joi, 30 iunie 2016

♫ Corul "Laudă Mielului" la Ipotești, Suceava

Toate bisericile evanghelice din zona Sucevei sunt invitate la o seară de părtășie creștină în afara zidurilor. 

Va sluji prin cântare corul bărbătesc Laudă Mielului care reunește coriști din țară și din Statele Unite ale Americii. Mesajul Evangheliei va fi rostit de către fratele pastor Nelu Brisc din Portland Oregon. 

Evenimentul este organizat de către Baptistă Betel din Ipotesti în ziua de vineri, 1 iulie, începând cu ora 19:00, pe imașul din fața lăcașului de cult.
Sunteți așteptați cu toată bucuria.

Pastor Viorel Candrianu

Flux 24.ro: SCANDALUL COPIILOR CETĂȚENI ROMÂNI MINORI DAȚI UNUI CUPLU GAY BRITANIC / Ambasadorul britanic, convocat la Senat / Vineri se judecă la Londra arestarea tatălui / Cei doi minori NU dețin cetățenia britanică

 Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, a fost convocat miercuri la Comisia de Politică Externă din Senatul României în scandalul Florin Barbu, un român stabilit în Marea Britanie și ai cărui doi copii minori au fost dați spre adopție unui cuplu de homosexuali. Vineri, la Londra, se va judeca cererea de arestare a lui Florin depusă de organele de asistență socială pe motivul că acesta ar fi dezvăluit opiniei publice informații despre copii săi ajunși la cuplul de gay.
Paul Brumell a avut miercuri o întâlnire cu senatorii Petru Filip, președintele Comisiei de politică externă, și Ben-Oni Ardelean, secretarul Comisiei.
În weekend, ambasadorul britanic a participat la parada gay din București (foto).
Consider ca este innaceptabil ca o alta tara sa decida asupra destinelor unor copilasi romani, iar aceasta situatie ne obliga sa facem toate demersurile necesare sa aparam drepturile copilasilor romani, a declarat pentru FLUX 24 senatorul Ben-Oni Ardelean.
Continuarea pe www.flux24.ro

☗ Tabără muzicală de vară la Măguri-Răcătău, județul Cluj


☗ Tabăra "Aleg să slujesc" la Valea Drăganului


Vara aceasta în perioada 13-17 iulie te așteptăm și pe tine să ne fi alături în tabara ALEG SA SLUJESC. 

Vei avea posiblitatea să cunoști mai multe despre Dumnezeu bucurându-te de mesajul biblic și închinarea prin cântare.

Vor avea loc o serie de activităţi precum :
- competiții sportive
- drumeţii
- pescuit pentu cei pasionați
- paintball 
- jocuri şi multe altele

Alaturi de noi vor fi: Marius Copil, Ioan Moldovan și Radu Mariș
Pentru detalii:
Mădălin Tărău - 0757 315 882
Alexandru Baciu - 0748 627 179
George Gangoș - 0770 191 019

☗ Tabăra de tineret creștin „La Cortul Întâlnirii”

Mai multe detalii: AICI

☗ Tabără de vară la Baru-Mare, județul Hunedoara

Mai multe detalii: AICI

Școală Biblică de Vacanţă la Suceava


Pastor Rob Jackson & Cristi Chivu la Biserica Emmaus Birmingham


✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

Dragii noștri,

         Pentru că nu am reușit să răspundem în mod personal tuturor celor care ne-ați scris, așa cum ne‑am fi dorit, vă scriem acest e-mail dându-vă câteva detalii despre starea mea de sănătate.

           După trei săptămâni de stat în Lima și de mers aproape zilnic la doctori, după zeci de analize făcute (până acum am făcut mai bine de 40 de analize de toate tipurile), câteva ecografii și o rezonanță magnetică, lucrurile sunt încă neclare. Când credeam că analiza următoare ne-ar putea apropia mai mult de stabilirea unui diagnostic, lucrurile deveneau mai neclare și ridicau alte semne de întrebare. Așa se face că în momentul acesta nu avem încă un diagnostic clar. Săptămâna viitoare urmează să fac și alte câteva analize și proceduri mai speciale, care ar putea clarifica lucrurile (cel puțin în parte, sperăm noi). Majoritatea doctorilor care m-au văzut până acum îmi spun că noi, europenii, fiind rasă albă, suntem predispuși la tot felul de boli autoimune declanșate de mediul acesta tropical, în care trăim.

           Fiecare zi e o provocare. Durerile care, de obicei, îmi dispăreau complet după 8-10 zile. De data aceasta nu au mai trecut și am stat mai mult la pat.  Deși unele zile sunt mai ușoare decât altele, în momentele de multă durere mă simt epuizată și fizic și emoțional.

Grupul SPERANȚA & Florin Ianovici pe Stadionul Central din Hliboca, Ucraina


Trăim într-o lume frământată de probleme.
Sărăcie. Suferință. Indiferență. Relații distruse. Nesiguranță.
Unde mai putem găsi echilibru, siguranță, speranță? 
E timpul să găsești răspunsuri esențiale pentru viața ta!

Grupul „Speranța” va susține un concert de muzică creștină în localitatea ta, iar mesajul pentru suflet va fi prezentat de pastorul Florin Ianovici. 

Intrarea este liberă!
Te așteptăm VINERI, 1 IULIE, ORA 18:00 la STADIONUL CENTRAL din Hliboca, Ucraina!

Manipulare socială: Tactica pașilor mărunți și minoritățile sexuale

In negocieri, asa cum am vazut, in special atunci cand vorbim de obiective foarte greu de atins, este bine sa te inhami cu rabdare si sa adopti tactica pasilor marunti, adica a obtinerii intregului pe felii. Unii, tocmai din acest motiv, au numit aceasta metoda „tehnica salamului” – daca l-ai cere dintr-odata, probabil ca nu ai avea sanse, dar daca vei cere si obtine pe rand cate o felie, ai mari sanse ca pana la final sa il mananci pe tot! Minoritatile sexuale au realizat de mult acest aspect si atunci au recurs la aceasta tactica eficienta – isi cer drepturile pe rand, cucerind cate o reduta, in timp, fara graba si fara prea mari presiuni… Le vor obtine!
Scurt istoric al denumirii LGBT
Denumirea de LGBT este un acronim care vine de la Lesbians, Gay, Bisexuals & Transgender, adica, mai pe intelesul nostru, comunitatile de lesbiene, homosexuali, bisexuali si transsexuali. Istoria acestui acronim poate fi surprinzatoare pentru unii dar definitorie pentru tactica adoptata de acestia in a obtine cat mai multe drepturi – initial nu exista LGBT ci se spunea simplu, „gay community”, care includea literele LG (fara vreo aluzie la celebra marca de aparatura electrocasnica). Intrucat termenul nu definea si apucaturile bisexualilor, s-a ajuns la consacrarea termenului LGB insa si atunci a existat o problema – transsexualii nu se considera homosexuali, nici bisexuali ci unii care isi neaga prin atitudine sexul cu care s-au nascut. De aceea, s-a mai adaugat o litera la acronim, acesta devenind LGBT.
Credeti ca s-a terminat aici? NU!
Au aparut acum variante in care dupa T s-a adaugat un Q (de la queer) pentru toti cei care nu intra in aceste patru categorii si intra in orice alta categorie minoritara sexuala – practicanti ai sadomasochismului, etc. Cum ar veni, LGBT va deveni LGBTQ. Si probabil multi nu se vor multumi nici cu 5 litere si vor lupta in continuare…
Ce isi doresc comunitatile LGBTQ…etc?
Doua mari drepturi – in primul rand isi doresc sa nu fie marginalizati in societate. Desi s-au tot promulgat legi in acest sens, e greu sa nu fii vazut ca un ciudat, in special in Romania, unde nu au trecut atat de multi ani de la dezincriminarea celebrului articol 200 din vechiul Cod Penal; se duc lupte aprige in plan legislativ pentru ca barbatii care se dau cu ruj si poarta fuste in intimitate sa nu aiba de suferit la locul de munca, sa nu fie discriminati, sa aiba acces la functii la fel ca si barbatii heterosexuali, etc.
In al doilea rand, isi doresc sa aiba aceleasi drepturi sociale ca si persoanele heterosexuale – sa isi poata exprima afectiunea in societate, sa poata sa se casatoreasca, sa poata adopta copii, etc. Aici e mai complicat iar opozitia Bisericii Ortodoxe care inca are un cuvant de spus, constituie deocamdata un front suficient de puternic pentru ca „alesii neamului” sa nu accepte asa ceva, insa nu putem sti cum vor evolua lucrurile in viitor.
Unde se va ajunge cu acordarea drepturilor minoritatilor sexuale?
In opinia noastra, ne indreptam deja catre „boiling point„, acel punct de la care lucrurile nu mai pot deveni reversibile iar comunitatile LGBT vor obtine atat drepturi pentru ele cat si pentru toti cei care se incadreaza acum in Q si in orice alta litera a alfabetului pe care o pot imagina minoritatile sexuale – se va ajunge la un moment dat si in Romania ca lesbienele si homosexualii sa se casatoreasca sau sa adopte copii, la fel cum se va ajunge si la devieri absurde de la orice norma sociala.
Motivul? Simplu – totul decurge dupa un plan bine stabilit si respectandu-se tactica pasilor marunti – minoritatile sexuale nu se vor multumi niciodata cu o simpla felie de salam ci vor dori salamul intreg, indiferent cat de lung si cat gros! Asadar, asa cum am vazut mai sus, daca la inceput erau doar literele LG, acestea au devenit LGB, acum LGBT si urmeaza LGBTQ. Cum ar veni, daca la inceput luptau doar pentru cei care simteau o atractie pentru persoane de acelasi sex, vor ajunge sa se lupte si pentru cei care simt atractie pentru minori (pedofili), pentru animale (zoofili) sau pentru cadavre (necrofili), insa deviatiile comportamentale sunt nenumarate – probabil ca la un moment dat se vor termina literele alfabetului la cate tipuri de minoritati sexuale vor fi definite si acceptate legal.
Manipularea intervine in momentul in care trecerea timpului duce la acceptarea treptata, tacita, fara opozitie, de catre societate a unor solicitari marunte a reprezentantilor LGBT care insa vor constitui un intreg pe care vi-l prezentam, cu scuzele de rigoare pentru explicitarea descrierilor, in continuare. Lipsa de opozitie din partea societatii este din ce in ce mai vizibila – daca la primul mars al normalitatii, cei care se opun acceptarii sociale a homosexualilor, participarea a fost extrem de numeroasa iar opozitia fata de parada gay s-a lasat cu violente, semn ca romanii erau foarte deranjati de gestul comunitatii LGBT, anul acesta marsul normalitatii ca fost ca inexistent, in timp ce anumite persoane publice s-au aratat foarte mandre de a defila alaturi de homosexuali si transsexuali in cadrul paradei gay. Unde se va ajunge…?
Continuarea articolului pe: www.politicscam.ro

miercuri, 29 iunie 2016

La Școala Biblică "Cristos pentru România" Cluj au început Î N S C R I E R I L E pentru anul școlar 2016 - 2017!


Va anuntam ca la Scoala Biblica 'Cristos pentru Romania' Cluj au inceput 
I N S C R I E R I L E pentru anul scolar 2016 - 2017!
Fisele de inscriere se pot descarca de pe site-ul scolii: 
Informatii legate de scoala veti gasi pe site-ul si pe pagina noastra de facebook. Daca doriti mai multe informatii ne puteti contacta pe adresa de e-mail : cfnicluj@gmail.com !

NewsBv.ro: Maria Grecea se implică în salvarea copiilor braşoveanului Florin Barbu de adopţia cuplului homosexual

Marți, 28 iunie, în cadrul lucrărilor Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, l-am avut invitat pe dl. Florin Barbu, brașoveanul care locuiește în Marea Britanie, și ai cărui copii au fost instituționalizați, iar apoi încredințați unei familii de homosexuali. Cazul a șocat opinia publică din România, fiind vorba de un nou abuz îndreptat împotriva copiilor unei familii de români.
Îmi exprim dezacordul total față de decizia autorităților britanice și sunt profund îngrijorată de situația celor doi copii ai familiei Barbu, în special datorită mediului în care au fost plasați. Măsurile luate de autoritățile din Anglia sunt de neconceput într-o societate cu principii sănătoase. Mă întreb cum a fost posibil ca acei copii, care au cetățenia română, să fie instituționalizați, iar ulterior oferiți spre adopție, de autoritățile altui stat.
Mai mult decât atât, consider că plasarea lor într-un cuplu de homosexuali, fapt de neconceput pentru sistemul românesc de drept, arată disprețul britanicilor pentru români, fapt ce îmi întărește convingerea că ne confruntăm cu un nou caz similar celui prin care a trecut familia Bodnariu din Norvegia.
Atunci când am aflat de cazul familiei Bodnariu, am decis să mă implic pentru a-i ajuta pe acei părinți care au fost despărțiți de copii, printr-o decizie injustă. Alături de colegii mei din Parlament, am participat la toate demersurile necesare pentru reîntregirea respectivei familii. Consider că suntem datori să ne implicăm și în cazul expus astăzi de domnul Florin Barbu, tatăl celor doi copii.
În urma discuțiilor purtate cu dl. Barbu am ajuns la concluzia că autoritățile române au fost sesizate mult prea târziu, când procesul se afla într-o fază avansată, astfel încât, în acest moment nu au mai rămas prea multe căi de urmat.
Continuarea pe www.newsbv.ro

☗ Tabără de vară la Valea Sării, județul Vrancea

Mai multe detalii: AICI

☗ Tabăra de tineret BETEL 9 la Șelimbăr, județul Sibiu


☗ Tabără Misionară la Galșa, județul Arad


Kanal D: Florin Barbu, romanul ai carui copii au fost dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali din Anglia, cere ajutorul Parlamentului! "Nu mi-am mai vazut copiii din decembrie 2014". Barbatul risca arestul

Watch video!

☗ Tabără AWANA la Șuncuiuș, județul Bihor


☗ Tabăra TBV - AUTENTIC la Casa Elim, Piatra Craiului


Nicolae Geantă la Bârlad şi Bulboaca, județul Vaslui


Întâlnirea internaţională a Tinerilor Profesionişti Creştini la Cluj-Napoca


Organizaţia creştină de afaceri EUROPARTNERS organizează în weekend-ul din 1-3 iulie 2016 întâlnirea internaţională a Tinerilor Profesionişti Creştini.

Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: ‘Întăreşte-te şi îmbărbătează-te!’? Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face."(Iosua 1: 9).

Cine nu ar vrea să trăiască o viaţă plină de curaj? Unii dintre noi sunt curajoşi prin natura lor, dar majoritatea avem anumite frici sau reţineri. 
Repetat, Biblia ne provoacă să fim curajoşi. Nu ca o opţiune, ci ca o poruncă. Potrivit Bibliei, curajul nu este un avantaj sau o abilitate personală, ci o alegere.

Cultura Vieții.ro: Marșul homosexualilor la București: Organizațiile LGBT cer „dreptul” la căsătorie pentru persoane de același sex (VIDEO)

Sâmbătă, 25 iunie 2016, București a avut loc parada homosexualilor. Desfășurată pe traseul simbolic Arcul de Triumf – Piața Victoriei, parada, intitulată „Marșul diversității”, a avut ca temă „Mergem la Pride în Familie”.
Cu toate că nu declară aceasta în mod explicit, extrase din comunicatul evenimentului demonstrează faptul că organizatorii consideră așa-zisa „căsătorie” între persoanele de același sex ca pe un drept al omului:
Ajuns la ce-a dea 12 ediție, Bucharest PRIDE se desfășoară sub semnul familiei. Familia pe care 3 milioane de români încearcă să o redefinească, limitându-i sensul. Familia pe care ei vor să ne-o interzică. Dreptul la viață intimă, privată și de familie e garantat de Constituție și de toate tratatele internaționale și europene la care România e parte. La fel și dreptul la nediscriminare. Cu toate acestea, ultimele şase luni au însemnat pentru persoanele din comunitate o confruntare zilnică cu  ura şi intoleranţa celor care strângeau semnături „împotriva homosexualilor,” nicidecum pentru prezervarea familiei tradiționale. Semnăturile au fost strânse fără considerație sau respect pentru demnitatea persoanele LGBT, care sunt deseori vecinii, colegii de muncă și școală, enoriașii sau chiar prietenii celor implicați. Demersul i-a afectat și pe heterosexualii ce nu se încadrează în tiparul promovat de Coaliția pentru Familie, cărora li s-a spus iar și iar că relațiile și afecțiunea ce îi leagă nu merită recunoaștere şi protecție.
Singurul rezultat al acestui demers antidemocratic, care vizează limitarea drepturilor unei minorități, a fost marginalizarea persoanelor LGBT și instigarea la ură împotriva acestora, sub pretextul unui așa-zis civism. În joc, însă, nu sunt doar demnitatea și dreptul la viață de familie a persoanelor LGBT. Aceleași organizații ulta-conservatoare care alcătuiesc Coaliția pentru Familie au cerut în repetate rânduri un control sporit al statului asupra vieții private a  persoanelor, precum interzicerea întreruperilor voluntare de sarcină, limitarea accesului la reproducere asistată, obligativitatea consilierii înainte de divorț, chiar și înăsprirea nemotivată a unor pedepse din Codul Penal. Dacă o societate reduce drepturile unei singure minorități, toate celelalte grupuri devin vulnerabile.
Decizia limitării drepturilor și libertăților civile poate îndrepta România într-o direcție de dreapta radicală, din ce în ce mai comună în zonă. Fie că vorbim de Ungaria, Polonia, Rusia sau Turcia, vedem diverse societăți alunecând spre autoritarism, limitând drepturi cetățenești și demonizând minoritățile. Valorile fundamentale europene includ protecția minorităților și asigurarea egalității tuturor cetățenilor, indiferent de rasă, etnie, religie, gen sau identitate de gen, orientare sexuală, abilitate fizică sau statut socio-economic. Trebuie să reținem doar că România este printre ultimele state din UE, împreună cu alte 5 țări – toate din regiune – ce  nu oferă persoanelor de același sex posibilitatea oficierii unui act civil prin care să își unească destinele. Alternativa, reprezentată de Rusia și alte țări ale spațiului ex-sovietic, este un mediu nedemocratic în care oamenii intră la închisoare doar pentru că vorbesc despre homosexualitate sau comemorează victimele masacrului din Orlando, SUA.
Statul român, prin Curtea Constituțională și Parlament, are datoria să apere valorile democratice și să protejeze minoritățile în fața unei inițiative ce încalcă drepturile omului și Constituția României. Mai mult, statul de drept trebuie să încurajeze diversitatea și egalitatea, valori ce aparțin întreg spectrului politic democrat.
Continuarea pe www.culturavietii.ro 

marți, 28 iunie 2016

Youth Music Fest #7 la Brătășanca, județul Prahova

Înscriere pe www.youthmusicfest.ro

✉ Scrisoare misionară: Hajni și Mihai Dumitriu - Pregătirile sunt în toi pentru Papua Noua Guinee

Dragii noștri parteneri și prieteni!
În ultimele 3 luni Dumnezeu a lucrat în mod miraculos și ne-a ajutat în pregătirile noastre pentru misiunea pe termen lung din Papua Noua Guinee (PNG). A fost o perioadă foarte intensă, cu multe călătorii și prezentări, cu multe emoții de fiecare dată, dar în care credincioșia Lui nu s-a lăsat așteptată! El a deschis inima multor oameni să devină co-părtași misiunii Sale.
Cu voia Domnului, data plecării în PNG va fi ianuarie 2017. Decizia a fost luată ținând cont de: data cursului de orientare din PNG (1 februarie 2017), curs obligatoriu, cu care trebuie să începem slujirea; timpul necesar pentru pregătirea actelor de viză (sunt multe formalități de făcut); vaccinări; timpul necesar pentru extinderea echipei de susținere în rugăciune și financiar.
Am început din mai procesul de aplicare pentru permisul de ședere și viză, proces care poate dura până la 6 luni. Ne-am reînnoit pașapoartele și am trimis primele documente către organizația SIL PNG, organizație parteneră Wycliffe în Papua Noua Guinee, care ne ajută în pregătirea și obținerea permisului de ședere ca misionari. Vor mai trebui copiate, traduse și legalizare alte documente și trimise prin postă. SIL PNG a fost înființată în 1956, este filiala cea mai mare, cu cea mai dezvoltată infrastructură (școală, clinică, departament IT, departament mecanic, aviație, coordonatori și directori regionali pe fiecare domeniu de misiune Wycliffe).

☗ Tabără la Cabañas de Javalambre, Camarena de la Sierra, Spania


♫ Corul "Laudă Mielului" la Casa de Cultură Ineu

Dragi ineuani, sunteţi aşteptaţi astăzi de la ora 19.00 la Casa de Cultură pentru a asista la un concert de excepţie susţinut de un cor de 150 de bărbaţi creştini din SUA şi România. De asemenea, pastorul John Brisc va avea un mesaj pentru sufletele dumneavoastra. Chemaţi-vă şi prietenii!

Eveniment Cultural Creștin în Promenada Codlea


Libertatea.ro: EXCLUSIV / Românul căruia statul englez i-a luat copiii își caută dreptatea în Parlament. „Îmi fac griji pentru ei. Ce mănâncă? Ce fac?”

Florin Barbu, românul ai căror copii au fost luați de statul englez și dați spre adopție unei familii de homosexuali, își caută dreptatea în Parlamentul României, în fața Comisiei pentru românii de pretutindeni.
Florin Barbu a declarat că vrea ca cei doi copii ai săi, Diana (8 ani) și Andrei (5 ani), să fie repatriați și a venit în Comisie în speranța că parlamentarii români îl vor ajuta. „Îmi fac griji pentru ei. Ce mănâncă? Ce fac?”, spune românul. Acesta susține că cei doi copii i-au fost luați numai pentru că s-a despărțit de soția lui și că nu a mai vorbit cu ei din noiembrie 2014. El vrea ca oricine din familia sa extinsă să poată lua copiii, lucru cu care și mama micuților ar fi de acord. Acesta mai susține că englezii vor să-l aresteze pentru că are date din dosar.
Florin Barbu îi cere președintelui Klaus Iohannis să iasă public și să ceară ca cei doi copii să fie repatriați. „E președinte și pentru copiii mei și ai altor milioane de români. Fac apel la dânsul. Îl vor iubi milioane de români dacă se implica în astfel de cazuri”, mai spune românul.
Continuarea pe www.libertatea.ro

Cultura Vieții.ro: Ceremonia tunelului elvețian Gotthard – prologul unui nou fascism?

Spectacolul desfășurat cu ocazia inaugurării pe 1 iunie a tunelului elvețian Gotthard, cel mai lung și adânc din lume, a stârnit multă vâlvă. Rapid mediatizat de presa main-stream, care s-a limitat la comentarii tehnice și oficial-mondene, dar a excelat în prezentarea materialelor foto-video, incitantul ceremonial a fost preluat și disecat de mai toate tipurile de presă. Filmările profesioniste, cu mai multe camere și montate în mai multe filmulețe, au fost realizate, probabil, de înșiși organizatorii evenimentului. Producerea și mediatizarea lor imediată confirmă dorința realizatorilor de popularizare a spectacolului-fabulă și de exportare a acestuia dinspre elită spre mase.
Elemente de satanism și mitologie alpină, elogii aduse filmului mut, dar mai ales culturii trupului sănătos și muncii robotizante (oare unde am mai văzut asta?…), celebrări ale libertății transgenderilor (pe care le tot vedem), prosternări colective în fața unor altare obscure și jubilări ale țapilor cu peruci colorate.Ireproșabil realizat din punct de vedere artistic de regizorul de teatru german Volker Hesse, mega-spectacolul cu un buget de 8 milioane de Euro, prezentat în fața a înalți funcționari și comisari europeni și care a antrenat peste 600 de dansatori, acrobați și actori, are de ce să ne tulbure.
Comentariile tabloidelor subliniau cerebrarea mitologiei Alpilor și a muncii, părând mai degrabă praf în ochi sau ”primul nivel de lectură a fabulei”. Le-au urmat analizele mai substanțiale, dar cam mecaniciste, ale unor publicații de nișă, specializate în vânătoarea de ocultisme. Ele au fost preluate ca pâinea caldă și fără prea mult discernământ de presa de masă, astfel încât toată lumea știe acum că ”ceva putred” s-a petrecut în burțile Alpilor.
Continuarea pe www.culturavietii.ro
Vezi și:

ȘOC! Îndoctrinarea copiilor pro homosexualitate: Copii de grădiniță, scoși pe stradă la parada gay din Göteborg, Suedia!

Conferința de Muzică cu Marius Cruceru la Biserica Emanuel Sibiu


ActiveNews.ro: Nebunia mișcării TRANSGEN, ridiculizată de un politician german. Acesta a salutat în Parlament 60 de „genuri” diferite

Nebunia mișcării transgen a dus la apariția a nu mai puțin de 60 de "genuri", considerate de către promotorii aberantei ideologii gender ca fiind corespunzătoare unor identități și înclinații.
Politicianul german Steffen Königer, deputat în parlamentul landului Brandenburg din partea partidului eurosceptic și antiimigraționist Alternativă pentru Germania (AfD), și-a ridiculizat adversarii de la Partidul Verzilor, prin citarea celor 60 de genuri diferite, pentru propunerea lor legislativă, intitulată „Campanie pentru acceptarea diversității sexuale și de gen, autodeterminare și contra homo- și trans-fobiei în Brandenburg”.
El și-a încheiat intervenția menționând că grupul parlamentar AfD respinge propunerea în cauză.

Cele mai multe din aceste "genuri", care se înmulțesc continuu, nu au (din fericire) un corespondent în limba română. Iată deci lista în limba engleză, fără traducere, cu excepția celor două „tradiționale”:

"Doamnelor, domnilor, agender, androgyne, androgynous, bigender, cisgender, cis female, cis male, cis men, cis women, cisgender females, cisgender males, cisgender men, cisgender women, females to males, FTM, gender fluid, gender nonconforming, gender questioning, gender variant, genderqueer, intersex, males to females, MTF, neither, neutrois, non-binary, other, pangender, trans, trans*, trans females, trans* females, trans males, trans* males, trans men, trans* men, trans people, trans* people, trans women, trans* women, transfeminine, transgender, transgender females, transgender males, transgender men, transgender people, transgender women, transmasculine, transsexual, transsexual females, transsexual males, transsexual men, transsexual people, transsexual women, people of spirit, womyn, womyn, two-spirit, three-spirit, four-spirit".....

Continuarea pe www.activenews.ro

Florin Ianovici – Mergând fericit după Isus (Biserica Rugul Aprins Bucureşti)

luni, 27 iunie 2016

Realitatea.net: Papa: Biserica ar trebui să le ceară iertare homosexualilor


Creştinii şi Biserica Romano-Catolică ar trebui să ceară iertare homosexualilor pentru modul în care i-a tratat, a declarat duminică Papa Francisc, la întoarcerea dintr-o vizită din Armenia, relatează Reuters, care precizează că Suveranul Pontif şi-a exprimat şi speranţa ca UE va putea fi “restartată” după ieşirea Marii Britanii.


El a precizat că Biserica ar trebui să îşi ceară iertare şi pentru modul în care a tratat femeile, pentru că a ignorat exploatarea copiilor prin muncă şi pentru că “a binecuvântat atât de multe arme” în trecut.
“Cred că Biserica nu trebuie să îşi ceară scuze numai (…) unui homosexual pe care l-a incultat, ci trebuie să le ceară scuze şi celor săraci, şi femeilor care au fost exploatate, copiilor care au fost exploataţi prin muncă. Trebuie să îşi ceară scuze pentru că a binecuvântat atât de multe arme”, a spus Suveranul Pontif.
Într-o discuţie liberă cu jurnaliştii, ce a durat o oră, Francisc a fost întrebat dacă este de acord cu declaraţiile recente ale unui cardinal german, potrivit căruia Biserica trebuie să le ceară scuze homosexualilor.
Papa a părut trist atunci când reporterul a întrebat dacă nevoia formulării de scuze a devenit  şi mai stringentă după masacrul din clubul Pulse din Orlando, soldat cu 49 de morţi.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: www.realitatea.net

✉ Scrisoare misionară: Luminiţa Prisecaru, Etiopia

Salutări calde din Gidole!
          
      Sunt în drum spre Ale din nou, dar mai întâi aș vrea să vă împărtășesc câteva bucurii.
    Am terminat de înregistrat audio întreaga Evanghelie după Marcu. A fost o muncă grea, dar folositoare pentru verificarea naturaleții traducerii. Acum este în format MP3, care poate fi distribuit oamenilor să asculte pe telefoanele mobile sau alte playere.
      Săptămâna trecută am vizitat pușcăria din Gidole, unde sunt închiși foarte mulți oameni din Ale. Vineri am încercat să îi strângem laolată acolo și să le spunem aceste vești bune despre limba lor, care a început să fie scrisă, și despre progresul făcut în traducerea Bibliei. Au fost prezenți 72 de bărbați. Le-am dăruit un mic player pe care pot asculta Evanghelia după Marcu și am distribuit câteva copii scrise. Pentru cei care știu să citească în limba engleză, reușesc foarte ușor să citească și limba Ale. Din cei prezenți doar 12 știau engleză și au format un fel de comitet care și-a luat răspunderea să îi învețe și pe alții. Mulțumiți Domnului împreună cu noi și, de asemenea, rugați-vă ca această sămânță mică să găsească pământ bun care să aducă rod în timp și cu răbdare.

☗ Tabără de Misiune la Mărișel, județul Cluj


☗ Tabără națională de echipare pentru evanghelizare la Brădățel


Școala de vară Areopagus


Iosif Anca – Valori care rămân

ActiveNews.ro: Scrisoare deschisă către politicieni, jurnaliști și cetățenii înclinați să susțină căsătoriile homosexuale

În legătură cu „drepturile homosexualilor (LGBT)”, mulți oameni de bună credință sunt sensibili la argumentul „libertății pentru toți” și „toleranței”, însă, după cum se va vedea în continuare, în Occident, unde persoanele LGBT au dobândit drepturi, situația ajunge exact invers, heterosexualii fiind aceia care se văd lipsiți de dreptul la o altă opinie și la propriul lor mod de viață, în toate statele lumii ajungându-se adesea la situații incredibile.
Așadar, de ce nu suntem de acord, noi, cei care alcătuim o mare majoritate din populația acestei țări, cu  „căsătoriile homosexuale”? Nu pentru că am fi niște oameni răi, ci pentru că:
- Nu dorim ca, în grădinițe și în școli, copiii să fie victime ale propagandei LGBT, să învețe că homosexualitatea este doar o alternativă de viață; nu dorim ca, în concordanță cu „teoria gender”,copiii să fie încurajați să-și nege sexul biologic, insistându-se asupra lor să-și aleagă singuri sexul preferat (și să-și înceapă viața sexuală cât mai repede), așa cum s-a întâmplat, de exemplu, în statele americane Masssachussets [1] și California [2] sau în Suedia [3], după ce „căsătoriile homosexuale” au devenit legale : [4]
- Nu dorim să se organizeze parade „gay” la grădinițe, ca de exemplu în Suedia : [5]
- Nu dorim ca părinții ce nu sunt de acord cu îndoctrinarea copiilor la școală, în legătură cu homosexualitatea și pornografia, să fie arestați, ca de exemplu în Germania [6], în Massachussets [7], în Canada  etc. - sau chiar să își piardă calitatea de părinte [8]
- Nu dorim  ca, o dată ce relațiile homosexuale vor fi declarate în mod oficial „normale”, sub protecția brațului armat al luptei împotriva „discriminării”, „homofobiei” etc., să asistăm la explozia unei propagande generalizate a homosexualității în societate și la alocarea de fonduri imense grupărilor activiste homosexuale, așa cum s-a întâmplat în statele aflate în respectiva situație : [1]
- Nu dorim să se legalizeze și adopțiile de copii de către cuplurile homosexuale, tot pe principiul (prost înțeles) al „nediscriminării” față de cuplurile heterosexuale - pas care deja a fost făcut în multe state în care s-au legalizat căsătoriile homosexuale [9]
- Nu dorim să asistăm la apariția unor întregi generații de tineri educați în „familie” încă de la început în spiritul homosexual, aceștia neputând fi apărați nici de instinctul matern și patern, nici de credința creștină sau măcar de codul moralei tradiționale ori de o cultură tradițională de reprimare a impulsurilor. [10] (studiu statistic : [11] )
- Nu dorim eliminarea din legislație și din actele oficiale a denumirilor de „mamă” și „tată” (pentru toți cetățenii!), denumiri care în noua „logică” ajung o ofensă la adresa diferitelor „minorități sexuale” - de exemplu, în Franța și Ontario certificatele de căsătorie menționează acum „partea A și partea B” în loc de „soț și soție”.
Continuarea pe www.activenews.ro

TURNEU MISIUNEA SPERANȚA 2016

CÂND SE CLATINĂ TEMELIILE || TURNEU MISIUNEA SPERANȚA 2016

„Și, când se surpă temeliile, ce ar putea să mai facă cel neprihănit?” (Ps. 11:3)
Evenimentele care se petrec peste tot în jur ne arată că trăim vremuri în care temeliile lumii încep să se clatine. Principiile sănătoase pe care este clădită societatea încep să se dărâme unul câte unul. Valorile morale și spirituale ale bisericii și familiei sunt pe punctul de a se prăbuși. Consecințele acestei realități triste sunt sufletele disperate, relațiile distruse, generațiile tot mai dezorientate.

Oare mai putem face ceva pentru sufletele de lângă noi? Mai putem zidi din nou ceea ce s-a dărâmat?

Da! În astfel de vremuri suntem chemați să ne împotrivim categoric păcatului și să promovăm în mod insistent neprihănirea, vorbindu-le oamenilor despre credința în Dumnezeu și în planul Său de mântuire prin jertfa Domnului Isus Hristos!

Înțelegând vremurile, Misiunea Speranța organizează și în acest an turneul anual de evanghelizare, dorind ca tot mai mulți oameni să afle calea mântuirii, singura cale spre Împărăția lui Dumnezeu, locul ale cărui temeli nu se vor clătina niciodată.

„Pot să se mute munții, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine, și legămantul Meu de pace nu se va clătina, zice Domnul, care are milă de tine.” (Isa. 54:10)
Mai jos aveți programul turneului, ce se va desfășura în perioada 1 - 20 Iulie.


ZIUADATAORA LOCALITATEALOCATIA PREDICATOR
Vineri01.07.2016
18:00Hliboca, UcrainaStadionul
Central 
-
Sâmbătă02.07.2016 18:00Noua Sulița, UcrainaStadionul
Central 
George Davidiuk
Duminică03.07.201610:00Herța, UcrainaStadion-
Duminică03.07.201618:00Cernăuți, UcrainaStadionul
Bucovina
George Davidiuk
Vineri08.07.201618:00Baia Mare, MMPiața
Millennium
Gabriel Zăgrean
Sâmbătă09.07.201618:00Petrești, ABCurtea Școlii (lângă Biserica Evanghelică)Gabi
Zăgrean
Duminică10.07.201618:00Turda, CJStadionGabi
Zăgrean
Miercuri13.07.201618:00Huedin, CJParcul
Tineretului 
Luigi
Mițoi
Joi14.07.201618:00Satu Mare, SMStadionul Municipal „Olimpia”Luigi
Mițoi
Vineri15.07.201618:00Chendrea, SJCăminul Cultural
(în curte)
Luigi
Mițoi
Sâmbătă16.07.201618:00Arcalia, BNTerenul
de fotbal
Luigi
Mițoi
Duminică17.07.201619:00Șanț, BNSala de Sport,
Șanț 
Luigi
Mițoi
Luni18.07.201618:00Bocșa, CSStadionGabi
Zăgrean
Marți19.07.201618:00Lugoj, TMStadionul
Municipal 
Gabi
Zăgrean
Miercuri20.07.201618:00Hunedoara, HDStadionul
 Municipal 
Gabi
Zăgrean