După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 noiembrie 2015

Florin Ianovici, Alin & Florina Jivan şi Impact Quartet la Biserica Baptistă Nr. 2 Timişoara

Joi, 26 noiembrie, ora 18.00
Pastor Florin Ianovici, Biserica Penticostală “Betel”,
 Bucureşti

Impact Quartet, Arad
Alin si Florina Jivan, Bucuresti

† Comunicat oficial în cazul familiei Bodnariu – Miercuri, 25 Noiembrie 2015

Mesajul care urmează a fost alcătuit în colaborare cu familia, echipa de consultație juridică și reflectă consensul de a face totul, la vremea potrivită, pentru scopul reunificării familiei Bodnariu.Pe măsură ce procesul va continua, funcție de evoluția lucrurilor, vă vom anunța următoarele demersuri.
Sunt mai mulți factori obiectivi care ne limitează în comunicarea știrilor legate de acest caz, al căror succes sau insucces depind într-o mare măsură de discreția noastră.
Știm și ați demonstrat suportul dumneavoastră. Apelăm și la înțelegerea și răbdarea dumneavoastră, asigurându-vă încă o dată de inocența acestor părinți și de faptul că suntem hotărâți să nu dăm înapoi niciun pas până când această situație nu va fi rezolvată favorabil. În toți pașii acestui demers, contăm pe ajutorul și implicarea dumneavostră, urmând să vă anunțăm momentul și modul în care va trebui să acționăm. 
„În primul rând doresc să mulțumesc tuturor celor care s-au rugat și au postit pentru cauza familiei Bodnariu, Marius si Ruth.
Situația este departe de a fi rezolvată, iar în urma audierilor de luni s-a stabilit că se continuă acest proces. Părinții nu au nici la această oră documentele audierii de luni dar au aflat urmatoarele:

Sunny Trancă la Biserica @43 București


Conferinţă pentru familii cu Ghiţă Mocan la Biserica Baptistă Emanuel Timișoara


Concert Trupa Adonai la Biserica Metanoia Arad


La Ordinea Zilei: Există și o zi fără cumpărături



Interviu cu
pastorul 
Moise Vrăjitor

Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

Conferință de tineret cu Marius Cruceru la Biserica Baptistă Emanuel Bocșa


✡ Un nou pelerinaj evanghelic în Ţara Sfântă

15-21 Februarie 2016 - Mai multe detalii: AICI

Prima întâlnire a Bisericii Române din Oxford


Dragi prieteni,
Vă invităm la prima întâlnire a bisericii române din Oxford, care va avea loc sâmbătă 28 noiembrie 2015, la ora 18.00 în biserica Wesley Memorial.
Participă un grup din biserica parteneră, Emmaus Birmingham (pastor Daniel Bara) și invitați din Londra, Bruxelles și România.
Vă așteptăm cu drag! 
Luca Cretan

P.S. Detalii despre loc și accesul acolo aveți pe site-ul WMC, aici: www.wesleymem.org.uk

Pastor Pierre Clement – Avem un şarpe în mijlocul grădinii

Astăzi, aşadar, trebuie să ne gândim la teroare.

Am avut multe de vorbit despre suferinţă şi rău, despre boală şi moarte. Acum trebuie să mergem chiar mai departe. Trebuie să ne gândim la teroare şi groază într-o lume extrem de periculoasă. Predicatorii, teologii şi în cele din urmă chiar şi noi urmează să ne confruntăm, în gândurile noastre, în scrierile noastre şi în vorbirea noastră, cu realitatea terorismului. Poate ar trebui să ne punem problema că rugăciunile noastre, proiectele noastre şi mesajul nostru vor fi respinse în mod inevitabil în tăgăduirea ce ne aşteaptă. Terorismul este o realitate cu care în aceste momente cu toţii învăţăm să trăim şi să murim. Cine şi-ar fi imaginat acum câţiva ani că gândurile noastre de acum vor fi marcate de această realitate? Adesea am fost atât de preocupaţi de tot felul de dispute încât nu am văzut „elefantul din cameră”...şarpele din mijlocul grădinii.

Cele două teme care îşi au originea în Geneza: viaţa şi moartea, stau astăzi în faţa noastră.

Violenţa teroristă a unui proiect militar-politic, cu un pretext religios împotriva societăţilor deschise şi democratice, ne hărăzeşte un proiect al morţii. Ce poziţie trebuie să adoptăm noi atunci când mergem din casă în casă cu Evanghelia, pentru a nu trăda mesajul ei dătător de viaţă, o viaţă veşnică şi plină de putere?

"Şcoala Părinţilor" cu Elaine & Roy Hitchman la Biserica Filadelfia Baia Mare


Krish Dhanam la Bucureşti

Viața ta este pregătită pentru mai mult. A fi mai mult, a face mai mult, a avea mai mult. 

Pentru primul eveniment Think Ask Ponder în București, vă propunem întâlnirea cu Krish Dhanam, indianul care, împotriva tuturor circumstanțelor nefavorabile, a înțeles că succesul este la îndemână. 
Sub îndrumarea mentorului și prietenului său Zig Ziglar, Krish a ajuns nu doar un om de succes, ci mai ales un orator care inspiră. De-a lungul anilor, unele dintre cele mai mari companii din SUA au beneficiat de seminariile lui Krish Dhanam, iar acum tu ai șansa de a-l asculta vorbindu-ți despre ce înseamnă a fi „Născut pentru succes”.
WHEN
Thursday, November 26, 2015 from 7:00 PM to 9:00 PM (EET) - Add to Calendar
WHERE
Crystal Palace Ballrooms Bucharest - Calea Rahovei 198A Bucuresti RO - View Map

În dar... pentru Myanmar

În dar...

            pentru Myanmar

Ne apropiem cu paşi repezi de frumoasa sărbătoare a Naşterii Domnului - Cel mai mare Dar pe care L-a primit omenirea! Vrem cu această ocazie să ne arătăm dragostea pentru Mântuitorul nostru, dăruind celor care abia acum au şansa să audă pentru prima dată Vestea Bună.

Oameni de la marginile pământului,
din tribul budist Yaw-Saw, regiunea Gangow, Myanmar,
care nu cunosc semnificatia Naşterii lui Isus, vor  auzi Evanghelia pe data de
9 decembrie a.c.
Tiry şi Zaw Let
sunt misionarii indigeni care lucrează în mijlocul acestui trib. Recent unul dintre vecinii lor s-a întors la Domnul, ceea ce i-a încurajat şi mai mult să continue lucrarea.
Tiry şi Zaw Let vor organiza o seara specială de evanghelizare cu ocazia sărbătorii Naşterii Domnului, când vor fi invitate în jur de
100 de persoane.
Mesajul Evangheliei va fi urmat de
o cină specială şi daruri
pentru toţi participanţii.
Te invităm să te alături acestui proiect evanghelistic
ROAGĂ-TE!                       DĂRUIEŞTE!
Costurile pentru 100 de persoane:
Mâncarea – 500 USD
Cadou simbolic pentru fiecare invitat (obiecte de uz casnic) – 500 USD.

Pentru detalii contactaţi: secretariatkairos@gmai.com