După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Marius Cruceru la Biserica IRIS Cluj-Napoca

Evanghelicii, oamenii unei singure Cărți? (seria Disciplinele spirituale – Iris, Cluj, ora 18.00, Duminică)
Acum cînd culturile se ciocnesc și lasă în urmă morți, acum cînd religiile sînt în confruntare, lăsînd pe străzi carne și sînge, cînd discursul religios se radicalizează, ne întrebăm, noi, noi …. evanghelicii … cu noi ce este?
Cine MAI SÎNTEM? Sîntem oamenii unei singure Cărți? Ar trebui cumva să fim?
Cînd toate celelalte religii, cum spunea cineva, se întorc spre textele fundamentale, creștinii se îndepărtează tocmai de textul care le-a constituit cathecheza și le-a generat rădăcinile credinței.
Continuarea pe www.mariuscruceru.ro

Virgil Tabry la Biserica Baptistă Biruința Londra


✔ Botez la Biserica Română BETEL Tielt, Belgia


✔ Botez la Biserica Tabor Oradea

Biserica Ekklesia va invita sa va bucurati impreuna cu noi de sufletele castigate pentru Imparatia cerurilor! 
Duminica, 15 noiembrie 2015, ora 13, in incinta bisericii Tabor Oradea. 
Va asteptam cu drag!

Ekklesia Oradea

Pastor Titus Păștean la Biserica Baptistă Speranța Verona


Ziua Mulțumirii la Biserica Baptistă Golgota București


Alex Păduraru & Manu Negrea la Biserica Penticostală Gurahonț, județul Arad


Pastor Pierre Clement: "Franța are nevoie de rugăciunile voastre!"

EXISTĂ CEVA MAI SIGUR DECÂT MOARTEA...

Seara zilei de 13 Noiembrie 2015 va rămâne în istorie ca o seară a terorii și a morții. Oameni de pretutindeni au primit cu durere și consternare vestea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris și au îngrozit întreaga lume.

Tot mai mulți se mobilizează la rugăciune și trimit mesaje de susținere pentru poporul francez. Pastorul Pierre Clement, din Paris, îmi scria în această dimineață: "Franța are nevoie de rugăciunile voastre." Și aș adăga eu, Franța are nevoie de Dumnezeu și de Evanghelia harului lui Cristos, lucru valabil și pentru România. De asemenea, în astfel de momente dramatice e bine să ne amintim că numai Lumina Evangheliei lui Cristos poate alunga întunericul aducător de moarte.

Cu ani in urmă, tot într-o zi de 13 Noiembrie, a anului 1789, Benjamin Franklin scria:"Nimic nu este sigur, doar moartea și impozitele." Dar noi, creștinii, știm un lucru care este mai sigur - reîntoarcerea Domnului nostru Isus Cristos. El a venit pe pământ să moară pe cruce pentru păcatele noastre, a înviat și s-a înălțat la cer, dar într-o zi se va întoarce. Acesta este un lucru sigur! Cuvântul lui Dumnezeu spune: “Căci Domnul Însuși, la un strigăt de poruncă, la sunetul vocii arhanghelului și la sunetul trâmbiței lui Dumnezeu, Se va coborî din cer și, mai întâi, vor învia cei morți în Cristos, apoi noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți împreună cu ei în nori, ca să-L întâlnim pe Domnul în văzduh; și astfel vom fi întotdeauna cu Domnul.” (1 Tesaloniceni 4:16-17 NTR) Ești pregătit?
Pastor Samy Tuțac

UCDR: Comunicat de presă

Uniunea Creștin Democrată din România: 
condoleanțe poporului francez!
  • UCDR condamnă actele de violență și teroare petrecute vineri seara, 13 noiembrie (a.c.), la Paris.
  • Aceste acte de ură nu trebuie să devină un prilej de radicalizare și propagare pentru și mai multă ură bazată pe diferențe religioase, rasiale sau culturale, pentru niciuna din comunitățile afectate.
Cluj-Napoca, 14 noiembrie 2015: Uniunea Creștin Democrată din România (UCDR), formațiune fondată pe morala creștină, deplânge tragediile petrecute vineri seara, 13 noiembrie (a.c.), la Paris. 
“Rugăciunile noastre personale se îndreaptă spre familiile celor uciși și spre poporul francez. Condamnăm ferm aceste acte de violență și teroare petrecute vineri seara la Paris. Ca formațiune politică, facem un apel la rațiune, în speranța ca situația să nu degenereze în violențe spontane, indiferent de motivația acestora.” Valentin Licxandru, președinte UCDR.

Concert caritabil Cătălin Ciuculescu Band la București


Concert REVERS la Bistrița


Banchet Caritabil la Timișoara


Asociația Evanghelistică și de Caritate "Isus Speranța României" vă inivită marți, 18 Noiembrie 2014 de la ora 18, la Banchetul Caritabil "O ZI PENTRU CARITATE" care va avea loc la Restaurantul Valery 4 din Timișoara .


Evenimentul s-a născut în urmă cu 6 ani o dată cu pierderea pastorului și președintelui Asociației "Isus Speranța României", Petru Dugulescu, un om dedicat aproapelui și nevoilor sale. Din exemplul lui am învățat că s-ar fi bucurat ca dragostea noastră șă o manifestăm practic față de semenii noștri, slujind nevoilor lor.

Scopul acestei acțiuni este de a informa, sensibiliza și provoca românii să se implice în domeniul carității. Cei interesați să susțină financiar persoanele aflate în dificultate, o pot face donând în cadrul acestui eveniment special, dar și lunar sau periodic.

Orice ajutor este binevenit și încurajăm toți românii ca o zi din cele 365 ale anului să o dăruiască pentru caritate.

Os Guinness la Chișinău

Un membru al familiei Guinness de unde își trage numele si celebra Carte a Recordurilor - (Guinness Book of Records), vine la Chisinau!


Os Guinness (D.Phil, Universitatea din Oxford) este un important analist socio-cultural, autor a peste 30 de cărți și vorbitor principal la diverse conferințe politice și de afaceri, inclusiv conferințele TED, atât în Europa, cât și în Statele Unite. Reputat apărător al libertății de conștiință, s-a adresat atât Casei Comunelor din Parlamentul Britanic, cât și Congresului Statelor Unite ale Americii. Dr. Os Guinness, stră-stră-strănepotul lui Arthur Guinness, celebrul fabricant de bere din Dublin, s-a născut în China într-o familie de medici misionari. În tinerețe a lucrat ca reporter independent pentru BBC, iar în 1984 s-a stabilit în SUA, unde a lucrat la Woodrow Wilson Center for International Studies și Brookings Institution. 


Marius Cruceru la Biserica Providența Oradea


Ziua Mulțumirii la Biserica "Inimi Deschise" Freilassing, Salzburg


Va invitam Duminica, la ora 10, sa sarbatoriti alaturi de noi, Ziua Multumirii. 

Adu ca jertfa lui Dumnezeu multumiri si implineste-ti juruintele facute Celui Preainanlt. Ps 50:14

Biserica " Inimi Deschise" Freilassing, Salzburg

Vladimir Pustan – Cine a câștigat, cine a pierdut?

A câștigat moartea... Până acum 54 de morți. În lumea asta, doamna în negru pare să câștige mereu.
Televiziunile... Moartea face rating...
Vânzătorii de extinctoare...
Remus Cernea...
Noii miniștri și secretari de stat...
Cine a pierdut? Restul ...
Ei care au murit... Când mori năpraznic, de obicei mori nepregătit, cu sufletul uitându-se în altă parte.
Familiile lor... Nimeni nu le înțelege lacrima, deși îi mințim că da...
Biserica... Cred că a scăzut în sondaje cu încă 10 procente...
Așa vor unii ca să fie biserica, slabă... Ca să tacă... Ca să-i fie rușine să zică ”Nu”.
Și nu-i o soluție cum zicea un preot săptămâna trecută, că vrea să-și pună crucea la gât și sutana pe el, și să meargă la primul concert rock. 

• Vitamina Zilei: Nelu Filip – Valori răsturnate

Tragedia de pe Titanic a demonstrat că valorile noastre aici pe pământ sunt foarte relative. Iubitorii luxului au fost în stare să plătească sume uriașe ca să se bucure de lux în călătoria lor. Iubitorii distracțiilor au căutat să se distreze din plin pe tot parcursul călătoriei folosind toate facilitățile de pe vas. Iubitorii aurului au vrut să se asigure că și tacâmurile de la masa lor vor fi confecționate din acest material prețios.

Toate aceste mult dorite valori nu au mai însemnat nimic în momentul în care vasul se sufunda... O scândură plutitoare de care s-ar fi putut agâța cineva a ajuns să însemne nespus mai mult decât tot aurul, decât toate distracțiile, decât tot luxul.

Nu vă strângeţi comori pe pământ, unde le mănâncă moliile şi rugina şi unde le sapă şi le fură hoţii; ci strângeţi-vă comori în cer, unde nu le mănâncă moliile şi rugina şi unde hoţii nu le sapă, nici nu le fură. Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi şi inima voastră.(Matei 6:19-21)

Singurele valori care rămân sunt valorile Cerului. Ele nu se vor răsturna niciodată.

✉ Scrisoare misionară: Hajni și Mihai Dumitriu - Pregătire pentru slujire în zona Pacificului

Isaia 52:10 “… toate marginile pământului vor vedea mântuirea Dumnezeului nostru.”
Am început scrisoarea trecută cu gândul că dorim din toată inima, să auzim glasul lui Dumnezeu și să-L urmăm oriunde El ne va trimite! În ultimele luni am simțit îndemnul Duhului Sfânt să ne rugăm cu privire la slujirea noastră pe câmpul de misiune. Așa am și făcut și acum suntem gata să ne punem la dispoziția Domnului. În primul rând, ne-am rugat, ca dacă Domnul dorește ca noi sa plecăm peste hotare, să aducă colegi noi la birou care ar putea să preia lucrarea pe care-o facem în prezent. Eram puțini la birou pentru cantitatea de lucru necesară, deci fără venirea lor nu ar fi fost posibilă plecarea noastră. La această rugăciune a venit răspuns mult mai repede decât ne-am așteptat. Acest fapt ne-a încurajat mult să facem pașii următori.
Alături aveți o poză cu oamenii din zona Oceania la granița cu Sud-Estul Asiei (regiune denumită de Wycliffe ca zona de slujire Pacific – vedeți harta de mai jos). Am ales acestă poză pentru că noi ne-am dori mult să slujim acestor oameni pe care am ajuns să-i iubim citind despre ei și vizionând documentare despre ei. 
Zona Pacific are o întindere de 18,346 km, ceea ce este aproape jumătatea din circumferința pământului. Aici se vorbesc 1,312 limbi distincte (nu dialecte), cea ce reprezintă 18.5% din numărul total al limbilor active cunoscute pe pământ (în jur de 7000 de limbi). Este de asemenea cămin pentru o diversitate de culturi și rase: polinezieni, melanezieni, micronezieni și aborigeni. Papua Noua Guinea și Vanuatu sunt două dintre țările aflate în acestă regiune, cu cele mai mari nevoi în ceea ce privește traducerea Bibliei cât și promovarea folosirii Scripturilor.