După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 iunie 2016

Conferință pentru familiști cu Nelu Poenar la Biserica Creștină după Evanghelie Sfânta Treime Buzău


Filmul "REAL" - film despre viața lui Marian Mocanu

☗ Tabără internațională de Taekwon-Do în Bulgaria


În perioada 10-18 iunie 2016 Clubul de Taekwon-Do “Stolas Leukas” organizează tabăra internațională de Taekwon-Do în Bulgaria, în hotelul “Drujba Bay Garden" din localitatea Kranevo care se află pe litoralul Mării Negre. 

La această tabără se vor desfășura antremanete la diferite nivele (centuri color și centură neagră I, II, și III dan). Oferim posibilitatea și începătorilor să treacă prima treaptă cup 10. 
Pregătirea spirituală a discipolilor este prioritatea noastră și la această tabără va fi predat cursul de studiu biblic despre viața lui Avraam care este în două versiuni: una pentru copii și alta pentru maturi. Părinții copiilor și toți maturii care doresc să participe la această tabără vor avea posibilitate să studieze cursul “Cum să-ți zidești o familie trainică?”.
Prețul de participare include cheltuielile de cazare, mancare și transport cu plecarea de la Chișinău și este de 200 Euro pentru copii, adolescenți și tineri care nu atins vârsta de 18 ani și de 230 Euro pentru persoanele cu vârstă mai mare de 18 ani. 
Pentru înregistrare și informați suplimentare contactați-ne la telefoanele +(373)78439214, +(373)69074588 sau la itf.moldova@gmail.com

Conferința "Cultivatorii de Iluzii" cu Rei Abrudan la Seleuș


Iluzii, dependențe, tentații moderne ... care sunt riscurile? Ce pierzi sau ce câștigi? De ce da sau de ce nu?
Sunt atât de multe păreri încât realitatea pare relativă.
Dacă ți-ai pus vreodată aceste întrebări, dacă ai gustat măcar o dată din aceste mere interzise sau te-ai trezit dorindu-ți aceasta atunci te invităm să petreci ziua de sâmbătă 4 Iunie 2016 la Seleuș, împreună cu noi ascultând specialiștii vorbind despre subiecte ”delicate”, dar deloc neimportante : alcool, droguri, tutun, pornografie, puritate sexuală și multe altele.
Rei Abrudan alături de echipa sa ne va explica riscurile acestor lucruri, pericolele și consecințele lor, dar și soluțiile pentru a scăpa de ele sau a le evita!
Fie că ești tânăr, adolescent, căsătorit sau deja părinte, aceasta conferință este și pentru tine!
Te așteptăm!
Înscrieri se pot face online, la liderii de grupuri sau în ziua conferinței!

Weekend special de Evanghelizare cu Cristi Boariu și Daniel Negrea la Biserica Penticostală Adonai Londra

Un weekend special de Evanghelizare cu Cristi Boariu si Daniel Negrea:

Sambata 4 Iunie 19:30 - Seara Speciala de Tineret
Duminica 5 Iunie 09:00 - Evanghelizare
Duminica 5 Iunie 18:00 - Evanghelizare
Invitati Speciali: 
Cristi Boariu - Cuvant Biblic
Daniel Negrea- Cantare

Jurnaliştii.ro: UN NOU CAZ BODNARIU. Florin Barbu, tatăl copiilor dați unui cuplu gay, a ajuns la limita disperării

Cazul familiei Bodnariu pare că este reeditat de o familie monoparentală din Marea Britanie. Florin Barbu se află în greva foamei, deoarece statul britanic i-a luat cei doi copii în urmă cu doi ani și foarte curând urmează să fie adoptați de o familie de homosexuali.
Florin şi fosta sa soţie, Claudia, s-au cunoscut în Londra, în 2007. S-au căsătorit şi au împreună doi copii, o fetiţă de 8 ani şi un băieţel de 5 ani. Fericirea lor a ținut până în 2013, când au început să se certe, iar femeia a reclamat de mai multe ori la Poliţie că este victima violenței domestice.
“Soţia se purta uneori foarte urât, vorbea urât, reacţiona urât, nu-i convenea nimic, nu era mulţumită de mine. Copiii sufereau pentru că voiau să ne vadă fericiţi, nu am fost agresivi faţă de copii nici verbal, dar ei sufereau când ne vedeau că ne certăm”, spune Florin Barbu.
Continuarea pe www.jurnalistii.ro

Florin Ianovici – Luați-i în brațe

Marcu 10:16 "Apoi i-a luat în braţe şi i-a binecuvântat, punându-Şi mâinile peste ei. "
Când strângi în brațe un copil, îi ,,vorbești’’ pe înțelesul lui.
Copiii caută un cuib și cel mai bun cuib este la pieptul părintelui.
Vor fi destule zile când viața va lovi în bucuria copiilor, în naivitatea lor dezarmantă. De aceea mereu e timpul binecuvântării. Binecuvântați și vorbiți-le de bine.
Povestiți copiilor voștri despre minunile lui Dumnezeu din viața voastră. Nimic nu merită povestit dacă autorul nu e Dumnezeu. Să coborâm de la catedră și să ne strângem la focul dragostei Sale.
Am fost flămând și Dumnezeu m-a hrănit, am fost lipsit și Dumnezeu m-a ajutat, am fost speriat și Dumnezeu m-a întărit…iată ce merită povestit. Să încetăm să dăm lecții ca nu cumva să ne cheme Dumnezeu la extemporal.
Purtați pe braț de rugăciune mlădițele voastre. Nu există cântar mai precis ca rugăciunea. În rugăciunea dispare omul și apare Domnul. Ei trebuie să învețe că nimeni nu e atât de mare sau puternic încât să nu se roage. În rugăciune dobândim echilibru și maturitatea de a înțelege că totul depinde de bunăvoința lui Dumnezeu. Tonalitatea inimii depinde de rugăciune.

Peter Costea – In Norway, God giveth children and Barnevernet taketh them away!

 Annually, in Norway, nearly 10,000 children are taken away from their parents on a whim by Barnevernet, Norway's Child Protective Services. In midNovember 2015 it seized, unlawfully and without court order, the five (5) minor children of Marius and Ruth Bodnariu, a Romanian-Norwegian Pentecostal family living in Naustdal, Norway. The smallest of the children was three (3) months old at that time, and the oldest nine (9) years of age. Documents which surfaced since the children's seizure reveal, scandalously, that the main motivation for the seizure of the children was the family's religion. Fortunately, the Bodnarius, along with tens of thousands of their supporters around the world, have pushed back. [Details: www.bodnariufamily.org]

Read more: here!

Francisc Doboş – Turnul Babel reloaded. Colonizare ideologică, LGBT & Co.

„Asistăm în ultimii ani în Occident, dar și la noi, la edificarea unui nou turn Babel, un turn care nu provoacă confuzia limbilor, ci răstălmăcirea și manipularea sensului cuvintelor – de exemplu, mamă, tată, familie, persoană etc. – și a adevărului pe care îl reprezintă. Se încearcă redefinirea centrului”.
În contextul discuțiilor iscate de cele 3 (4) milioane de semnături vă re-propun spre lectură un text pe care l-am scris acum două luni.
_______________________

Turnul Babel reloaded
„Este motiv de îngrijorare actuala limitare a drepturilor creștinilor, ba chiar discriminarea lor, atunci când forțe politice, călăuzite de ideologia unui secularism de multe ori destul de agresiv, caută să-i împingă la marginile vieții publice”.*
ATENȚIE LA:
1. Toleranța intolerantă
Dacă în multe zone ale lumii creștinii sunt persecutați fizic și martirizați, în Occident și în zonele lui limitrofe creștinii sunt exilați din viața publică și politică în catacombele sufletului, ale privatului.
Statul este laic, da; dar societatea nu, nu este laică și nici neutră. Statul laic este deranjat de o societate creștină care nu poate accepta și practica „dogmele” laicității, precum avortul, eutanasia, egalizarea familiei întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie cu alte parteneriate (de exemplu, cu parteneriatele dintre persoane de același sex), ideologia Gender, colonizarea ideologică LGBT (mai nou LGBTTIQ**), îndoctrinarea sexuală a pudorii și a bunului simț. Toate aceste teme nu țin doar de creștinism, ci de natura umană.
Azi nu trăim în vremurile unei laicități pozitive, ci ale unei laicități militante, agresive și de opoziție vădită față de religie, în mod special față de religia creștină. Acest tip de laicitate își umple gura cu un cuvânt magic: toleranța; și atât de mult ne constrânge la toleranță încât sfârșește prin a deveni intolerantă.
Eliminarea religiei și a lui Dumnezeu din sfera publică și din viața morală slăbește orice națiune. Să ne uităm cum arată multe țări occidentale astăzi. Democrația pare că nu se mai ocupă de polis, adică de binele comun, pentru toți, ci asistă, aparent neutră și echidistantă, la invenția și revendicarea de noi așa-zise drepturi pentru grupuri restrânse în detrimentul legilor naturii. Noile legi ale statelor nu pot ignora natura umană.

Pastor Ted Pope – Dezmățul de la Hillsong New York

Continuarea pe www.dorupope.com

Ziarul Națiunea.ro: „«Copiii noștri în închisorile lor – furați de Barnevernet» este un prim volum împotriva sistemului Barnevernet!”

- Vă salut românește, Domnule George Alexander. Este salutul meu naționalist… Eram tentat să continui salutul meu cu întrebarea: „George Alexander din România sau din Norvegia…”? Este o primă întrebare care cere o a doua întrebare, apoi încă o întrebare și multele, cu neastâmpăr, așa cum se întâmplă, desigur, atunci când cel intervievat și cel care intervievează rezonează și se sincronizează, așa cum am învățat cândva la jurnalism.
- Vă salut și eu cu respect. Mai întâi vreau să precizez faptul că am acordat multe interviuri unor ziare, reviste, posturi de radio și televiziune, dar nu și ziarului Națiunea. Este primul meu interviu acordat acestui ziar.
- Să ne detașăm, să fiți pentru o clipă doar jurnalistul și scriitorul națiunii române, ca apartenență la țară, nu și al Națiunii ca ziar, în timp ce, pe parcursul acestui interviu, eu rămâne ceea ce sunt: un jurnalist al Ziarului Națiunea. Așadar, care George Alexander?
- Sunt George Alexander din România, din Norvegia și din întreaga lume… M-am repatriat, dar, paradoxal, în același timp m-am internaționalizat… Voi explica imediat cititorilor: acum sunt și voi rămâne în țara mea, a familiei mele și a copiilor mei, altături de milioanele de familii și copii din țară, dar, în același timp, sunt și rămân alături și de milioanele de mame, tați și copii români din Norvegia, Danemarca, Suedia, Germania, Canada, America, Australia și din întreaga lume, și chiar voi călători pentru a stabili contacte nemijlocite cu aceștia. Este strigător la cer ceea ce li se întâmplă! Şi nimeni nu le întinde o mână de ajutor…
Continuarea pe www.ziarulnatiunea.ro

Marius Cruceru – De astăzi, Ziua Copilului, șapte zile de post și rugăciune pentru problema familiei Bodnariu și Florin Barbu

Cine se alătură? Nu este greu! Avem în jurul șoldurilor rezerve pentru încă 40 de zile.
N-am auzit de nimeni să moară după 7 zile de nemîncare. Hidratați-vă corect! Acesta este secretul! 
Nu știu ce ați gîndit în aceste zile, dar nu mi-a intrat nimic pe gît, gîndindu-mă la tatăl care moare (la propriu) de dragul copiilor lui.
Continuarea pe www.mariuscruceru.ro

Aniversare 3 ani la Biserica Philadelphia Christchurch, Noua Zeelandă


Iulian Capsali la Trinitas TV: Niciodată, de-a lungul istoriei umanității, nu a existat ideea de "familie" homosexuală, nici măcar în mentalitatea păgână


„España oramos por ti” – Spania ne rugăm pentru tine

Acest eveniment de importanță națională, va avea loc în a doua sâmbătă a lunii Iunie (11 Iunie) și este organizat de FEREDE, împreună cu Consejo Evangelico de Madrid.
Istoria acestei întâlniri stradale de rugăciune, își are începutul în anul 2007 și datorită impactului pozitiv, precum și a răspunsului oferit de credincioșii evanghelici, din anul 2012, evenimentul a fost preluat și organizat de către FEREDE.
Ce este demn de reținut, este că anul acesta, evenimentul din Madrid se confruntă cu restricționări severe din partea primăriei orașului, care inițial a autorizat atât marșul cât și locația pentru partea a doua a programului, dar apoi a revenit asupra deciziei și a suspendat totul. Organizatorii au revenit cu o altă cerere, solicitând o altă locație, dar au fost refuzați din nou. În cele din urmă s-a admis un scurt marș ce va avea loc între Atocha și Plaza Cibelles, dar care este autorizat ca un marș de protest și nu ca o procesiune cu caracter creștin evanghelic. Trasel autorizat este unul destul de scurt, ținând cont de faptul că anul trecut toată coloana înregistra mai bine de un km.