După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 decembrie 2015

Nicolae Geantă – Să faci azi un pas mai departe ca ieri (Mesaj biblic la Harvest Metanoia Arad)


ShoeBox România la Biserica Baptistă Biruința Londra


Adevărul.ro: Sentinţa în cazul românului rămas fără cei cinci copii luaţi de statul norvegian. Bebeluşul de trei luni poate fi văzut de părinţi patru ore pe săpămână

Copiii lui Marius Bodnariu, românul căsătorit cu o norvegiancă şi stabilit în Norvegia, rămân în grija statului. Judecătorii unui tribunal norvegian au emis luni o sentinţă care stabileşte că trei dintre copii pot fi văzuţi după un anumit program, iar două dintre fetiţe nu pot intra în contact cu părinţii. Nici până acum acuzaţiile aduse părinţilor nu sunt foarte clare.

Autorităţile norvegiene au emis luni o nouă decizie în cazul lui Ruth şi Marius Bodnariu, o familie mixtă româno – norvegiană, stabilită în Norvegia şi căreia Serviciul de Protecţie a Copilului i-a luat toţi cei cinci copii, cel mai mic având doar trei luni. Preluarea copiilor din familia Bodnariu s-a făcut în forţă, Protecţia Copilului din Norvegia intervenind cu Poliţia. Într-o primă fază, autorităţile norvegiene le-au luat de la şcoală pe cele două fete mai mari ale familiei Bodnariu, după care au mers acasă, unde era mama cu ceilalţi trei copii şi i-au luat pe doi dintre băieţi, bebeluşul Ezekiel, fiind luat din familia Bodnariu a doua zi.

Cei doi soţi au contestat în instanţă măsură aplicată de autorităţile norvegiene, iar luni 30 Decembrie, un tribunal regional din Norvegia a respins cererea familiei Bodnariu. Judecătorii au decis ca cei cinci copii să rămână în continuare în grija statului. „Deocamdată, conform deciziei tribunalului regional, Marius şi Ruth îl pot vedea pe Ezekiel (bebeluşul) de două ori pe săptămână câte două ore. Ruth poate să-i vadă pe Ioan şi Matei o dată pe săptămână. Pe fetele mai mărişoare nu le pot vedea. În următoarele câteva ore, căutând faţa Domnului, împreună cu familia şi echipa de consultare şi acţiune legală se va lua o hotărâre cu privire la demersurile care se impun în această situaţie”, au anunţat, pe Facebook, rudele familiei Bodnariu din România. 

Citeste mai mult: adev.ro/nyoy8c

Iosif Ţon, Adi Gliga și Cătălin Ciuculescu la Bistrița


Florin Ianovici – Interogații în prag de sărbătoare

Iona 1:8 "Atunci, ei i-au zis: „Spune-ne din pricina cui a venit peste noi nenorocirea aceasta? Ce meserie ai şi de unde vii? Care îţi este ţara şi din ce popor eşti?” "

Nu mai e timpul retoricii și a întorsăturilor de fraze meșteșugite și alese. E timpul interogației, al întrebărilor grele, deranjante pentru că este singur drum spre Adevăr. E timpul asumării realității, al concluziilor, a unor socoteli drepte chiar dacă toate acestea ne dor.

Din pricina cui trăim atăt de prost? Din pricina cui este țara învăluită de nori negri și este zbuciumată de valurile furtunii? E vreo noutate faptul că lumea zace în cel rău? E vreo noutate faptul că politicienii mint sau că sunt hoți care fură cu nerușinare la adăpostul unor fotolii moi și sus puse? Aceastea pot fi surprize doar pentru cei ce nu citesc Biblia.

Dar adevărata mirare este aceasta: ce caută oamenii credincioși pe drumul pe care nu umblă Dumnezeu? De ce oameni ca Iona se află în corabia greșită, lângă oameni nepotriviți, pe un drum greșit? Locul miresei este lângă Mire și nu pe ulițele lumii. Dacă nu croim cărări drepte cu picioarele noastre la ce ne folosesc autostrăzile? Dacă nu ridicăm mâini curate, fără mânie spre Dumnezeu de ce ne miră pumnii strânși și ura ce mocnește peste tot? Dacă nu ne ascundem în odăiță spre a vorbi cu Tatăl nostru de ce ne mirăm că ne găsesc mereu necazurile?

Pastor Petru Lascău – Măi, norvegienilor, voi sunteți zdraveni la cap?

Dacă ambasadorul Norvegiei se îndoia, mai deunăzi, de zdrăveneala intelectuală a românilor, iată că ne-au oferit ai lui unul dintre cele mai solide argumente să ne îndoim noi de zdrăveneala lor. Cum poți răpi copiii frumoși și bine-crescuți ai unui emigrant român acuzându-l de ”creștinism radical”? De ce nu răpiți copiii musulmanilor? Sau aceștia nu practică un islam suficient de radical? Nu au de unde să mai înfieze copii cuplurile voastre de homosexuali? V-ați degenerat genetic rasa atât de mult că aveți nevoie de material genetic proaspăt de la români? Faceți o excursie la Vaslui, dacă v-a pierit așa de rău bărbăția.
Domnule ambasador. Ce ar fi să-ți cauți dumneatale de rușinea nației dumneatale și să nu mai dai lecții de zdrăveneală cerebrală nimănui. Fă ceva să vă spălați această mizerie, înapoind cât mai repede cei cinci copii ai familei Butnariu, pe care i-ați luat cu arcanul să-i faceți ienicerii sistemului vostru nazist.
Pastor Petru Lascău

Pastor Samy Tuțac – Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie...

"Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?"

...să fii o țară frumoasă și curată în care oamenii să nu arunce gunoie și resturi de mâncare peste tot, ci să păstreze curate lacurile, râurile, munții și tot ceea ce Dumnezeu a creat atât de frumos pentru noi.
...să fii o țară demnă și respectată oriunde în lume și să nu mai fi cunoscută pentru mulțimea cerșetorilor de pe străzile capitalelor europene sau pentru hoții de buzunare sau lebede, ci pentru milioanele de oameni minunați și inteligenți de acasă, cât și din lumea largă.
...să fii o țară liberă și democratică în care corupția, minciuna, furturile și "produsele expirate" ale sistemului comunist să fie doar o amintire urâtă a trecutului.

Pastor Cristian Ionescu – Petiția pentru familia Bodnariu a trecut de 25 000 de semnături – Ce urmează

Deși ținta pe care ne-am propus-o a fost modificată de câteva ori, până la 25 000, țintă care a fost atinsă și depășită, continuăm să ne exprimăm și în acest fel suportul pentru familia Bodnariu!

Pentru cei care au ajuns la capătul răbdării și cer acțiuni mai tranșante, proteste și manifestări, suntem în aceeași stare de spirit și simțim nevoia să facem mai mult.

A fost însă nevoie de acest răgaz în care s-a putut aplica o oarecare presiune dar nu peste anumite limite, deoarece am dorit să creăm mediul în care autoritățile norvegiene să se poată retrage elegant din groapa de imagine în care au intrat.

♫ Concert de colinde Corul Liceului Teologic Penticostal Arad la Biserica Ekklesia Arad



Joi,, 03 decembrie 2015, de la ora 19:00, vă invităm la Ekklesia să ne bucurăm împreună cu Corul Liceului Teologic Penticostal Arad care va susţine un CONCERT DE COLINDE. 

Vor sluji Studenţii Universităţii Aurel Vlaicu-Arad, secţia TEOLOGIE. 


Vă aşteptăm cu drag!

Pastor Cristian Ionescu – Cazul familiei Bodnariu, un test al unității și maturității noastre

M-aș mira să mai fie cineva în comunitatea română penticostală și chiar evanghelică, să nu fi auzit de cazul familiei Bodnariu din Norvegia, cărora serviciile sociale le-au confiscat pur și simplu cei cinci copii cu vârste de la nouă ani până la 3 luni.

Ceea ce a început ca o încercare de temperare a spiritului religios al părinților și bunicilor din partea directoarei școlii, a degenerat într-un caz de abuz flagrant al autorității girate de legile absurde ale acestei țări, cu privire la creșterea și educarea copiilor în familie.

Autoritățile norvegiene nu puteau invoca doar acele clauze de îndoctrinare și radicalism creștin, așa că au început o campanie agresivă de convertire a acestui caz într-unul mai comestibil opiniei publice, adică pe baza acuzației de abuz.

Disperarea lor a culminat cu expunerea nou născutului Ezekiel la tot felul de teste, inclusiv unele care implică radiații, total nerecomandate în cazul unui copil la această vârstă fragedă.

Presiunile exercitate asupra copiilor celorlalți nu au creat nici declarații și nici dovezi prin care noțiunile de bază ale unei filozofii normale de disciplină și pedepsire în autoritatea parentală să fie încălcate.

Seri de muzică creștină și mesaje biblice la Biserica Izvorul Vieții Reșița


Concert caritabil "DAR DIN DAR" la Romexpo București


Moment aniversar la Biserica Baptistă Harul Sacramento, California

Duminică, intr-o atmosfera festivă, sărbătorească, biserica baptista Harul din Sacramento a celebrat 25 de ani de existența. 

Am mulțumit cu întreaga audiența Domnului, pentru harul Sau nespus de bogat si marea Lui îndurare fata de noi. Mâna Lui atotputernica ne-a condus pe durata a 25 ani si suntem pe deplin încredințați ca ne va călăuzi si pe mai departe.

Mesaje binecuvântate au transmis frății pastori Ovidiu Rauca si Liviu Tiplea. Le mulțumesc pentru dragostea lor si frumoasa slujire prin Cuvânt.

Formațiile corale ale bisericii (corul mixt, cor surori, cor tineri) au preamărit prin cântare pe Cel ce ne-a mântuit sufletele, Domnul Isus Christos.

Sărbătoarea aniversara a coincis si cu ziua de naștere a Fr Nelu Cintean…75 de ani . La multi ani Fr Nelu Cintean!
Conlucrător împreuna cu El, 
Claudiu Valcu

Conferinţă pentru femei cu Nina Radu la Biserica Baptistă Golgota Târgovişte