După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 15 mai 2016

George Alexander – Va fi prea târziu, dacă nu facem nimic...

A devenit deja o regulă umilirea noastră.
Vineri, 13.05.16, încă un român, Florin Barbu, a fost umilit şi distrus de sistemul de aşa-zisă “protecție” a copilului” din U.K. Şi-a pierdut cei doi copii, dar, ceea ce este mai rău, fără să se țină seama de dreptul natural al copiilor de a avea măcar o mamă şi un tată în jurul lor, această nouă formă de “justiție” (?!) socială, din Apusuri, fraudându-le viețile unor copii, a trecut la lucruri macabre… Într-o zăpăceală totală şi de nedescris, subminând cu totul Familia, i-a distribuit pe cei doi copii, ca pe nişte cățeluşi!, unor homosexuali!...
Este şi acesta, fără îndoială, un exemplu al democrației occidentale, mai evoluate!, unde fiecare mutant proiectează iubirea necondiționată şi nelimitată încă de pe băncile şcolii, educația sexuală “comprehensivă” pentru copii şi drepturile nelimitate ale bolnavilor mintali!
Nu le refuzăm dreptul la viață homosexualilor! Dar, reprezintă ei, oare, salvarea în lume a acestor copii?! Este acesta cel mai bun lucru pe care societatea aceasta bolnavă putea să-l facă pentru copii?! 
Este acesta locul ideal, Copilule!, unde, când vei avea nevoie de o mamă, să o strângi în brațe, vei întâlni un străin?! 
Un străin ca toți alții…, în plus, însă, şi homosexual!

Nu ştiu ce se întâmplă în lumea asta, dar, privindu-te, dragul meu copil, am impresia că, mai înainte de a ți se face un bine, ai fost lăsat acolo ca să mori…
…Iar, aceşti homosexuali! Să mă ierte! Dar, dacă au ales să trăiască aşa cum şi-au dorit, atunci să-şi facă propriii copii!... Să se rupă de trup în momentul morții şi învierii!, al facerii, deci! Să se rupă de pofte, experiențe şi excentricități! Să se sacrifice şi să trăiască în fiecare zi pentru copilul lor! Nu să le ia altora copiii! Să ne ia nouă sufletul şi să plece prin lume cu el… Cum pleacă, apoi, cu posesiunile lor, cerându-şi dreptul la fericire…
Fără nişte repere morale, societatea aceasta occidentală se va dezintegra. Va muri precum mor toate lucrurile inutile. Pentru că oamenii devin pe zi ce trece tot mai săraci spiritual! Tot mai egoişti.

Copiii nimănui nu sunt de vânzare, însă! Este cea mai mare crimă să-i rupi de părinții lor! Numai o rasă irațională poate să comită astfel de abuzuri! O rasă de mutanți care nu mai au nimic în suflet! 
De ce să acceptăm atunci aceste fărădelegi în colțul nostru de lume?!

Florin Barbu intră în greva foamei pe 17 mai 2016 în fața Curții Europene a Drepturilor Omului din Strasbourg. 
Fără NOI, însă, nu se va mai reîntoarce în această viață! Va muri!

Să ne prefacem că nu se întâmplă ceea ce se întâmplă, de fapt, lângă noi?! 
Nu putem să facem abstracție de atâta suferință şi de faptul că Europa a ajuns ca în Evul Mediu. Şovinismul şi setea de a domina, legile strâmbe, adevărurile interzise au propria valoare de piață acum! Unii câştigă, noi ne-am specializat de timpuriu în a pierde, însă… în toate orizonturile. 
Pierdem pe toate fronturile cu bravii noştri conducători! 
(Care tac, studiază, merg ca melcul, legați la ochi, împiedicați…, când este mult mai simplu să întinzi o mână de ajutor!).

Arta diplomației nu este, însă, arta de a sta insipid în banca ta, ca un laş, ca după o mahmureală!, fără să faci ceva.
În afară de câțiva parlamentari – pe care îi numeri pe degete!- ce au făcut aleşii noştri când au văzut că alții inventează bătaia de joc la adresa românilor ca o strategie de marketing?!
Ne iau copiii, ne discriminează în toată Europa, ba, mai mult, mai vin şi la noi acasă cu pretențiile lor… Iar politicienii noştri tac! Probabil au văzut bețiile crunte din Vest, unde chiar şi femeile se terfelesc pe stradă!, şi au ajuns la concluzia că partea aia de lume e călăuzită de idealuri mult mai înalte decât a nostră! Este un exemplu pentru prozeliți ca noi!

… Atunci, când, chiar şi cei care ar fi trebuit să lupte pentru noi ne întorc spatele, ce putem face?! Rândurile celor cărora li s-au luat copiii se îngroaşă. O mie şi una de familii se află în aceeaşi situație, dar vor să rămână anonime deocamdată. De teama represaliilor!
Copiii noştri ne sunt furați. Bodnariu, Nan, Barbu, acum, ne spun că fiecare lacrimă a copiilor lor le sfâşie inima, iar lumea a ajuns în pragul ruinei. 
Familia a dispărut cu mult timp în urmă la alții. La noi este linşată în fiecare zi. Va fi prea târziu, oamenilor, să regretăm anumite lucruri într-o zi, dacă astăzi nu facem nimic…

Trebuie să ne unim forțele, însă! Ne vom uni şi vom lupta singuri – dar, Împreună!- pentru propria noastră salvare!
Există ONG-uri şi la noi, care susțin drepturile oamenilor şi ale Familiei. Dar acestea sunt mult mai puține şi mai sărace în comparație cu cele bine “sponsorizate” din Afară, care au venit să ne “sincronizeze”, să tragă sfori aici, să facă o politică şi o educație – tocmai copiilor noştri!- care le convine…
ONG-urile noastre, care sunt de partea românilor, nu trebuie să stea cu mâna întinsă. Ele trebuie susținute!... În acelaşi timp, este momentul să intre şi alte forțe în luptă… 
Cea mai mare parte, de aceea, a veniturilor realizate din vânzarea cărții mele, “Copiii noştri în închisorile lor. Furați de Barnevernet.” (Carte care apare săptămâna aceasta!), am decis, va fi redirecționată către ONG-urile care susțin cauza românilor aflați în dificultate. În acelaşi timp, voi întemeia fundația “Alexander” care va lupta pentru protejarea Copilului şi a Familiei în România şi pretutindeni în lume unde se află cetățeni români.
(În acest moment, a ataca în justiție vreo hotărâre a unei instanțe străine, este aproape de domeniul hazardului întrucât costurile financiare sunt enorme. În plus, avocații sunt intimidați… Nu este de mirare atunci că ne pierdem copiii.)

Fundația “Alexander” îşi propune să constituie o echipă de specialişti (psihologi, avocați, experți în drept internațional, jurnalişti, formatori de opinie, etc.) care să acorde ajutor GRATIS tuturor famillior româneşti aflate în dificultate, cărora li s-au luat copiii sau care se confruntă cu alte probleme grave în țară sau în străinătate.
Oamenii sunt spoliați mai întâi psihic, iar apoi economic. Fundația va lupta pentru drepturile lor, inclusiv în ceea ce priveşte schimbarea sau îmbunătățirea legislației europene.
Întărirea Familiei în România va constitui, de asemenea, unul dintre obiectivele principale ale fundației “Alexander”.

“Noi nu suntem bogați!, aşa cum spunea unul dintre entuziaşti. Dar, spre deosebire de Ei…, suntem mulți! Iar, puțin de la mulți poate face mai mult decât mult de la puțini!”
Distribuiți mesajul nostru mai departe, deci! Şi, cumpărați şi cartea dacă puteți şi dacă doriți să ne susțineți! Nu mai vrem să vedem nici oameni făcând greva foamei în stradă, nici oameni care sunt distruşi de Barnevernet sau de Social Services Haringey London, U.K.!

Vrem să se facă dreptate! Iar Copilul şi Familia să fie într-adevăr protejate!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!
George Alexander

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.