După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 februarie 2016

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

Dragii noștri,
      
    Domnul ne-a ascultat rugăciunile și călătoria noastră în China a fost finalizată cu bine. Am reușit să obținem viza de lucru pentru mine, Ani, și o viză de vizită oficială pentru Sami. De asemenea, am depus la Ambasada României din Beijing actele pentru înnoirea pașaportului lui Sami.

      Am văzut cum Dumnezeu a lucrat în mod deosebit pentru noi în această călătorie. Deși am plecat în China cu viză de 72 de ore, El ne-a deschis uși atât la Ambasada Mongoliei, unde consulul a acceptat să ne ofere vizele în câteva ore, deși în mod normal vizele se obțin în minim 3 zile lucrătoare, cât și la Ambasada României, unde am finalizat procedurile doar cu câteva ore înainte de întoarcerea în Mongolia.


          În timpul petrecut în China am putut înțelege mai îndeaproape situația din această țară comunistă. A fost șocant să vedem cât de mult este îngrădită libertatea de comunicare și accesul la informație. Spre exemplu, nu ne-am putut accesa adresele noastre de e-mail și orice încercare de a ne conecta la internet presupunea oferirea datelor cu caracter personal, precum numărul de telefon sau seria pașaportului. Pe lângă controlul excesiv al populației, birocrația este o altă problemă cu care se confruntă chinezii. Pentru o simplă operațiune bancară a trebuit să stăm două ore într-o bancă din centrul Beijingului. Rugați-vă pentru oamenii care locuiesc aici și totodată rugați-vă ca Evanghelia să se răspândească în ciuda mediului ostil.

         Vă mulțumim că v-ați rugat pentru noi și pentru problemele legate de vize! Suntem încredințați că mare parte din reușita acestei călătorii se datorează rugăciunilor dumneavoastră!

            Cu prețuire,

            Sami și Ani

Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.