți lideri creștini din America și autor a peste treizeci de cărți.

Biserica este situată pe str. Ion Barac Nr. 22 (lângă Centrul Alfa).

Sorin Cigher – Cutremurați, dar tot neclintiți

Inima Italiei este rănită grav. Oamenii nu s-au așteptat. S-au dus la culcare și nu s-au gândit că vor trece prin asemenea dezastru. Mulți dintre ei, probabil, s-au pus în pat fără să se pună pe genunchi, fără să-și amintească de Cel prin care existăm…, însă au sărit ca arși când au dat nas în nas cu nenorocirea. Bisericile devin arhipline, privirile se îndreaptă către cer și oamenii se transformă, subit, în credincioși. De ce apelăm la divinitate doar atunci când ne doare? De ce avem tendința să stăm aproape de Dumnezeu numai la necaz?
Suferim pentru familiile celor care au pierit sub dărâmături, dar tragedia lor poate fi un prilej de introspecție pentru noi, cei rămași în viață. Altfel, uitarea se așterne și n-am învățat nimic.

Dacă am fi un pic mai realiști și conștienți că devenim paratrăznetul divin… Cum să nu își îndrepte Creatorul mânia spre creația pervertită de păcat? Cum să nu îngăduie astfel de situații peste o lume care a devenit flămândă după scârboșenii? Am fost creați să recunoaștem autoritatea Sfintei Scripturi asupra vieților noastre. Am fost așezați pe pământ să trăim ca oamenii și nu mai rău ca animalele! Am fost lăsați aici cu un scop: să aducem cinste Creatorului nostru! Însă am uitat menirea noastră, ne credem mai deștepți ca Dumnezeu. Trăim după instinct, ne jucăm cu viitorul generațiilor următoare, legalizăm toate urâciunile lumii și ne așteptăm ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze, că doar asta-i treaba Lui!

✡ Credo TV: Love Israel - Dr. Baruch (13)Vezi și:

✡ Credo TV: Interviu cu Dr. Baruch

Florin Ianovici – În incercare, Dumnezeu ne cheamă la o luptă puternică

Primul Youth Kairos la Suceava

 În perioada 24-27 august, la Biserica Providența din Suceava, a avut loc primul curs de misiune pentru adolescenți, denumit Youth Kairos

Au participat 26 de cursanți, asistați de o echipă de 8 coordonatori de curs. A fost o experiența deosebită pentru toți cei care au participat și care, astfel, au avut ocazia să descopere mai mult din planul și scopul lui Dumnezeu pentru viața lor.

Mai jos sunt câteva dintre impresiile participanților:

-  ,,Cursul m-a ajutat să înțeleg care este scopul meu în viață și ceea ce vrea Dumnezeu de la mine... a fost o experiență din care am învățat multe lucruri noi care mă vor ajuta în viață."

-   ,,Este ceva nou, diferit iar în urma acestui curs am o altă viziune asupra misiunii..."

-   ,,Cursul Kairos mi-a oferit o nouă perspectivă asupra Bibliei, m-a ajutat să înțeleg care este, de fapt, rolul nostru pe pământ."

    Cursul se adresează adolescenților cu vârsta între 13 și 18 ani și oferă cursanților oportunitatea să descopere planul și scopul lui Dumnezeu pentru viața lor.

            
Toți cei interesați să parcurgă un astfel de curs sau să organizeze un curs Youth Kairos pentru adolescenții din biserica locală ne pot contacta la numărul de telefon 0741 272 063.

Kay Arthur, Emanuel Oglice și Vasile Filat despre Wayne Barber la aflarea veștii plecării acestuia la Domnul

Kay Arthur, co-fondatoarea Misiunii „Precept Ministries International” spune că a rămas șocată de această veste. Ea își amintește cu mult drag despre prietenia și colaborarea pe care a avut-o cu Wayne Barber în toți acești ani:
„Ce șoc am avut când am auzit că Tatăl nostru l-a luat pe Wayne Barber acasă! Îmi amintesc de prima noastră întâlnire. Jan și Charlie Silvious ne-au invitat pe mine și pe Jack la o întâlnire cu pastorul lor nou. Atunci când Wayne ne-a povestit despre crezul său, l-am îmbrățișat și i-am spus că el este omul nostru. La scurt timp, am început să înregistrăm, împreună, cursurile video ale misiunii „Precept”. Ce binecuvântare! Ce plăcere! Atât bărbații, cât și femeile de toate vârstele au iubit învățătura lui! Chiar anul acesta Wayne a fost cu Mia și Costel la Centrul nostru de instruire din România, predând pastorilor și soțiilor lor unul din cursurile noastre. Jack, David și eu, ca și mulți alții, îi vom duce dorul fratelui nostru iubit. Rugați-vă pentru soția sa Diana, pentru copiii și nepoții lor, dar și pentru biserica noastră, care trebuie să facă acum ajustările necesare. Iar cât îl privește pe Wayne, mesajul lui a fost întotdeauna focusat pe Hristos – „Eu nu pot, El nu a spus niciodată că pot; El poate, El a spus întotdeauna că poate”. Parcă îl văd acum cum stă în picioare, cu un zâmbet mare pe față, dând din cap și spunând: „Ei bine, slavă!””.
Pentru Emanuel Oglice, fiul Miei și al lui Costel Oglice, pastorul Wayne Barber a fost un tată spiritual, care a avut un impact mare asupra lui.
„A trecut în veșnicii un tată spiritual, frate și prieten adevărat. Dragul Wayne Barber, care L-a cunoscut pe Hristos și a iubit cu dragostea lui Hristos a plecat la Domnul și Mântuitorul Său. Îi vom duce dorul! Ne vom aminti de el și îl vom prețui întotdeauna. El ne-a lăsat așa un exemplu frumos de urmat! Wayne a iubit și a slujit Biserica în vremuri dificile, dar și în vremuri de belșug. El i-a iubit pe alții cu dragostea constantă a lui Hristos … chiar și atunci când nu i se răspundea cu aceeași dragoste constantă. El m-a iubit și pe mine și eu știu că Domnul a fost real în viața lui. Vă mulțumesc, frate Wayne, că L-ați lăsat pe Isus să fie Isus în dumneavoastră!”, a scris Emanuel Oglice.

ARQ.ro: Pastorul Oti Tipei: "Ekklesia, un nou concept de slujire a bisericii în viața de zi cu zi"

Sâmbătă, 27 august a fost o zi de voie bună pentru arădeni. Biserica Ekklesia, a organizat evenimentul Ekklesia bike tour, un eveniment la care au participat peste 100 de bicicliști, mici  și mari, părinți  și copii. 

Arădenii au dat startul în fața bisericii Ekklesia, B-dul Revoluției 49-53  și  au continuat pe traseul  Podgoria - pădurea Ceala.  

În pădurea Ceala toată lumea s-a bucurat de picnicul  oferit de organizatori. 

Întrebat despre acest eveniment, pastorul bisericii, Oti Tipei declară: ’’Ekklesia  și-a înțeles menirea de a trăi în mijlocul societății  și de a fi parte activă a acesteia. Domnul Isus ne-a spus că cea mai mare poruncă este să îl iubim pe Dumnezeu  și să  iubim oamenii.  Din totdeauna  scopul bisericii a fost acela de a influența în bine societatea, de a aduce plus-valoare celor din jur. La Ekklesia, noi  îl iubim pe Dumnezeu dar iubim  și oamenii. Acest proiect prin care îndemnăm cetățenii Aradului  la o viață sănătoasă făcând  mișcare într-un mediu nepoluat, precum pădurea Ceala,  completează implicarea pe care biserica noastră o are în societate. 

Continuarea pe www.arq.ro

marți, 30 august 2016

Știri creștine: Mapamond creștin (28 August 2016)Din cuprins:

 • Drama unei fetite ranite in timpul unei explozii – binecuvantare pentru intreaga omenire
 • Georgia lupta pentru pastrarea valorilor familiale
 • Doctori israelieni si tanzanieni lucreaza impreuna sa salveze copii 
 • Intalnirea de rugaciune si evanghelizare a rromilor din Timisoara - august 2016
Ultimele stiri crestine: www.alfaomega.tv/stiri

La Ordinea Zilei: I have a dream Martin Luther King

Interviu cu pastorul Marius Birgean

Material furnizat de către Radio Vocea Evangheliei Timișoara

✔ Misiunea Speranţa: Botez în Rubuguri, Uganda

ActiveNews.ro: Deputatul Mihai Sturzu, promotor al căsătoriilor homosexuale și educației sexuale în școli s-a înscris în PRU. Formațiunea clama că va apăra civilizația și familia creștină

Fostul șef al Tineretului Social Democrat (TSD), deputatul Mihai Sturzu, a trecut cu arme și bagaje în tabăra Partidului România Unită (PRU), a anunțat președintele acestei formațiuni, Bogdan Diaconu.
 „Bine ai venit, Mihai! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul (fost PSD de Brasov) Mihai Sturzu s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici...îl așteptăm pe VP!”, a scris Bogdan Diaconu pe facebook.
Mihai Sturzu este unul dintre inițiatorii - alături de Remus Cernea, a legii pentru instituirea parteneriatului civil, demers pe care l-a făcut la începutul lunii mai al acestui an. Propunerea lui Cernea mai fusese respinsă de Parlament de către două ori, dar asta nu l-a împiedicat pe Sturzu să i se alăture.
De asemenea, Sturzu s-a făcut remarcat prin poziția agresivă în favoarea introducerii Educației Sexuale în școli. „Tineretul Social Democrat dezavueaza pozitia consilierului Ministrului Educatiei, Romeo-Nicu Mosoiu, pana de curand lider al Asociatiei 'Parinti pentru Ora de Religie', care promoveaza abstinenta sexuala a tinerilor, ca solutie pentru probleme ca aceea a mamelor minore. TSD considera ca un stat laic, contemporan, nu isi poate asuma astfel de deziderate. Acestea risca, mai degraba, sa creeze o ruptura intre stat si sistemul de invatamant, pe de o parte, si beneficiarii acestuia, tinerii, pe de alta”, spunea Sturzu la finalul anului trecut.
Continuarea pe www.activenews.ro

Isaura Gheorghiu: Lansare album la Biserica Betel București


Astăzi, 30 august, de la ora 18:30 vor fi alături de noi George și Isaura Gheorghiu în cadrul programului de tineret din această seară. 

Vă așteptăm să fiți alături de noi și să ne bucurăm împreună! 

Programul va fi transmis live pe www.bisericabetel.ro/live/ ! 

Dumnezeu să vă binecuvinteze, vă așteptăm cu drag! 

Florin Ianovici – Ceea ce rămâne

1 Corinteni 16:19 "Bisericile din Asia vă trimit sănătate. Aquila şi Priscila, împreună cu biserica din casa lor, vă trimit multă sănătate în Domnul. "
Sentimentul de înstrăinare dintre credincioși se accentuează pe zi ce trece. Bisericile pot fi pline, dar nu ajută dacă în inimi nu mai e loc pentru cel de lângă noi.
La capătul istoriei, Dumnezeu grăbește ceasul întâlnirii Mirelui Isus cu mireasa Sa, Biserica. De aceea dragostea celor mai mulți s-a răcit. Ceasul își arată ultimile minute.
Nici cafeaua, nici discuțiile interminabile și repetate, nici taberele, nici agapele nu pot soluționa ceea ce numai rugăciunea poate: să ne aducă împreună în Hristos.
Ce e de făcut?
2 Imparati 6:32 "Elisei şedea în casă şi bătrânii şedeau lângă el. Împăratul a trimis pe cineva înainte. Dar înainte ca să ajungă solul, Elisei a zis bătrânilor: „Vedeţi că acest fiu de ucigaş trimite pe cineva să-mi ia capul? Ascultaţi! Când va veni solul, închideţi uşa şi opriţi-l la uşă. Nu se aude oare sunetul paşilor stăpânului său în urma lui?” "
Închideți ușa și opriți la ușa casei voastre tot ce îndepărtează inima de Hristos. Aprindeți focul la altarul familiei și dregeți toate spărturile. Fiți atenți la sunetul pașilor și distingeți între cei ce vă vor binele și cei ce vă vor capul.

✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy, Peru

Salutări călduroase din Peru

      Știu că în ultima mea scrisoare am scris că e posibil ca până în septembrie să nu am acces la internet, dar am ieșit din San Fausto mai repede decât planificam eu, așa că m-am decis să vă scriu.               

    În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre. Dau slavă Domnului pentru că față de anul trecut, anul acesta am avut mai puține probleme de sănătate. Poate, la prima vedere, acest subiect pare a fi fără o importanță prea mare, dar am ajuns să înțeleg cât de greu este să fii bolnav într-un mediu unde nu ai acces la spitalizare sau la medici, unde nu ai dispensar, nu ai farmacie și nici medici într-o rază de 2 ore de mers pe râu. Mulțumesc Domnului că m-a păzit de tot ce e rău și nu a fost nevoie să ies de urgență din cauza problemelor de sănătate.


    Pentru trei săptămâni am fost într-o comunitate Asheninka alături de familia Dumitru, unde am avut posibilitatea de a vedea mai în ansamblu ce înseamnă lucrarea într-un trib animist. Am văzut cât de greu le este oamenilor să se lase de obiceiurile lor preluate de la strămoși, să renunțe la „credința” lor în duhuri și în lumea spirituală, cât de greu le este să accepte că singura șansă și posibiliate de a fi salvați este doar Hristos. În acest timp, cât am fost acolo, a murit un bebeluș; de fapt s-a născut moartă. Era o fetiță. Părinții ei au dus-o departe, în pădure, la o distanță de o oră de mers pe jos și acolo au înmormântat-o, pentru ca duhul ei să nu se mai întoarcă în comunitate.


        În acest scurt timp am conștientizat un lucru: cât de mare nevoie este ca oamenii de aici, și nu doar de aici, să audă Evanghelia. Este o nevoie urgentă, dar, mai mult de atât, e nevoie ca cei care vestesc Evanghelia să fie pregătiți și perseverenți în această lucrare. E nevoie de înțelepciune și de călăuzirea Duhului Sfânt pentru a evita erorile care pot să dărâme lucrarea.

✡ Credo TV: Iacob Berghianu – Este compatibilă teologia înlocuirii cu Sfintele Scripturi? (3)


Vezi şi:


Wayne Barber – Viața de credință este o furtună

Wayne Barber – Viața de credință se trăiește din convingeri nu din preferințe

Viaţa predată. O privire asupra vieţii creştine normale – de Wayne Barber

Pentru comenzi: AICI

† Pastorul Wayne Barber a plecat în veșnicie!

În dimineața zilei de 29 August 2016 Wayne Barber, pastorul Bisericii Baptiste Woodland Park din Chattanooga, TN, și-a sfârșit alergarea pe acest pământ. 
Wayne a fost un predicator excelent, un mare prieten al României și alături de Mia și Costel Oglice a slujit în multe biserici din țara noastră, dar mai ales în conferințele pastorale organizate la Centrul Precept Ministries de la Surduc. 
Mulțumim lui Dumnezeu pentru astfel de oameni, iar predicile și învățăturile lui vor continua să ne inspire și să ne încurajeze. 
Ne rugăm pentru soția lui, Diana, pentru cei doi copii Steven și Stephanie și pentru întreaga familie ca Dumnezeu să-i mângâie și să-i binecuvânteze.

luni, 29 august 2016

Turneu YOUNG CONTINENTALS

 • Vineri, 2 septembrie – Sannicoara (CJ), Biserica Bapstisa, Strada Campului Nr.11, ora 19:00
 • Sambata, 3 septembrie – Tarnaveni, Biserica Penticostala, Strada George Cosbuc Nr. 3, ora 17:00
 • Duminica, 4 septembrie – Targu Mures, Biserica Penticostala Betania, Strada Paul Chinezu Nr. 5, ora 10:00
 • Duminica, 4 septembrie – Targu Mures, Biserica Penticostala Betel,Strada Arany Janos Nr 24-26, ora 18:00
 • Luni, 5 septembrie – Sighisoara
 • Marti, 6 septembrie – ComanestiBiserica Baptista Biruinta, Strada Garii Nr. 19, ora 18:00
 • Miercuri, 7 septembrie
 • Joi, 8 septembrie – Barlad, Casa Armatei, Strada 1 Decembrie 1918 Nr. 23, ora 18:00
 • Vineri, 9 septembrie – Vaslui, Biserica CDE Vestea Buna, Strada Doctor Ghelerter Nr. 1, ora 18:00
 • Sambata, 10 septembrie – Bacau
 • Duminica, 11 septembrie – Piatra Neamt, Biserica Penticostala, Strafa Lotrului Nr. 5, ora 9:00
 • Duminica, 11 septembrie – Piatra Neamt, Biserica Baptista Sfanta Treime, Strada Titut Maiorescu Nr. 3A, ora 18:00

Ştirile Pro TV: Reacţia unui pastor după ce a aflat că fiul acestuia este gay


Cand Drew Cortez a dezvaluit ca este gay, in 2014, tatal sau, Danny, pastor la o biserica baptista din California l-a sustinut si le-a vorbit enoriasilor sai despre asta.

Intr-un interviu pentru Story Corp, Danny Cortez a rememorat momentele cand fiul sau adolescent Drew a recunoscut ca este gay. Interviul a fost difuzat la postul national de radio, in August 2016, relateaza The Independent.
La predica de duminica, Danny a stat in fata enoriasilor de la parohia baptista si le-a dezvaluit faptul ca si-a schimbat conceptia despre homosexualitate.

Si-a adus aminte cand Drew si-a dezvaluit orientarea sexuala. “Recent, le-am spus batranilor ca mi-am schimbat parerea despre homosexualitate. Imi duceam fiul la scoala, pe Drew, iar acesta a intors capul catre mine si mi-a spus ca este gay. Imi amintesc ca m-am intors si l-am imbratisat cu putere, spunandu-i ca-l iubesc foarte mult.
Continuarea pe www.stirileprotv.ro

Biserica First Baptist Greenville din Carolina de Sud a hotărât să ordineze homosexuali și transsexuali ca să slujească ca lideri în biserică

 • Trad. Agnus Dei – SURSA – www.charismanews.com First Baptist Church to Ordain Gay, Transgender Ministers
O fosta biserica baptista care facea parte din Organizatia Baptistilor de Sud a decis ca toti sunt bineveniti la amvonul bisericii lor, mergand atât de departe încât să ordineze lucratori  homosexuali și transsexuali.

First Baptist din Greenville, Carolina de Sud – biserica din care a fost ales primul presedinte  al  Convenției Baptiste de Sud, a luat o decizie îndrăzneață de a „îmbrățișa complexitatea identității de gen.”

„Ceea ce am auzit a fost: ”Trebuie să facem ceea ce este corect, indiferent de ceea ce crede sau spune cineva despre noi,” a declarat pastorul  Senior Jim Dant publicatiei Greenville Online. „Au existat câțiva oameni care au spus: ”Vor începe să ne cheme biserica gay din oras?”
După un timp de șase luni de explorare, Greenville a cerut membrilor lor să afirme acceptarea cuplurilor de același sex. Potrivit lui Greenville Online, cei care nu au afirmat decizia bisericii au rămas încă în adunare.

Ca un pas înainte, lucratorii ordinati ai bisericii pot efectua uniuni de același sex și să ordineze orice persoană, indiferent de orientarea sexuală și stilul de viață, pentru a servi într-un rol de conducere.

† Pastorul Mihai Bulubenchi a plecat la Domnul!

Cu trei ani în urmă la o întâlnire a pastorilor din Comunitatea Regională Penticostală Suceava, pastorului Mihai Bulubenchi, i-am dăruit cartea scrisă de inginerul Gheorghe Buţincu. Imediat s-a apucat să o şi citească. Era în martie 2013. Tot atunci mi-a zis că şi-a adunat şi el câteva memorii într-o cărticică pe care a intitulat-o : „Din viaţa unui slujbaş chemat sub crucea Domnului Isus Hristos”. Spunea atunci că doreşte să mai scrie. L-am încurajat să o facă.
Acum nu mai este printre noi. A plecat la cel pe care l-a slujit. Este unul dintre pastorii cu mulţi ani de slujire în spate. Mihai Bulubenchi s-a născut în 1929. A plecat dintre noi la vârsta de 87 de ani.
Înmormântarea va avea loc, marţi, pe data de 30 august, de la ora 12:00.

Credo TV: Interviu cu Ioana & Marcel Șaitiș (1)

Lazăr Gog – Moartea în biserici?

Bihon.ro: Cristian Silaghi, bărbatul declarat erou post mortem a fost înmormântat

Peste 1000 de persoane au participat la priveghiul lui Cristian Silaghi, bărbatul declarat erou post mortem după ce a decedat încercând să își salveze vecinul. 
Însurat cu orădeanca Alina Silaghi, Cristian a lăsat în urmă și două fetițe de doar patru ani.

Vineri, 26 august, a avut loc priveghiul la Biserica Română Happy Valley, din Phoenix, Arizona. La priveghi au participat peste 1000 de persoane, potrivit unuia dintre participanţii la tristul eveniment.
Sâmbătă, 27 august, la Arrowhead Memoria Gardens a avut loc serviciul funerar. Şi aici au fost prezenţi circa 500 de oameni.
Continuarea pe www.bihon.ro

✡ Alfa Omega TV: Creştinii îi susţin practic pe evrei, donând ambulanţe pentru a salva vieţi

✡ Credo TV: Iacob Berghianu – Este compatibilă teologia înlocuirii cu Sfintele Scripturi? (2)Vezi şi:

Petru Lascău – Sfinţenia femeii

duminică, 28 august 2016

Deschiderea oficială a Bisericii Harvest București

Te  invităm Duminică, 11 Septembrie, orele 10.00, să iei parte cu noi la bucuria deschiderii unei noi biserici în București. Scopul acestei biserici este glorificarea lui Dumnezeu prin îndeplinirea marii trimiteri, care constă în facerea de ucenici. Vino să ne cunoști și să afli mai multe despre Biserica Harvest București! Pentru mai multe detalii, click pe:

Alin Pădureanu – Proiectul "O zi cu tata" - Un proiect de reintegrare socială a deţinuţilor

“O zi cu tata“ este o inițiativă a Asociaţiei Bărbaţilor Creștini și aplicat în parteneriat cu Penitenciarul Timișoara și Fundaţia Umanitară Rescue din Cluj. Program acreditat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România și chiar mai mult, se bucură atât de aprecierea persoanelor private de libertate și familiile acestora dar și de cadrele din sistemul penitenciar din România și Republica Moldova fiind apreciat ca un “exemplu de bună practică.“ 
Proiectul are ca scop reintegrarea socială a persoanelor private de libertate, prin implementarea și consolidarea valorilor creștine și implicarea activă a familiei lor în acest proces, în special copiii.
o zi cu tata 300
La momentul de față (Aug. 2014) proiectul a fost implementat cu succes și se derulează în nouă penitenciare din țară, urmând ca din luna Septembrie 2014, să înceapă în alte șapte.

Grupe de bărbaţi aflaţi în detenţie — între 12 și 15 persoane — care, timp de 4 luni se întâlnesc săptămânal pentru studiu teoretic motivaţional având la bază cartea „Principiul Potenţialului” de Ed. Cole, urmând să aplice principiile învăţate în cele patru întâlniri cu familia, întâlniri ce au loc în afara penitenciarului.
Citeste mai mult la www.alfaomega.tv

Protest pro Diana & Andy Barbu la Madrid


Atelier pentru Inimi cu Dan Leș & Not An Idol la Cetatea Oradea


George Alexander – Fereşte-mă, Doamne, de prieteni!...

Nu este prima dată, constat, când cerul cade pe noi, parcă… Este ca şi când, oamenii devin mai mici pe măsură ce cresc. Prietenii sau aşa-zişii prieteni pentru care soldații noştri mor uneori, devin şi ei mai mici câteodată.
Insignifianți.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Moldova 1, din 27 august 2016, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în R. Moldova, James D. Pettit, ne şochează:
“Moldova nu este România”, afirmă el!!!, clar şi răspicat.
“Moldova îşi are propria sa istorie “(?!), etc., etc.

Nu obişnuiesc să folosesc selectiv anumite vorbe de duh, aruncate de politicieni aşa de luminați, să le scot din contextul lor şi să le-ntorc pe dos. Dar aceste două propoziții sunt incriminante prin ele însele. Altceva nu mai e de spus.
Cum îşi permite acest găgăuță, această mascotă tristă, acest pokemon, să dea lecții, ca un Alfa şi Omega, călcând cu bocancii pe noi?! Pe sentimentele unui popor.
Cum îşi permite el să ne desconsidere?!

Cutremur Italia 2016 – Corespondenţă de la Daniel Firiza

Impreuna cu  o echipa de frati de la  Samaritanspurse.orgOM Italia  si cu suportul  Aliantei Evanghelice Italiene in persoana presedintului  fr. Giaccomo  Ciccone si al Bisericilor Penticostale Romanesti din Italia prin fratele pastor Marius Livanu si fratele pastor Danut  Iacob,  am fost prezent in zona dezatrului natural din centrul Italiei.

Perioada stationarii in zona: 2 zile


Vizitat zonele afectate:
Amatrice, Pescara del Tronto, Cumoli…
Bilantul actual provizoriu - 28.08.2016: 290 morti (10 cetateni din Romania), in mare parte copii, 380 raniti, 12 disparuti

Sunt sanse minime sa fie gasit cineva in viata, posibil deja unele cadavre sa fie deja in putrefactie sub moloz.

80 % din cladiri nu sunt la norma anti seismica,este risc sa se prabuseasca, fiind construite inainte de 1900, unele chiar in anii 1700-1800 sau chiar mai vechi fiind declarate localitati medievale (Città ducale), declarate monumente istorice.

Depozitele din zona sunt hiper pline, oamenii din toata Italia s-au mobilizat ca un singur om; responsabili de la Protezione Civile  spuneau ca nu lipseste nimic, medicamente, alimente, imbracaminte, este totul… lipsesc zecile de copii care umpleau strazile, chiar in zona se sarbatorea zilele astea celebra ,,Pasta Amatriceana”…

Responsabilul de la Samaritan Purs, fr. Mattew a ramas surprins de organizarea rapida si unitatea cu care se lucreaza.