După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 23 noiembrie 2015

Shoebox pentru Cârna la Biserica IRIS Cluj-Napoca


Biserica Baptistă Kotima, Malawi


Ieri, duminică, am vizitat încă o biserică nouă, Biserica Baptistă "Kotima", din satul Kotima. Satul se află la o distanță de aproximativ 30 km de orașul Zomba, departe de drumul principal, de oraș și de tehnologie.

Aici am întâlnit un grup de oameni plini de bucurie, conduși de fratele păstor Fraction Chabwera. A fost un timp binecuvântat, am avut părtășie unii cu alții și cu Domnul.

Mi-a plăcut mult să văd organizarea lor în ceea ce privește lucrarea cu copiii. Acest lucru nu l-am observat prea des aici în Malawi, de foarte multe ori copiii sunt ignorați și nu se face absolut nimic pentru ei. Aici, însă, unul dintre frați i-a dus afară, unde și-au pregătit cântările și versetele biblice. Fratele i-a adus apoi înăuntru, și și-au desfășurat programul în fața bisericii, la fel cum se face și în România sau în alte locuri.

Continuarea pe www.mission2malawi.com

Krish Dhanam la Timișoara

Mai multe detalii: AICI

Concert Beck Corlan & Lansare de carte: Constrânsă de iubire - de Heidi Baker la Librăria Cărturești Arad

Mai multe detalii: AICI

Săptămâna Recunoștinței la Radio Armonia


Efeseni 5:20 "Mulțumiți totdeauna lui Dumnezeu Tatăl, pentru toate lucrurile, în Numele Domnului nostru Isus Hristos"

Ascultă Radio Armonia în săptămâna 23-29 noiembrie și transmite-ne motivele tale de recunoștință la adresa lui Dumnezeu. Te așteptăm, în direct, la emisiunile live de marți, ora 19, și sâmbătă, ora 14, când vom avea și un concurs cu premii surpriză. Audiție plăcută!

La Ordinea Zilei: Situaţia Europei

Interviu cu 
Eva Salyamosi
fostă jurnalistă 
de la Duna TV Budapesta 
si la MERA Radio, 
un radio crestin in Ungaria, 
infiinţat de Trans World Radio TWR.

Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

† Apelul pastorului Petru Lascău către români

Vă rugăm să vă mobilizați folosind Facebook și telefonia mobilă pentru o demonstrație în sprijinul familiei Butnariu în fața Ambasadei Norvegiei. 

Credem că trebuie îmbinată rugăciunea cu acțiunea în acest caz.

Ambasadorul Norvegiei ar trebui chemat în fața camerelor de TV să explice acțiunea de neacceptat a statului pe care-l reprezintă și să transmită sentimentele creștinilor din România față de un astfel de act inuman, răpirea copiilor unei familii de credincioși învinuiți de ''creștinism radical''.

Petrică Lascău - Phoenix, Arizona

Gabi Zăgrean și Cristi & Emma Repede la Biserica Rugul Aprins Brașov


ActiveNews: Cinematografele din Anglia refuză difuzarea unui spot publicitar dedicat rugăciunii "Tatăl nostru"


Cele mai importante cinematografe din Marea Britanie au refuzat să difuzeze un spot publicitar al Bisericii Anglicane dedicat rugăciunii "Tatăl nostru". Acestea au luat această decizie de teamă să nu ofenseze o parte a publicului, a afirmat duminică Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, citat de AFP, anunță Agerpres.

"Mi se pare incredibil că lanțurile de cinematografe consideră nepotrivită difuzarea unui material publicitar despre rugăciune în săptămâna de dinainte de Crăciun, sărbătoarea nașterii lui Iisus Hristos", a declarat liderul spiritual al anglicanilor pentru Mail on Sunday.

Continuarea pe www.activenews.ro

Corul polițiștilor creștini și Grupul Eden la Casa de Cultură Huedin

Marius Pop la Biserica Poarta Cerului Timișoara


Știri creștine: Mapamond creștin (23 Noiembrie 2015)


Din sumarul editiei: 
  • Oamenii străzii din Detroit primesc șansa unui loc de muncă
  • Filmul ''Unbroken'', regizat de Angelina Jolie, prezintă umitoarea poveste a lui Louis Zamperini
  • Statele Unite intră într-o nouă eră a ostilității religioase
  • Studiile superioare din America presupun costuri mult prea mari
  • Summitul Aliantei Romania fara Orfani
ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Florin Ianovici – Încuie-te în odaiță (21 Noiembrie 2015)

Vezi şi ultimele resurse în pagina

Convertire într-o familie de preoți hinduși: de la învățăturile brahmanice la Evanghelia lui Hristos

Ashok s-a nascut intr-o familie hindusa de brahmani (membru al castei sacerdotale, considerata cea mai inalta dintre cele patru caste indiene; preot al lui Brahma) si a fost pregatit sa devina preot hindus la fel ca tatal si bunicul sau.

Inca din copilarie a invatat si practicat diferite ritualuri asa cum cere traditia. La 21 de ani, el a parasit satul natal pentru a continua educatia in capitala tarii.

Invataturile hinduse nu i-au adus satisfactie pe plan spiritual si astfel a suferit o mare dezamagire. In capitala a intalnit insa un predicator crestin care i-a vorbit despre Isus Hristos. Ashok l-a intrebat daca exista scrieri crestine pe care le-ar putea citi. Predicatorul i-a raspuns ca are o singura carte care l-ar putea ajuta.

„Care e aceasta?”, a intrebat Ashok.

„Biblia”, a raspuns predicatorul si i-a dat Noul Testament, pe care Ashok l-a citit intr-o saptamana.

„Cand am citit-o, am simtit ca Isus este in inima mea, vorbind cu mine. El mi-a spus: Daca ma accepti ca Domn si Mantuitor si crezi in mine, iti voi da pace si vei avea raspunsul la toate intrebarile tale.”

Cand Ashok s-a intalnit cu predicatorul o saptamana mai tarziu, i-a spus: „Am citit Noul Testament. Ce trebuie sa fac acum?”

„Acesta este modul in care Dumnezeu iti vorbeste: Trebuie sa faci un singur lucru. Marturiseste toate pacatele, toate greselile si relele din viata ta. Dupa aceea Isus iti va da liniste si pace in viata ta”, a spus predicatorul.

„Am facut exact ceea ce mi s-a cerut. L-am urmat pe Isus si am fost cuprins de o pace interioara pe care nu o mai experimentasem pana atunci”, a marturisi Ashok.

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

     Vă rugăm să ne iertați că nu am mai scris vești de ceva timp. Vă mulțumim că nu ne‑ați uitat și continuați să ne susțineți în rugăciuni. Mulțumim tuturor celor care ne-ați contactat pentru a vă interesa de noi! Domnul nostru să vă răsplătească din belșugul harului Său!

  Prin harul Său suntem bine și Îi mulțumim Domnului că ne este sprijin în orice încercări!

    De când nu am mai scris, am reușit să facem procura și acele poze speciale și apoi le-am trimis în țară, de unde mi s-a reînnoit cartea de identitate. Părinții mei mi-au trimis cartea de identitate prin curier și a ajuns în India de vinerea trecută, dar au fost probleme la vamă, la Delhi, și de‑abia ieri am primit-o. Îi mulțumim Domnului că ne-a ascultat rugăciunile și, prin harul Său, am putut primi noua carte de identitate. În mod deosebit această săptămâna a fost foarte grea pentru noi și ne-am simțit tare neajutorați încercând să-i contactăm pe cei de la curier (de aici și din țară), de fiecare dată aflând că este nevoie de tot felul de documente sau scrisori oficiale ca buletinul meu să fie scos de la vamă. Îi mulțumim Domnului că a intervenit pentru noi și ne-a dat izbândă.