După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 martie 2016

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

 "Să se trâmbițeze aducerea aminte de nemărginita Ta bunătate și să se laude dreptatea Ta!"

     Dragii noștri,

    Pe măsură ce trec zilele și săptămânile, motivele de laudă la adresa lui Dumnezeu se înmulțesc, iar motivele de rugăciune se înnoiesc. Ne bucurăm să știm că sunteți alături de noi în rugăciune și suntem mult încurajați să vă putem împărtăși noutățile.
   Unul dintre proiectele pe care ni le-am propus pentru acest an a fost înființarea unei librării creștine în cadrul școlii de engleză. Nu am apucat să facem foarte mulți pași în dezvoltarea acestui plan, însă la începutul acestei săptămâni am fost invitați la sediul unui centru de homeschooling care își încheie activitatea și am primit aproximativ 100 de cărți pe diverse tematici educaționale abordate dintr-o perspectivă creștină. Îi mulțumim Domnului pentru aceste resurse și ne rugăm să fie o binecuvântare pentru studenții noștri.
    Un alt pas important pentru care îi suntem mulțumitori Domnului este legat de ajutorul pe care vrem să‑l oferim studenților care locuiesc în ghiruri, fără apă curentă. Am reușit, prin harul Domnului, să cumpărăm o mașină de spălat automată și să o punem în funcțiune pentru cei nevoiași. Ne rugăm ca Domnul să pregătească și restul celor necesare pentru instalarea unei cabine de duș.

    De asemenea, îi mulțumim Domnului pentru oportunitatea de a avea lunar o întâlnire pentru profesori, în cadrul căreia, alături de alți profesori creștini, să ne putem apropia de cadre didactice care nu îl cunosc pe El. Mai mulți profesori necredincioși și-au manifestat dorința de a participa la aceste întâlniri și ne dorim din toată inima ca Evanghelia să pătrundă în inimile lor și să fie câștigați pentru Hristos.

     În fiecare duminică dimineață, înainte de programul de adunare, avem o lecție biblică în limba engleză pentru studenții care vor să-și exerseze cunoștințele lingvistice în afara orelor de clasă obișnuite. Rugați‑vă ca tot mai mulți să participe la aceste întâlniri și să creadă Vestea Bună, nelăsându-se afectați de propagandele puternic anti-creștine din mass-media. Un val de repulsie față de creștini a fost stârnit recent în Mongolia, după ce câteva secte au câștigat teren în rândul populației și au stârnit atenția publică într-un mod defăimător pentru Evanghelie. Noi știm că Dumnezeul nostru nu rămâne de rușine și de aceea avem încredere că El poate să Își împlinească lucrarea în ciuda oricărei opoziții spirituale.

  De asemenea, rugați-vă pentru echipa de constructori care va veni din România să ne ajute și rugați-vă ca prin acest proiect Domnul să fie slăvit, iar colaborarea dintre români și mongoli să se dezvolte armonios. Dorim să le fim de folos atât prin rezultatele muncii fizice, cât și prin mărturia vieților noastre. 

    Rugați-vă pentru Dashka, un credincios mongol, care are nevoie urgentă de transplant de ficat. Acum este în Coreea pentru investigații și în funcție de rezultatele analizelor se va decide dacă soția sa este compatibilă pentru donare și dacă el poate face față operației. Rugați-vă pentru el să accepte în pace voia Domnului oricare ar fi aceasta, iar în cazul în care primește acceptul transplantului, să poată acoperi întregul cost al acestei intervenții.
   Dorim ca în luna mai să reîncepem lucrările la construcția taberei din Ulziit Khoroo. Înainte de redeschiderea șantierului trebuie să ne conectăm la rețeaua electrică. Rugați-vă să putem realiza acest lucru și să nu intervină complicații în calea acestui demers.

    Vă dorim binecuvântari și răsplătiri cerești!
     Cu prețuire,

       Sami & Ani


Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.