După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 noiembrie 2015

Întâlnire pentru femei la Biserica Aletheia Timișoara


La Ordinea Zilei: Fierbe țara (6 Noiembrie 2015)



Interviu 
cu pastorul
 Ioan Bugnaruc
pe tema anunțată
Rubrică realizată și furnizată de către Ioan Ciobotă

✔ Botez la Biserica Penticostală Peniel Londra


Duminica, 8 Noiembrie, Biserica Peniel Londra va oficia un Botez nou testamental in apa. 

Pe aceasta cale te invitam sa fii impreuna cu noi. 

Domnul sa te binecuvanteze!

Sărbătoarea Roadelor la Biserica Baptistă Grace Dublin


Ziua Mulțumirii la Biserica Evanghelică Română Copenhaga, Danemarca


Sărbătoarea Mulțumirii la Biserica Izbânda Drăgăneasa, județul Prahova


Pastor Samy Tuțac – Să ne rugăm, în aceste zile fierbinți, pentru Președintele nostru, pentru un Guvern competent și pentru un nou Parlament

ESTE VREMEA CA CETĂȚENII CREȘTINI AI ACESTEI ȚĂRI SĂ SE SMEREASCĂ...

Frați creștini, vă chem să ne smerim înaintea lui Dumnezeu, așa ca Daniel odinioară, și să-i cerem iertare lui Dumnezeu pentru că noi, cetățenii creștini ai acestei țări, n-am făcut nimic semnificativ pentru ca România să nu ajungă dominată de incompetență și corupție. Pe bună dreptate ar trebui să ni se umple fața de rușine pentru că prin pasivitatea noastră am acceptat neglijența, șmecheria, incompetența și corupția crezând că nu sunt mare lucru, dar s-a dovedit că acestea pot fi criminale. 

Asumându-ne starea în care a ajuns națiunea noastră să ne unim glasurile și să strigăm către Dumnezeu: "O Stăpâne, Dumnezeule mare și înfricoșător, Cel Ce păstrezi legământul și îndurarea față de cei ce Te iubesc și păzesc poruncile Tale, am păcătuit, am greșit, am fost răi și ne-am răzvrătit, ne-am îndepărtat de poruncile și orânduirile Tale. Doamne, nouă se cuvine să ni se umple fața de rușine, da, nouă, regilor noștri, căpeteniilor noastre și strămoșilor noștri, căci am păcătuit față de Tine!" (Daniel 9:4-5, 8 NTR) 

Să ne rugăm, în aceste zile fierbinți, pentru Președintele nostru, pentru un Guvern competent și pentru un nou Parlament, mai suplu și mai respectat. Să ne rugăm pentru națiunea noastră și în special pentru generația tânără care cere "Schimbarea" și o nouă Revoluție. 

Întâlnire pentru femei cu Angella Reid la Biserica Apele Vii Timișoara


Vladimir Pustan la deschiderea Bisericii Sfânta Treime Londra


Dr. Eddie Ildefonso, un profesor de excepție pentru cursurile Seminarului Teologic Covington - Romania

Prof. Dr. EDDIE ILDEFONSO

- pastor in Los Angeles
- doua doctorate in teologie
- decanul Seminarului Teologic Covington pe toate extensiile internaționale
- vine in România din 2005
- a predicat in nenumărate Biserici Baptiste din Timiș, in special la Biserica Harul din Lugoj unde s-au ținut cursurile Covington timp de aproape zece ani
- prieten (fost ucenic) al lui John MacArthur
- amenințat cu moartea de nenumărate ori pe diferite continente pentru ca L-a predicat pe Cristos
- a predicat Evanghelia in peste 120 de țări
- a plantat 618 biserici in cei peste 35 de ani de slujire
- a luptat si a fost rănit in Războiul din Vietnam unde si-au pierdut viata cei doi frați de corp ai săi
- a avut dezbateri teologice cu un imam musulman intr-o mosche din Capitală Pakistanului o tara puternic islamizată
- a predicat anul acesta pe un stadion in fata a 13,000 de oameni in Indonezia (unde s-au predat Domnului sute de persoane), tara cu cel mai ridicat procent al populației islamice, peste 95%
- recent in 2015 a predicat Evanghelia la una din televiziunile naționale din Pakistan

Impactul academic si spiritual pe care aceasta școala teologica l-a avut in vietile multor studenți pastori si lucrători laici din bisericile locale a fost incomensurabil.
Dorința de a aprofunda Scripturile, de a fugi de plafonare, de a îndrăgi studiul, de a aborda cunoasterea in termenii relationarii la Cuvantul întrupat – Cristos, au fost toate beneficii inestimabile de care au dispus toti cei ce au devenit parte a acestei scoli teologice.

Respectul adanc fata de Cuvantul lui Dumnezeu, dragostea vie fata pentru Biserica locală si seriozitatea relatiei personale cu un Dumnezeu SUVERAN – caracteristica suprema a divinitatii – au fost urmarile vizibile in viata multor studenți ce s-au inrolat in cadrul acestor cursuri oferite de Seminarul Teologic Covington.

ActiveNews: „Fără Mine nu puteţi face nimic” – Cel mai important mesaj de la mitingul din Piaţa Universităţii

Ȋn pasajul de la Universitate e o mare de oameni. Miroase a ciuperci. Scara rulantă te transportă într-o altă lume, pe un continent în care ţările se războiesc cu un inamic nevăzut. Urcat pe troiţă, un cetăţean strigă la porta-voce: „Cine nu saaare, cine nu saaare/ Cine nu saaare, nu vrea schimbare”. 

Gaborii ce stau de pază demonstraţiei zâmbesc indulgent. Ȋn lozinca originală, scandată pe stadioane, ei sunt scutiţi de la sărit. Lângă troiţă sunt comasate galeriile de fotbal. Au experienţă, au porta-voce și știu să întreţină atmosfera. La un miting, la orice miting, cel capabil să inventeze rapid o lozincă cu rimă și ritm devine lider.  
 
Până la troiţă trebuie să traversezi printr-un grup de minoritari cu o problemă de ordin imobiliar. Scandează: „Vrem case pentru cei mulţi/ Nu doar pentru cei corupţi”. La graniţa lor au nimerit seculariștii, care-i cer Patriarhului, pe o pancartă, „Donează României toată averea bisericii”. Ei nu au găsit nicio rimă, doar o poză color pe net, pe care au printat-o lângă mesaj. 

Continuarea pe www.activenews.ro

Iosif Ţon – Ce este păcatul?

Vezi şi alte resurse în pagina
Iosif Ţon

Pastor Ioan Cocîrţeu – Români, să ţinem cu țara!

"Dacă vei asculta de glasul Domnului...Domnul, Dumnezeul tău, îți va da întâietate asupra tuturor neamurilor de pe pământ." Deuteronom 28: 1
În aceste zile, ca şi cetățeni ai acestei țări, ne-am exprimat foarte multe plângeri şi năzuințe pentru patria unde Dumnezeu a hotărât să trăim. Lucru absolut normal. Doza de patriotism este pusă de Creatorul în fiecare dintre noi. 

Trebuie spus însă, că nu toate scandările din aceste zile ar duce la schimbarea în bine a României. Unele erau imposibil de realizat, altele nu cred că plusau România. Unele erau rostite din ignoranță, altele dintr-o patimă dusă la extrem. Pentru unii a primat spiritul de masă, pentru alții chiar au fost doleanțe personale. La urma urmei, asa e în asa ceva, aşa e peste tot în astfel de cazuri. Vrem "să ținem" cu România, oarecum fiecare cum gândește.

Vă sugerez un mod de "a ține" cu patria noastră:

Chemare la post și rugăciune pentru țară – 6-8 noiembrie 2015