După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 18 noiembrie 2015

Evanghelistul Jose Zayas la Ploieşti


† Apel la rugăciune pentru familia Bodnariu!

Va scriu in numele fratelui meu Bodnariu Marian Constantin (Marius) cetatean roman casatorit cu Ruth Johanne Bodnariu cetatean Norvegian, o familie crestina deosebita cu 5 copii, (Eliana, Naomi, Matei, Ioan si Ezechiel (cel mic are numai trei luni), s-au stabilit in Norvegia acum aprox. 10 ani, au fost mebri in biserica penticostala Filadelfia din Bucuresti.

Luni  16 nov. Protectia copilului (Barnevern) au rapit pe cele doua fete care se aflau la scoala fara stirea parintilor, apoi insotiti de politie au venit acasa de unde cu forta au luat si pe cei doi baieti mai mari lasand-o pe mama devastata doar cu cel mic de trei luni. Marius era la serviciu. Dupa ce Marius a venit acasa au incercat sa vada ce s-a intamplat, au mers la politie si la protectia copilului. Pentru faptul ca Ruth mama, plangea si era devastata ieri 17 nov. cei de la protectia copilului au venit cu patru politisti, fara nici o hartie sau ordin judecatoresc si au luat si pe cel mic de la mama spuand ca mama este periculoasa. 

Ceea ce se intampla in Norvegia in dreptul copiilor si a familiei traditionale asa cum a creat-o Dumnezeu, este strigator la cer! Copiii sunt considerati un bun al statului, si statul pentru orice motiv tii poate lua si da altor "familii". 

Este un abuz ceea ce se intampla; cautand pe net am descoperit sute de cazuri si marturii ale abuzurilor ce se fac in aceasta tara si mai ales fata de familii in care un parinte sau ambii sunt de alta nationalitate. Potrivit statisticilor sunt sute de mii de copii luati din familiile lor pe motive derizorii cum ar fi faptul ca parintele pune copilul sa faca anumite treburi in casa, sau copilul doarme in pat cu parintele, sau copilul este mai slab sau mai gras cu un kilogram decat normele lor. Copiii sunt intrebati in mod provocator la scoala despre parinti cu intentia malefica de ai lua din familie. Exista recompense mari pentru lucratorii de la protectia copilului cat si pentru denuntatori. Copiii sunt invatati la scoala, daca parintele te pune sa faci temele sau sa faci ceva ce nu vrei spune-ne si te vom scapa de astfel de parinti. 

Mărturii: Băieți eliberați de droguri la "God will provide" – Biserica Ekklesia Peoria, Arizona

✔ Botez la Biserica Penticostală Muntele Sionului Londra

Duminica, 22 Noiembrie 2015, de la orele 13.00, la Biserica Penticostala Muntele Sionului va avea loc un botez in apa. 
Vor fi cu noi pastorul Gita Mocan si cantaretul Onisim Grab.

✔ Botez la Biserica Penticostală Elim Napoli


Ani Ursachi la Biserica Baptistă Maranata Milano, Italia


Seri de evanghelizare la Biserica Baptistă Ghetsimani Caransebeș


La Ordinea Zilei: Misiunea Tumaini în Kenya - Nairobi





Interviu 
cu pastorul
Fred Ogutu
din Nairobi, Kenya, 
care face misiune 
intre 1,1 milioane de persoane 
care traiesc de-a lungul 
unei linii ferate,
 in mahalaua Kybera, 
in conditii extreme. 
Rubrică realizată și furnizată de către Ioan Ciobotă

• Vitamina Zilei: Pastor Ștefan Ivan – Preocupări

,,Toate lucrurile sunt într-o necurmată frământare, asa cum nu se poate spune; ochiul nu se mai satură privind, si urechea nu oboseste auzind.” Ecl.1:8.
Solomon conclude ca viata omului pe pamant se desfasoara pe aceste doua coordonate: Sunt in atentia noastra sunt lucrurile care se intampla cu noi, evenimentele care apar in viata noastra. Iar mai apoi suntem preocupati de ceea ce se spune despre aceste lucruri, de comentariile care se fac. Ce vor cei mai multi oameni? Ceea ce isi doresc din totdeauna oamenii este ca cineva sa afle despre lucrurile care li se intampla, si de asemenea cati privesc spre ei pentru ca mai apoi sa-si dea cu parerea. Si cum sunt atatea evenimente in viata, este si multa vorba care se face, iar lucrul acesta creaza o mare framantare cum nu se poate spune. Framantarea este creata de comentariile oamenilor, nu de evenimente vietii.
Ștefan Ivan

Adevărul.ro: Care este adevărata semnificaţie a Crăciunului şi cum a fost transformată sărbătoarea religioasă în mega-afacere

Marile lanţuri de magazine au început deja să promoveze „spiritul Crăciunului“, deşi mai este peste o lună până la sărbătoarea religioasă. În mijlocul invaziei de oferte, mulţi uită adevărata semnificaţie a zilei de 25 decembrie.

O istorioară creştină cu tâlc spune că la ziua de naştere a unui copil părinţii primeau cu bucurie invitat după invitat şi toată lumea petrecea şi era plină de bucurie până la un moment dat, când s-a observat că lipseşte tocmai sărbătoritul. 

Părinţii şi invitaţii au început să îl caute, iar la un moment dat micuţul a fost găsit sufocat de paltoanele invitaţilor. Istorioara ilustrează perfect modul în care a ajuns să fie sărbătorit Crăciunul de foarte mulţi români. Cuprinşi de febra cumpărăturilor şi a cheltuielor, mulţi dintre noi uităm tocmai de adevărata semnificaţie a Crăciunului: Naşterea lui Isus Hristos.

Citeste mai mult: adev.ro/nxzl4p

VIDEO: Gabi Zăgrean și Misiunea Speranţa în Africa


Binele făcut aproapelui - Pastor Gabi Zăgrean
Binele făcut aproapelui - Pastor Gabi Zăgrean
Posted by Biserica Penticostală Speranţa Oradea on 15 Noiembrie 2015

✡ Jerusalem Dateline - Știri creștine din Israel: În ce direcție se îndreaptă SIIL?

SIIL înaintează către un oraș creștin din nordul Siriei. Sadad este un orășel aflat în drumul ce leagă capitala de Homs. Este un oraș majoritar creștin, cu multe biserici și relicve creștine. Locuitorii vorbesc vechea limbă aramaică, limba vorbită de Isus. 

Concert Cătălin Ciuculescu Band la Biserica Bunul Păstor Râmnicu Vâlcea


✡ Rabinul șef Shlomo Amar: "Atotputernicul Dumnezeu să pună capăt așteptării și să-l dezvăluie în fața ochilor noștri pe Mesia"

In cadrul unui eveniment fara precedent, rabini din intreaga lume s-au intalnit pentru a se ruga lui Dumnezeu in vederea grabirii sosirii lui Mesia si a rascumpararii poporului evreu.

Conceptia evreiasca despre Mesia este asemanatoare cu cea a profetilor biblici. Va fi un conducator puternic in duh si intelepciune. El va aduce rascumpararea fizica si spirituala a poporului evreu.

Tot el va aduce in intreaga lume pacea, dragostea si prosperitatea, pentru vesnicie. Mesia – cel asteptat de evrei – este de obarsie omeneasca, fiind nascut din parinti obisnuiti si este carne si sange ca toti muritorii.

Potrivit Breaking Israel News, evreii din Israel s-au alaturat unei „campanii de rugaciune”, condusa de Shlomo Amar, unul dintre cei mai mari rabini din Ierusalim.

Anuntul a fost facut dupa o rugaciune care a durat toata noaptea, intalnire la care au participat rabinii miscarii Chabad-Lubavici, una dintre cele mai mari organizatii evreiesti din lume.

Chabad-Lubavici este o grupare religioasa aparuta in oraselul Lubavici din Rusia. Cuvintul Chabad e format din initialele a trei cuvinte: Ch – Hohma (intelepciune), B – Bina (cunoastere), D – Deah (religie). Seful spiritual al gruparii este Rebbe (Rabinul). Ultimul Rebbe a fost rabinul Menachem Mendel Shneersohn. Rabinul Shneerson a initiat actiunea trimiterii unor emisari (shluchim) in toata lumea. Acesti emisari se duc in orasele unde evreii au nevoie de ajutor, se stabilesc acolo si infiinteaza o sinagoga, o scoala, o mikva (baie rituala). Ei predau lectii de iudaism pentru evreii locali, procura mancare kosher si ii ajuta cu tot ce se poate pentru a „inlocui intunericul cu lumina”.

In zilele de dinaintea rugaciunii, circa 6.000 de rabini si lideri ai comunitatii evreiesti au participat la Conferinta Internationala a miscarii Chabad Lubavici. Au fost prezenti reprezentanti ai comunitatilor evreiesti din peste 75 de tari.

In timpul intalnirii, Berel Lazar, unul dintre cei mai importanti rabini din Rusia, a amintit ca in urma cu 25 de ani miscarea, prin liderul sau Menachem Mendel Shneersohn, a luat in considerare emiterea unei Psak Din (decizie rabinica oficiala) pe tema rascumpararii poporului evreu.
Shlomo Amar a fost de acord ca este timpul sa faca cererea cunoscuta lui Dumnezeu pentru a „grabi” venirea lui Mesia. In prezenta a zeci de colegi si tinerea mainilor celor doi rabini aflati in proximitatea sa, Amar a rostit: „Noi pronuntam aceasta cerere in conformitate cu vointa poporului catre Atotputernicul Dumnezeu sa puna capat asteptarii si sa-l dezvaluie in fata ochilor nostri pe Moshiach (Mesia).

Declaratia sa a fost intampinata cu un consistent „Amin!” de catre multime. Imediat participantii au inceput sa cante „Vrem Moshiach acum! Nu mai vrem sa asteptam!” Aceste cuvinte apartin unui cantec pe care copiii sunt invatati sa-l cante de la o varsta foarte frageda.

Seri de evanghelizare la Biserica Baptistă nr. 2 Timișoara


Trupa Emaus la Biserica Baptistă Maranata Hunedoara


Mirabela Dauer la Biserica Internaţională Harul București