După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 16 noiembrie 2015

Pastor Sorin Cigher – Europa, trezește-te până nu va fi prea târziu!

Europa, de ce plângi? Cine te-a îngenuncheat? De ce ești în doliu? Ce ți s-a făcut? Oare de ce trebuie să vină peste tine astfel de atrocități? Îți pui astfel de întrebări în mod serios sau doar acum, când sunt multe lacrimi și sute de familii îndurerate? Cauți vinovatul? Unde-l cauți? Nu este prea departe, este chiar foarte aproape, ești chiar tu vinovată de tot ce se petrece cu tine!

Europa, ce ai făcut de L-ai eliminat pe Domnul vieții din mijlocul tău? Cum de ai crezut că fără El vei reuși, iar cu El nu? Te-a încurcat cumva și ai vrut să-L elimini cu orice preț? Nu crezi că toate acestea sunt urmările unor alegeri greșite? Ce ai făcut de ai ales să-L îndepărtezi pe Cel ce este iubire, în schimbul celuicare este plin de ură și răzbunare? Te-ai purtat urât față de credincioșii care propovăduiesc crucea lui Hristos, și i-ai luat în brațe pe dușmanii crucii! Soarele dreptății nu a fost bun, a fost prea puternic și te-a orbit, te-a deranjat tare de tot, ți-a scos la iveală toate impuritățile, te-a durut atât de mult… încât ai ales luna, care îți luminează cărarea pe timpul nopții spirituale în care te zbați. Ai vrut să fii liberă, să îți faci de cap...

Trezește-te că ești pe drumul morții! Trezește-te din idolatrie! Trezește-te din păgânism! Trezește-te din compromis! Trezește-te din formalismul în care ai căzut de multă vreme! Nu te mai interesează biserica, nu mai ești pasionată de viața pioasă și de trăirea în sfințenie… Ai mers pe drumul tău alunecos! Ai crezut că nu vei fi prinsă? Ai stat liniștită și ai mers pe drumul tău, drumul pierzării, ți-a plăcut aceasta, te-ai simțit bine pe el... De ce nu ai nevoie de Cel care este Pace și promovezi cu atâta pasiune pe cei care declară război?

Sesiuni de consiliere creștină la Biserica Sfânta Treime Londra

Depresie, anxietate, mânie, vinovăție, schizofrenie, dependențe, abuz de alcool și substanțe psihoactive, psihoze, gânduri de suicid, auto-mutilare, tulburări de somn, tulburări de alimentație, obsesii și compulsii, paranoia, probleme ale adolescentului, adultului și bătrânului și multe alte tulburări și nimeni nu te-a ajutat?

Doctorul psihiatru creștin Vlad Schlezak va începe sesiunile de consiliere creștina.

Sesiunile vor avea loc în biroul Bisericii Sfanta Treime, într-un mediu confidențial, profesionist și creștinesc.

ITP Bucureşti: Lansare de carte: „Viața împreună. Psalmii - cartea de rugăciuni a Bibliei” de Dietrich Bonhoeffer


Institutul Teologic Penticostal din București organizează împreună cu Grupul editorial Logos lansarea volumului Viața împreună, Psalmii - Cartea de rugăciuni a Bibliei de Dietrich Bonhoeffer

Evenimentul va avea loc miercuri, 18 noiembrie 2015, la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti, B-dul Uverturii, nr. 210-220, sect. 6, începând cu ora 18,00. 

La eveniment vor participa Prof. univ. dr. Hans Klein și Lector univ. dr. Emanuel Conțac.

Pentru detalii despre carte, vezi AICI.

Va așteptăm cu drag!

www.itpbucuresti.ro

Weekend de Apologetică cu Vlad Crîznic şi Natan Mladin la Biserica Elim Viena


Conferința anuală de tineret cu Gabi Zăgrean și Cătălin & Ramona Lup la Biserica Muntele Sionului Baia Mare


Concert "Song for Jesus" la Centrul Creștin Caleb Cluj-Napoca


La Ordinea Zilei: Parisul sub atac - corespondență din Franța



Interviu 
cu colegul nostru
Mihai Creța
de la 
Radio Eben Ezer 
din Paris
Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

Vladimir Pustan – Cum să mor bine? (15 noiembrie 2015)

Vezi şi alte resurse în pagina
Vladimir Pustan

Adevărul.ro: Atentat împotriva Europei creştine

Masacrul de la Paris a îndoliat, dar nu a îngenunchiat civilizaţia europeană. Atentatele teroriste produse vineri seara în capitala Franţei reprezintă un punct de cotitură atât pentru establishment-ul european, cât şi pentru lumea musulmană. Cu toţii trebuie să tragem învăţăminte, ca să nu ne mai săpăm unii altora morminte.

Atacurile armate împotriva unei mulţimi nevinovate nu au nicio justificare. Nimeni nu are dreptul să ia viaţa unui alt om, decât dacă este constrâns să o facă prin legitimă apărare. Nu pot exista motive, argumente, explicaţii pentru a îndreptăţi uciderea celor care gândesc altfel sau cred în altceva/altcineva. În realitate, nicio religie nu incită la ură şi la violenţă, ci doar fanaticii şi extremiştii pretins credincioşi. Faptul că în Vechiul Testament se regăseşte expresia „ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte” nu-i face criminali pe evrei sau pe creştini. Sensul Legii Talionului este că nu poţi aplica o pedeapsă mai mare decât cea pe care ţi-a pricinuit-o răufăcătorul. Oricum, nimeni nu mai respectă această „lege”, nici măcar habotnicii, fiindcă în Evangelia după Matei (5:38-39) sunt redate cuvintele Mântuitorului: „Aţi auzit că s-a zis ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte. Eu însă vă spun vouă: nu vă împotriviţi celui rău; iar cui te loveşte peste obrazul drept întoarce-l şi pe celălalt”.

Continuarea pe www.adevarul.ro

Os Guinness la Cluj-Napoca

Imaginează-ți conducători fără caracter, afaceri fără etică, știință fără valori umane - pe scurt, libertate fără integritate. Os Guinness (D. Phil, Oxford University) ne propune următoarea teză: Chiar dacă sistemul legal exercită constrângeri asupra comportamentului nostru, libertatea necesită integritate.

Te așteptăm să descoperim împreună cum definim și dobândim integritatea care ne conferă libertatea. Intrarea liberă. Mai multe detalii: AICI

✡ Jerusalem Dateline - Știri creștine din Israel (14.11.2015)

♫ Atelier coral Jubilate la Biserica Baptistă nr. 2 Timișoara


BIG Impact: Summitul Global de Conducere la Hațeg

Detalii și înregistrări: www.glsromania.ro

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace, dragi frați și surori,

            Vrem, în primul rând, să mulțumim Domnului pentru biruințele pe care ni le-a dat în această perioadă în care am avut instruirea pentru evanghelizare. Dorim să vă mulțumim pentru rugăciunile înălțate la tronul Tatălui. S-au simțit din plin. Domnul să-Și ia slavă din toate! După cum știți, am oferit o instruire pe două săptămâni pe teme legate de evanghelizare. Săptămâna trecută am fost în perioada de parctică, perioadă care a fost o mare binecuvântare! Domnul ne-a dat multă bucurie în echipă și unitate cum rar am întâlnit. Nimeni nu a avut obiecții și fiecare a slujit începând de la spălarea vaselor și gătit până la împărțirea tractatelor.

            La faza teoretică

            Bătrânelul de 67 ani  este botezat de doar 6 luni. Înainte de a-L primi pe Domnul era dependent de alcool,  de altfel un om educat, care a pierdut slujbe bune, ba încă deschisese propria presă, toate aceastea din cauza alcoolului. Însă acum este plin de râvnă pentru Domnul. Nu l-am văzut să obosească sau să se plângă. Slavă Domnului! Duhul Domnului l-a atins și pe el!

          Un alt frate a primit însărcinarea de la Domnul să înceapă o biserică. De fapt de mai mult timp plănuia, însă nu a făcut niciun pas în direcția aceasta. În săptămâna din faza teoretică, Domnul i-a dat un vis din care a reieșit clar că trebuie să înceapă o biserică. A spus că niciodată nu i s-a întâmplat  așa,  să aibă așa un vis, ba încă în vis Domnul i-a spus foarte clar să citească Ieremia 31:3. Mare este Domnul și, așa cum spune în Cuvântul Său, în capitolul 2 din Ioel, în vremurile din urmă Domnul va turna Duhul Său și bătrânii vor visa visuri și tinerii vor avea vedenii. Slava Lui! El vorbește când într-un fel când într-altul.