După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Adevărul.ro: Copiii unui român din Norvegia au fost luaţi din familie cu Poliţia. Părinţii ar fi fost denunţaţi pentru „creştinism radical şi îndoctrinarea copiilor“

Marius şi Ruth Bodnariu, o familie mixtă româno-norvegiană, care a locuit în România până în urmă cu 10 ani, locuind în prezent în Norvegia, au rămas fără cei cinci copii după ce micuţii au fost luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia. Fratele lui Marius Bodnariu, care locuieşte în România, a relatat cazul susţinând că din primele date acţiunea ar avea la bază chestiuni de ordin religios.

Printr-un apel transmis pe mai multe site-uri creştine şi pe reţeaua socială Facebook, creştinii din România sunt chemaţi să susţină în rugăciune familia unui român stabilit în Norvegia, Marius Bodnariu, căruia autorităţile norvegiene i-a luat zilele trecute copiii. Familia românului, care era membră a Bisericii Penticostale Philadelphia din Bucureşti înainte de a se muta în Norvegia, a rămas într-o primă fază fără cei patru copii mai mari, ulterior rămânând şi fără copilul cel mai mic, în vârstă de doar trei luni. Cei cinci copii au fost luaţi din familia Bodnariu în cursul săptămânii trecute, informaţia fiind făcută publică de fratele lui Marius Bodnariu, care locuieşte în România, Daniel Bodnariu.
Continuarea pe www.adevarul.ro

Virgil Achihai la Biserica Baptistă Harul Lugoj



Virgil Achihai 
și Revărsări de har 
la Biserica Baptistă Harul Lugoj

Duminică, 22 noiembrie, ora 17.00
Ne puteți urmări live pe www.harul.ro

Conferința "UnLucru" la Biserica Agape Timișoara

Mai multe detalii: AICI

Silviu Cornea la Biserica Râul Vieţii Constanţa


Conferința Națională de Misiune la Biserica Creștină după Evanghelie Agape Pordenone, Italia


Conferința "Român din neam de Dumnezeu" cu Florin Ianovici, Ligia Seman, Alin & Florina Jivan şi Petru Leahu la Turnu-Ruieni, județul Caraş-Severin


Evenimente evanghelistice cu Josh McDowell la București

Mai multe detalii: AICI

† Ultimele detalii legate de situaţia familiei Bodnariu Ruth şi Marius

Pentru a evita orice confuzii voi face cateva clarificari legate de situatia familiei Bodnariu Ruth si Marius:

Initial am trimis un mail (18 nov) pe toate adresele fratilor pe care le aveam, inclusiv pe adresa NEWSNET CREȘTIN de unde a fost mai larg publicat. In acest mail am expus situatia asa cum o intelesesem eu din informatiile pe care la aveam la acea ora. Am trimis acel mail si lui Marius si dupa ce l-a citit mi-a spus mai clar cum au stat lucrurile. Din aceste motive exista cateva deosebiri intre cele doua mail-uri. Ruth nu a fost lasata acasa cu bebelusul ci a fost arestata si dusa la politie. Marius la fel nu a venit acasa de la serviciu ci a fost arestat de la serviciu si dus la politie pentru interogatoriu. Comunicarea cu ei a fost foarte grea la inceput pentru ca telefonul lui Marius era la politie. Pentru a nu exista nici un dubiu in modul cum s-au desfasurat lucrurile Marius va clarifica cu detalii aceasta, dar zilele acestea nu au fost confortabile deloc pentru ei, in plus toate detaliile cazului nu pot aparea public deocamdata pentru a nu le pune bete in roate in demersurile legale pe care ei le fac. Insa atunci cand se va putea, vor fi facute publice. Pana atunci Marius m-a rugat sa asigur eu ca si frate al lui o informare a situatiei pe masura ce aflu de la el noi date. Pentru a elimina confuziile voi mai prezenta inca o data sirul evenimentelor pe scurt:

-     Luni 16 nov. cele doua fete, Eliana si Naomi sunt luate de la scoala de Protectia Copilului si duse intr-un loc secret. Apoi Protectia Copilului impreuna cu politia vin acasa si iau si pe cei doi baieti Matei si Ioan iar Ruth cu bebelusul Ezekiel este arestata si dusa la politie. De atunci si pana la aceasta ora nici Marius si nici Ruth nu au mai vazut pe cei patru copii mai mari. La politie, dupa mai multe ore de interogatoriu sunt lasati sa plece acasa impreuna cu bebelusul.

-       Marti 17 nov.  Protectia Copilului, insotita de patru politisti, vine acasa si ia bebelusul de trei luni de la mama, pentru ca au considerat mama ca fiind periculoasa. Tot atunci i-au spus lui Ruth despre copii ca sunt dati la doua familii si ca s-au integrat foarte bine si nu le este dor de parinti.

-     Miercuri 18 nov. s-au intalnit cu un avocat, care le-a spus ca aveau dreptul sa fie informati despre acuzatiile ce li se aduc si alte informatii legale, de asemenea au aflat ca mama care alapteaza are dreptul de a-si hrani bebelusul. Tot miercuri am reusit pentru prima oara sa vorbesc cu Marius cateva minute si din informatiile pe care le-am aflat am facut acel prim mail. Tot atunci au aflat si ca bebelusul a fost trimis in Bergen,oras aflat la o distanta de 3-4 ore cu masina de localitatea lor.

Conferință de tineri cu Gabi Floruț și Andrei & Andreea Moiș la Biserica Penticostală Betel Târgu Lăpuș


SpyNews.ro: Cinci copii ai unui român stabilit în Norvegia, răpiţi din sânul familiei! Întregul scandal are legătură cu biserica!

Cinci copii ai unui cetăţean român stabilit în Norvegia au fost luaţi cu forţa de autorităţi, fără nicio explicaţie!
Protagonistul scandalului teribil se numeşte Marian Constantin Bodnariu, care este stabilit în Norvegia de 10 ani şi este căsătorit cu Ruth Johanne, care i-a dăruit cinci copii: Eliana, Naomi, Matei, Ioan si Ezechiel. Daniel Bodnariu, fratele românului lăsat fără copii, a declanşat o adevărată campanie, în încercarea de a impresiona autorităţile: "Cei de la Protecţia Copilului le-au răpit pe cele două fete care se aflau la şcoală, fără ştirea părinţilor. Apoi, însoţiţi de poliţie, au mers acasă, de unde cu forţa i-au luat şi pe cei doi băieţi mai mari, lăsând-o pe mama devastată doar cu cel mic, de trei luni. Marius era la serviciu. După ce Marius a ajuns acasă, au încercat să vadă ce s-a întâmplat, au mers la poliţie şi la Protecţia Copilului. Pentru faptul că Ruth, mama, plângea şi era devastată, ieri cei de la Protecţia Copilului au venit cu patru poliţişti, fără nicio hârtie sau ordin judecătoresc şi l-au luat şi pe cel mic de la mamă, spunând că mama este periculoasă. Familia lui Marius este o familie normală, cu valori creştine, o familie care-şi iubeşte copiii, iar ei ca părinţi îşi petrec foarte mult timp cu copiii, nu îi neglijeaza ci ii iubesc ca pe ochii din cap. Ceea ce se întâmplă pare un coşmar care nu se mai termina, ei sunt distruşi, nădejdea le-a rămas în Dumnezeu, care poate să schimbe orice situaţie!"
Continuarea pe www.spynews.ro

Costel Busuioc la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză București


Aniversare 90 de ani la Biserica Baptistă Providența București


✡ Jerusalem Dateline - Știri creștine din Israel: Decizia Uniunii Europene este o dovadă de antisemitism?


Israelul și congresmani americani condamnă cu putere o nouă reglementare a Uniunii Europene. Reglementarea se referă la etichetarea produselor israeliene fabricate în zone de conflict cu mențiunea că nu sunt fabricate în Israel. Oficialii israelieni și congresmanii spun că este o decizie politică de a invalida Israelul și că va îngreuna tratativele de pace cu palestinienii. 

Premierul Netanyahu a fost furios cu privire la această decizie, spunând că îi amintește de vremuri întunecate:
''Europei ar trebui să-i fie rușine. A luat o decizie imorală. Dintre sutele de conflicte teritoriale care au loc în jurul lumii, ea a ales să distingă Israelul, și numai pe el, în timp ce se luptă, încolțit, împotriva valului de violențe.'' 
Pe produsele fabricate în fabricile israeliene din zonele disputate între Israel și palestinieni nu va mai scrie ''Fabricat în Israel''. Aici sunt incluse produse din Iudeea și din Samaria, adică Cisiordania, din Înălțimile Golan și chiar cele din partea de est a Ierusalimului, toate fiind zone promise Israelului în Biblie. 
În mod ironic, aceste afaceri deseori angajează muncitori palestinieni, oferindu-le un venit mult mai bun decât cel oferit de angajatori palestinieni.