După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 noiembrie 2015

Vladimir Pustan – În tot răul e și-un bine (15 Noiembrie 2015)

Vezi şi alte resurse în pagina
Vladimir Pustan

Florin Ianovici – Fiilor risipitori

Luca 15:12 "Cel mai tânăr din ei a zis tatălui său: ‘Tată, dă-mi partea de avere ce mi se cuvine.’ Şi tatăl le-a împărţit averea. "
Peste durerea tragicului bilanț de la clubul Colectiv s-a așternut cea a atentatului de la Paris. Să ucizi în numele lui Dumnezeu este cea mai mare bucurie a diavolului. Fanatismul este un monolog al întunericului.
Cel mai sumbru incident a avut loc la sala de spectacol Bataclan, unde peste 80 de persoane au fost ucise la un concert al grupului hard rock Eagles of Death Metal.
Este greu să nu observi un amănunt tulburător: cea mai mare parte a victimelor din Franța au fost ucise la un concert de muzică susținut de o formație de hard rock...!
Nu cred că ideea fiului risipitor de a cere tatălui partea de averea a fost a lui, ci a anturajului. Anturajul nu este doar o plimbare cu grupul, ci o aderare la obiceiurile, comportamentul și valorile acestuia.

Kingdom Leadership Forum la Vlăhița

Acest Kingdom Leadership Forum se dorește a fi un context în care mai mulți lideri (din biserici, lucrări, organizații, firme sau alte inițiative) vin împreună pentru un timp de conectare și comunicare pe marginea unor subiecte și aspecte care țin de realitatea și lucrarea Împărăției lui Dumnezeu în contextul în care trăim și slujim. 


Tema Forumului din acest an este “Prezența creștinului în sferele societății”. 



Vom discuta atât despre perspective generale legate de influența Împărăției, cât și despre anumite implicații și aspecte specifice prin care Împărăția se manifestă și interacționează în orașele, bisericile și comunitățile noastre. 

Domeniile (track-urile) specifice pe care le vom avea în vedere în acest an sunt acestea:

Concert BOBOC la Biserica Deo Gloria Hunedoara


VIDEO: Iosif Ţon la Biserica Filadelfia Bucureşti (16 noiembrie 2015)

Vezi şi alte resurse în pagina
Iosif Ţon

Cristocentric la Centrul Creștin Hațeg


Conferința „Sub un singur NUME” la Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" Satu Mare

17:00 - SERVICIU DESCHIDERE (Raul Todinca & Trupa TR3i)
18:15 - PAUZA
18:45 - WORKSHOPS (Not an Idol, Mike King, Raul Todinca, Peter Skov)
19:30 - PAUZA
20:00 - SERVICIU INCHIDERE (Daniel Ciuciui & Trupa Pas)
21:30 - HANGOUT

Întâlnire zonală de tineret cu Emanuel Dobrin & Profides la Biserica Creștină după Evanghelie Harul Alexandria


La Ordinea Zilei: Postul Crăciunului



Interviu 
cu pastorul
Tiberiu Ciobotari
pe tema 
Postului Crăciunului
Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

Studenți mediciniști la Biserica Penticostală Filadelfia Tinca, judetul Bihor

Biserica Penticostală Filadelfia Tinca, împreună cu Asociația Studenților Mediciniști Creștini din România vă invită sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 10, la Biserica Penticostală Filadelfia din comuna Tinca, unde vor avea loc consultații medicale gratuite pentru adulți și copii. 

Echipa este alcătuită din medici rezidenți și studenți creștini de la Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea.

• Vitamina Zilei: Pastor Teofil Ciortuz – Săptămâna are șapte zile

Şase zile să lucraţi, dar ziua a şaptea este Sabatul, ziua de odihnă, cu o adunare sfântă.” (Leviticul 23:3)

În timpul revoluției franceze din timpul lui Robespierre, săptămâna de șapte zile a fost înlocuită cu săptămâna de zece zile. S-a observat imediat că oamenii și animale nu au putut rezista având doar o zi de odihnă din zece. Oamenii au început să se îmbolnăvească și vitele s-au prăbușit pe câmpuri. Curând, au trebuit să se întoarcă la săptămâna de șapte zile. A fost demonstrat în mod clar că modelul lui Dumnezeu nu trebuie să fie încălcat.

Celulele din corpul uman mor și sunt înlocuite în mod constant. Trupul uman funcționează pe un ciclu de șapte ani în care, într-o perioadă de șapte ani, fiecare celulă din organism este înlocuită.
Există astfel de un design incredibil care se arată în natură. Pretutindeni putem vedea amprenta lui Dumnezeu în toată creația.

(Traducere și adaptare după http://www.cai.org)

Garage Sale la Biserica Harvest Metanoia Arad


Conferință de tineret cu Marius Cruceru la Biserica Penticostală Română München


Conferința OraDeo, ediția a 11-a

Mai multe detalii: AICI

Pastor Ovidiu Petric – Evreii sunt de "vină" pentru atacurile islamiste din Paris

Violența și teroarea și-au dat mâna și au lovit din nou, îmbibate de otrava spiritului antisemit ce chinuie de veacuri lumea islamică si nu numai. Președintele Obama si alti lideri politici refuza cu incapatanare să creadă sau cel putin să afirme public acest adevăr.

Dacă cineva crede ca ținta primară a teroristilor islamisti de vineri au fost francezii, se înșeală. Evreii au fost si vor fi mereu vanați cu nesaț de fanaticii religioși ignoranti care cred orbește ca Israelul trebuie șters de pe fața pamântului.

In atacul de vineri, victimele colaterale au fost multe printre care si români si americani, iar ura nestavilita a religiei oarbe si ucigașe a secerat tot ce a prins ca gest al răzbunării față de asocierea oricărei persoane cu evreii.

Cafeneaua Ba'ta Clan si sala de spectacole Ba'ta Clan - unde au fost impușcate în jur de o sută de persoane - erau deținute de evrei.

In anul 2008 la Cafeneaua Ba'ta Clan si-au facut apariția opt musulmani (cu o atitudine josnica de oameni lași) avand fețele acoperite si au transmis un mesaj extrem de amenințător proprietarilor cafenelei. Li s-a atras atenția evreilor care dețin localul ca au informații extrem de provocatoare si deranjante la adresa islamului despre modul in care își folosesc aceștia banii. Evreii au fost amenințați si avertizati sa se oprească sa mai finanțeze Fundația Migdal extrem de activă in Israel, iar dacă nu se vor opri vor regreta enorm. Ultimele cuvinte ale acestor teroriști islamisti au fost "Data viitoare nu vom mai veni sa discutam, ci vom trece la acțiune".

Conferința de tineret NIHIL SINE DEO cu Nisti Popa la Biserica Betania Câmpia Turzii


✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy, Peru

      «El mi-a zis: „Harul meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită.” » 2 Corinteni 12:9
                                         
                    Iubiții mei frați și surori,
 
    În ultimele zile, din cauza vremii și ploii sunt nevoit să petrec mai mult timp în casă decât afară, așa că aș vrea să profit de ocazie și să vă scriu câteva rânduri despre mine. Din noiembrie a început și sezonul ploios. Putem să ne „mândrim” și noi că a venit iarna. Doar că iarna, aici, nu e albă și rece, ci mai mult călduroasă și cu mult noroi. Plouă mult și, din cauza acesta, au crescut și râurile și asta ne îngreunează vizitele în comunitățile de aici. Dar, cum spune Cuvântul lui Dumnezeu în Romani 8:28: „Noi însă știm că toate lucrurile lucrează spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu…”, tot așa și această vreme poate să ne fie o binecuvântare. Prin faptul că trebuie să stăm mai mult în casă, Dumnezeu ne oferă mai mult timp pentru a învăța limba. Și dacă mă uit la mine, constat că mai am nevoie de încă „câteva zile în casă” ca să învăț limba. Încerc să profit de timpul acesta și să învăț cât mai mult. Uneori pare a fi greu, altădată mai ușor. Dar am credința că voi înainta; și nu prin propriile mele puteri, ci doar datorită dragostei și harului lui Dumnezeu. El este Cel care îmi va da înțelepciune în continuare.

    Uitându-mă la calendar, deseori ajung la concluzia că timpul trece foarte-foarte repede. Slavă Domnului, pot să spun că acest timp a fost și este un timp foarte binecuvântat pentru mine. Am învățat multe lucruri, am văzut multe, prin care Dumnezeu adeseori m-a făcut să stau pe gânduri, să analizez lucrurile, prioritățile și mi-a arătat cât de mare nevoie este de lucrători. Cât de mare este secerișul, și totuși cât de puțini vor să se angajeze în această lucrare.