După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 iunie 2016

Iulian Capsali – Prin vacuumarea spiritualității, prin secularizarea forțată, Europa își trăiește ultimele clipe...

"Prin vacuumarea spiritualității, prin secularizarea forțată, Europa își trăiește, inclusiv din punct de vedere demografic, ultimele clipe. Este simptomatic faptul că pe Bătrânul Continent se iau copiii din familii și se dau așa numitelor "familii" homosexuale. Așa ceva, nici tiranii păgâni nu au gândit. 

Eșecul UE este eșecul utopiei. Suntem conduși de pseudo-elite care nu au înțeles nimic din cele două mari utopii criminale care au devastat secolul trecut - nazismul și comunismul. Ba chiar aceste pseudo elite politice au fost simpatizante, in tinerețe, ale ideologiilor care doreau "binele" umanității.  

Or, această nebunie trebuie oprită, dacă se mai poate. 

Singura soluție de oprire a acestui dezastru ar fi revenirea la rădăcini, la Tradiție, la respectul pentru Persoana Umană în detrimentul unui individ incapabil să își aparțină. 

In mod absolut, Europa trebuie sa-L aibă stăpânitor pe Hristos, nu pe un cutare președinte al Comisiei europene, neales de nimeni, deci o monstruozitate antidemocratică.  

Europa trebuie să își recupereze sensul. Adică ar trebui să asistăm la marele UEXIT, la recuperarea rolului omului într-o societate care să-i aparțină, nu a unei societăți DE CARE să aparțină. 

Omul european trebuie să-și regăsească rostul în familii și comunități puternice, altfel alienarea prelungită va duce la un dezastru absolut previzibil." 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.