După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 1 august 2016

Trupa Adonai: Concert caritabil la Oradea


Coaliţia pentru Familie face publice numele organizațiilor non-guvernamentale care se opun inițiativei cetățenești de ocrotire a căsătoriei și familiei

Am fost solicitați să facem publice numele organizațiilor non-guvernamentale care se opun inițiativei cetățenești de ocrotire a căsătoriei și familiei. 
O scrisoare remisă Curții Constituționale în zilele care au precedat decizia din 20 iulie ne-a scutit de eforturi suplimentare: scrisoarea, solicitând avizarea negativă (=respingerea) inițiativei cetățenești, e semnată de cvasitotalitatea acestor grupuri pretinse ale „societății civile”, dar care nu au în total mai mult de 100 de membri și pe a căror agendă este schimbarea prin forță a unor norme sociale esențiale, în contra voinței și valorilor societății.

Dacă vă întrebați ce au ele în comun, răspunsul este: 1. o ideologie anti-românească, anti-națională și anti-religioasă și 2. sursa principală de finanțare.
  • Asociația ACCEPT
  • Centrul pentru Resurse Juridice
  • Societatea Academică din România
  • Institutul pentru Politici Publice
  • Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile
  • Centrul Parteneriat pentru Egalitate
  • Fundaţia Agenţia de Dezvoltare Comunitară “Împreună”
  • Centrul pentru Inovare Publică
  • Asociația ActiveWatch
  • Centrul Euroregional pentru Inițiative Publice
  • Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA
  • Asociația Funky Citizens
  • Asociația Română Anti-SIDA
  • Centrul de Resurse pentru Participare Publică
  • Fundația PACT
  • Centrul de Studii Juridice și Drepturile Omului
  • Asociația E-Romnja (Asociația pentru Promovarea Drepturilor Femeilor Rome)
  • Fundația Romanian Angel Appeal
  • Asociația FRONT
  • Asociația Expert Forum
  • Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități
  • Asociația Umanistă Română
  • Asociația Secular-Umanistă din România
  • Centrul Romilor pentru Intervenţie Socială şi Studii – Romani CRIS

♫ Corul Jubilate & Recital de orgă la Sibiu


Vladimir Pustan | Efectele secundare ale nașterii din nou (31 Iulie 2016)

FOTO: Ordinare a patru pastori la Biserica Buna Vestire Chișinău

Marius Livanu prezent la întâlnirea cu diaspora suceveană de la Consiliul Judeţean Suceava

La întâlnirea cu diaspora suceveană, organizată de Consiliul Judeţean Suceava pe data de 1 august 2016 a participat şi pastorul Marius Livanu. Întâlnirea a început la ora 11 în sala „Ştefan cel Mare” a Palatului Administrativ. 
Pastorul Marius Livanu a fost ales, în luna iunie, preşedintele românilor de pretutindeni.

Discurs REVOLTĂTOR ţinut de un PREDICATOR MUSULMAN într-o moschee din Europa. Învăţăturile DEZAXATE pe care le transmite tinerilor: "Islamul vă permite să aveţi SCLAVE SEXUALE"


Imamul britanic Ali Hammuda a fost înregistrat în timp ce le revela tinerilor musulmani din Cardiff cuvintele Profetului, opinând că islamul le permite să aibă “sclave sexuale”. Potrivit presei britanice, predicile au avut loc într-o moschee din Cardiff unde s-ar fi produs, în 2014, şi radicalizarea a cel puţin trei tineri musulmani din oraş care au plecat apoi în Siria pentru a se alătura grupării teroriste Statul Islamic.


Daily Mail relatează că audienţa imamului era formată, la momentul halucinantei predici cu privire la înrobirea femeilor, din tineri musulmani, unii chiar de 13 ani. “Ziua Judecăţii e aproape”, spune Ali Hammuda, arătând practic că viziunea sa nu foarte diferită de cea a jihadişilor ISIS.
Afirmaţia ar fi fost făcută cu puţin timp înainte de producerea sângeroaselor atacuri teroriste din Franţa şi Germania, în moscheea în care trei jihadişti din Cardiff - Nasser Muthana, 20 de ani, fratele său Aseel, 17 ani,  şi Reyaad Khan, 20 de ani - s-au radicalizat pentru a fugi apoi în Siria, în urmă cu doi ani, pentru a lupta alături de jihasiştii ISIS
Şocantele predici ale imamului au fost înregistrate în secret, de un reporter sub acoperire, cu ocazia unor halaqa – cursuri religioase în cadrul cărora se studiază Coranul şi Islamul.
Continuarea pe www.evz.ro

Un predicator musulman îl provoacă pe un poliţist britanic: „Allahu Ackbar!” (Video)

Un predicator musulman a fost filmat in timp ce incerca sa provoace un politist britanic care ancheta o plangere la adresa sa. Incidentul a avut loc in centrul orasului Birmingham. Clericul sustinea discursuri in public, iar cineva a sesizat politia.

Clericul a reactionat foarte agresiv cand politistul s-a apropiat de el. „Crezi ca sunt speriat? Libertatea cuvantului, nu mai avem de gand sa va suportam rasismul. Nu suntem teroristi, nu suntem sinucigasi, aruncati-va televiziunile la gunoi. Aici este o tara libera si putem vorbi liber in public”, a strigat predicatorul.

Politisul i-a cerut sa se manifeste decent, insa predicatorul a continuat sa il provoace. A spus ca nimeni nu il sperie in afara de Allah si i-a strigat in fata ‘Allahu Ackbar’.
„Rasistule, dipari din fata mea, du-te si cauta niste pedofili”, a mai zbierat predicatorul, potrivit Daily Mail.
Politistul a reactionat calm si a explicat multimii ca „acest tanar are dreptulsa stea aici si sa strige”.
Vezi materialul video pe NapocaNews

Horia-Roman Patapievici: Noua Europă și vocea care lipsește: creștinismul

Sunt două tipuri de știri care nu trec de codurile interne de promovare ale mediilor de informare occidentale: știrile care pun creștinismul într-o lumină favorabilă și știrile care arată persecuțiile la care e supus. Dimpotrivă, tot ce pune creștinismul într-o lumină proastă e imediat promovat ca știre semnificativă. Orice scandal sexual care implică ierarhia catolică are instantaneu asigurată o publicitate mondială, în schimb omorîrea a sute de creștini în Asia abia dacă e menționată, iar persecutarea sistematică a altor zeci de mii de creștini în toată lumea nu găsește nici un spațiu de audiență.
Presa occidentală, care reacționează imediat la orice persecuție, e indiferentă la persecuțiile împotriva creștinilor[1]. E ca și cum, deși persecuția e în general dezaprobată, persecuția împotriva creștinilor ar fi cumva înțeleasă. De parcă creștinii ar merita să fie persecuțati, iar creștinismului e normal să i se aplice un dublu standard. Pentru protejarea susceptibilităților islamice, de pildă, există coduri speciale de conduită. Dragoș Paul Aligică, care ne-a atras atenția asupra acestui fenomen, constată că trăim într-o „lume în care BBC, organizație creată și finanțată de o țară creștină, cultivă ridiculizarea Bibliei și interzice orice referire ireverentioasă la Coran“[2]. Paradoxul este acesta: pentru mediile occidentale de informare, Islamul este acceptabil chiar și când respinge în mod violent lumea occidentală, în schimb creștinismul provoacă respingere chiar și când o apără. Îmi vine să spun: mai ales când o apără, pentru că o face identificându-se cu ea, ceea ce pare de neiertat.
De ce? Am putea spune, împreună cu Pierre Manent, că, din rațiuni de corectitudine politică, Europa refuză să-și recunoască rădăcinile creștine și, în același timp, refuză să pună Islamului problema libertății, în ciuda faptului că Europa modernă este consecința discuțiilor legate de raportul dintre religie publică și libertate politică[3]. Dar întrebarea rămâne: de ce presa occidentală nu ridică niciodată vocea pentru a-i proteja ori apăra pe creștini? Oare acești oameni, care sunt uciși pentru că sunt creștini, nu au și ei dreptul de a fi protejați, în compasiunea noastră, de ideea universală de drepturile omului? De ce ar fi protejați întemnitații suspectați de terorism, dar nu creștinii? Este ca și cum, în ochii sensibilității morale ai presei care refuză să facă o știre din uciderea creștinilor, dar e obsedată de condițiile improprii de detenție ale celor suspectați de terorism, a fi creștin înseamnă a fi mai puțin om. În ochii lor, creștinismul este un defect, o formă de descalificare umană. E ca și cum această presă ar fi presa de stat a unui regim politic autoritar anticreștin. Nefiind însă vorba de puterea de coerciție a unui stat autoritar, trebuie să fie forța de presiune a unui sentiment moral la fel de puternic, care nu ține de organizarea prin ordin, ci de ralierea prin puterea consensului. La originea acestor atitudini stă fobia față de creștinism, o fobie atât de intensă, încât poate călca în picioare chiar și cel mai puternic sentiment moral al lumii contemporane, drepturile omului (care a devenit religia civilă a zilelor noastre). Cuântul de ordine al acestei atitudini este – cristofobia.
Continuarea pe www.inlinidreapta.net

Alfa Omega TV: BREXIT, implicații politice şi spirituale

Invitat: Marius Birgean, cu contributii de la Valeriu Ghilețchi si Cristian Șoimaru

Întâlnire de tineret cu Adi Mocanu la Biserica Filadelfia Bucureşti

Luni, 1 August 2016, va invitam la o intalnire speciala de tineret. Il vom avea ca invitat pe Adi Mocanu, care ne va sluji din Cuvantul lui Dumnezeu, dar nu vor lipsi nici lauda si inchinarea la adresa lui Dumnezeu.Vino si adu-ti si prietenii la ultima intalnire inainte de tabara de tineret :).  Va asteptam! 

NapocaNews.ro: O biserică daneză şi-a deschis porţile pentru vânătorii de pokemoni. Preotul reformat joacă şi el

Sfârşitul Bisericii occidentale. In conditiile in care numeroase cladiri administrative, de birouri, sedii de companii, sectii de politie, unitati militare etc. din diferite parti ale lumii sunt anuntate drept perimetre in care nu este permisa vanatoarea de pokemoni, iata ca o biserica din sudul Danemarcei a anuntat ca are usile deschise pentru jucatorii de Pokemon Go.

“Mi s-a parut o idee foarte buna pentru a pastra legatura cu tinerii”, a marturisit Michael Westh, vicarul bisericii din micuta localitate Kliplev, din sudul regiunii Jutland, nu departe de granita cu Germania, DPA.

Inspirat de joc, vicarul si-a creat propria lui varianta de Pokemon Go si a precizat ca jucatorii sunt bineveniti in biserica si pentru a cauta imaginile imprimate pe hartie fotografica cu unele dintre personajele din joc. Pe o parte este imprimata imaginea unui pokemon, iar pe cealalta parte este tiparit cuvantul inghetata sau cola, desemnand recompensa reala pe care urmeaza sa o primeasca cel care a gasit respectiva imagine.

Continuarea pe www.napocanews.ro