După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 27 mai 2016

Adevărul.ro: Nu proşti, ci nebuni pentru Hristos


Usturaţi şi (probabil) speriaţi de cele trei milioane de semnături, analiştii au reacţionat în opinii diverse, de la răbufniri aşteptate până la proiecţii fatidice. Efectul a fost că dezbaterea publică (stâlp al democraţiei) a fost alungată de către monologul editorial. Şi, din păcate, cu argumente colorate ca un curcubeu. Vesel în culori, dar lipsit de consistenţă.

S-o recunoaştem. Trei milioane de semnături reprezintă cel mai mare demers civic de până acum al României postdecembriste. Mă aşteptam ca un asemenea moment să fie primit cu bucurie de susţinătorii societăţii civile. Nu s-a întâmplat. Motivul e simplu: iniţiativa nu se află pe agenda ONG-urilor care pretind că doar ele reprezintă societatea civilă. Dar ştim bine că nu-i aşa. Dovada? Chiar neputinţa acestora de a strânge un asemenea număr de semnături.

Desigur, ştim cu toţii că în spatele demersului s-a aflat Biserica. Dar şi Biserica funcţionează tot ca un ONG. Poate tocmai de aceea foarte multe ONG-uri „clasice” au o nemulţumire: pur şi simplu BOR e un ONG prea mare şi prea puternic. Dar asta nu îndeamnă BOR la aroganţa, ci la responsabilitate socială. 


Trecând însă valul de furie emoţională, să mergem spre o analiză ceva mai rece asupra demersului Coaliţiei pentru familie dar şi a reacţiilor stârnite.

Citeste mai mult: adev.ro/o7sj0j

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.