După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 noiembrie 2015

Adevărul.ro: Un popor mare cu o biserică mică

Au făcut averi pe spinarea poporului, mai ceva decât boierimea română înainte de 1907. Au devenit turnători şi colaboratori ai Securităţii. Au vândut poporul clasei politice.

Au ridicat mii de biserici şi o monstruoasă Catedrală în curtea şi pe măsura Casei Poporului, acest simbol odios, alături de Canalul Dunăre-Marea Neagră, al suferinţei îndurate de poporul român în perioada de dinainte de 1989. Au sfinţit pârtiile Udrei. Au facut capanie electorala în favoarea PSD-ului criminal.

Au acaparat şcolile şi le-au transformat în altare, încercând să înlocuiască studiul cu rugăciunea. Au asistat impasibili, ba chiar complice la crimele comise de statul român împotriva propriilor cetăţeni în perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial, dar şi în perioada socialistă. Au asistat, la fel de impasibili la cum ne-au omorât minerii, dacă nu la îndemnul, cel puţin sub mâna protectoare, dar incompetentă a lui Iliescu.

Au încercat reabilitarea criminalior legionari pentru a-i scoate basma curată pe popii verzi. Au îngenuncheat poporul şi l-au făcut actor/spectator în marele circ al cortegiului moaştelor.  

Au cutezat să ne ameninţe că îşi revendică proprietăţile dacă le impozităm veniturile, de parcă nu poporul şi-a vărsat sângele pentru ca să avem azi o biserică de toată ocara.

Şi-au dorit agenţii de voiaj bisericesc şi mărci de vinuri pentru a exploata la maxim credinţa mulţimii dar mai ales pentru a nu lăsa loc concurenţei pe piaţa de sute de milioane de euro a credinţei.  

Ne interzic să fotografiem în biserici pentru ca nu cumva să ne umplem de bani fără ca lor să le iasă profit, neînţelegând că biserica este Casa Domnului, deci şi a noastră în egală măsură.  

Îndemnul lor bezmetic la toate problemele sociale grave cu care se confruntă România a fost şi este - crede şi roagă-te. Întăresc credinţa în ocult prin slujbe de exorcizare şi dezlegare.  

Deşi au făcut atâtea lucruri, o slujbă în faţă clubului unde au pierit atâţia tineri nevinovaţi nu au venit să facă. Potrivit purtătorului de cuvand al Patriarhiei,popa Stoica, nu s-au dus pentru că nu au fost chemaţi.  

Mai răspopiţilor, „chemarea“ v-a făcut-o deja Dumnezeu când chipurile v-a miruit şi v-a acceptat ca slujitori în Casa Lui.

Citeste mai mult: adev.ro/nx8qvn

† Comunicatul Uniunii Baptiste din România cu privire la tragedia de la Clubul Colectiv din București


Episcopul Stockholmului dorește eliminarea crucilor de pe biserici

† Comunitatea Bisericilor Penticostale din București – Plan de acțiune privind victimile incendiului din clubul Colectiv

Comunitatea Bisericilor Penticostale din București - Plan de acțiune privind victimile incendiului din clubul Colectiv 

În urma discuțiilor purtate cu managerii spitalelor unde sunt internate persoanele afectate de incendiu, s-au stabilit următoarele acțiuni concrete:

1. Este nevoie de unguente, pansamente, feșe, precum și de cel puțin 10 saltele la spitalul Universitar și Elias. Bugetul pentru saltele este de 3500 ron și a fost acoperit de biserica Betel. Pentru unguente, pansamente, feșe este nevoie de o sumă imediată de 2000 ron, pentru fiecare spital, adică un total de 4000. Pentru moment, biserica Betel a pus la dispozție aceste sume, dar necesarul trebuie acoperit și pentru perioada imediat următoare. Orice persoană dorește să se implice în această direcție, ne poate contacta.

2. S-a stabilit împreună cu conducerea spitalului de Chirurigie Plastică, Reparatorie și Arsuri o implicare pentru familiile celor internați, în sensul de a se oferi un pachet zilnic constând în sandwich, fructe, apă, ceai. Bugetul zilnic pentru această acțiune este de 400-450 ron. Pentru moment s-a stabilit o colaborare cu fundația ,,Viață și Lumină ‘’, care asigură necesarul, dar vă îndemnăm să vă implicați în acest proiect, care va fi de durată și care se poate extinde și la alte spitale.

Iosif Anca la Biserica Maranata Nürnberg, Germania


Biserica Penticostala Romana Maranata Nürnberg 

organizeaza la acest sfarsit de saptamana cateva seri de evanghelizare cu pastorul Iosif Anca din Arad.

Adresa: Am Hasensprung 8, 90766 Fürth

Program:

Vineri, 6 noiembrie 2015: ora 19.00
Sambata, 7 noiembrie: ora 18.00
Duminica, 8 noiembrie: ora 9.00

Detalii: Aici

Trupa Emaus la Călan, Bocşa Română şi Hunedoara


La Ordinea Zilei: Colectiv - Demisie Victor Ponta



Interviu 
cu pastorul
Claudiu Lapădat
pe tema anunțată 
Rubrică realizată și furnizată de către Ioan Ciobotă

ActiveNews: Mesaj către "puterile întunericului" între lumănările pentru victimele tragediei

O mare de oameni s-a dus să depună o floare sau o candelă la locul unde s-a produs tragedia de vineri seară, în urma căreia 32 de persoane și-au pierdut viața și alte 137 sunt rănite.
Printre cei care s-au dus să omagieze victimele se află însă și persoane dubioase.Astfel, fotoreporterii Mediafax au surprins un cadru în care se poate observa, cum în mijlocul candelelor, este un mic tricou, pe care sunt scrise cuvintele: "In the dark side we trust" (Ne încredem în puterea întunericului), precum și cifrele 666.
Propoziția este o parafrază a celebrului motto american "In God we trust"( Ne punem încrederea în Dumnezeu), iar cifra 666 este considerată, în creștinism, ca aparținând diavolului. 
Mesajul postat în fața clubului intră în contradicție cu apelul Sf. Ap.Pavel către creștini referitor la puterile întunericului:
Continuarea pe www.activenews.ro

Săptămâna "Verdictul ştiinţei: Creaţie!" la Alfa Omega TV

În săptămâna 9-15 noiembrie 2015, te invităm alături de noi să urmărești săptămâna dedicată creaționismului, intitulată “Verdictul Științei: Creație!”. 

In aceasta saptamana, Alfa Omega TV te invită sa urmaresti programe deosebite în care oamenii de știință susțin, dezbat sau combat creaționismul, aducând la lumină erorile teoriilor ștințifice evoluționiste și eventualele fisuri aflate pe paginile Bibliei. Poți afla acum dacă Dumnezeu a creat lumea, dacă a păcătuit știința sau dacă a evoluat Universul. Ce minuni ascunde corpul uman? Cine a conceput lumea minunata, animalele si plantele din jurul nostru?Ce nu a știut Charles Darwin? Ce s-a întâmplat cu maimuțele și unde au dispărut dinozaurii? Află acum care este, de fapt, adevărul despre enigmele istoriei, constată și tu că  verdictul științei este: Creație.

Pavel Riviş Tipei la Biserica Penticostală Gosen Timişoara


BistriţaNews.ro: Halloween-ul este satanism promovat de Ministerul Educaţiei Naţionale

Manifestarea are practici oculte ce promoveaza teroarea, cruzimea, violenta, moartea, prin care, elevii romani sunt implicati in lumea vrajitoriei si a satanismului. Un grup de 28 ONG-uri, reunite sub titulatura de Coalitia pentru Familie si Constitutie, acuza Ministerul Educatiei Nationale de nerespectarea Legii Educatiei Nationale pentru ca permite si promoveaza sarbatorirea Haloween-ului in scolile romanesti, se arata intr-un comunicat primit la redactie.

Semnatarii comunicatului afirma ca Ministerul a inchis ochii la numeroasele cereri facute de catre parinti si ONG-uri, de a stopa acest fenomen in timpul orelor de curs si "profesorii, invatatorii si educatorii au derulat si continua sa desfasoare activitati prin care isi propun sa generalizeze aceasta campanie de reeducare a elevilor romani", se arata in comunicat.

Organizatiile semnatare se plang ca in fiecare an, parintii sunt obligati la cheltuieli din ce in ce mai mari pentru a sustine aceasta sarbatoare in gradinite, scoli si licee.

Mai mult, de la an, la an exigentele "sarbatorii" cresc, astfel ca membrii corpului didactic ii obliga pe parinti la eforturi financiare suplimentare pentru ca Halloween-ul sa fie oficiat cu succes - Comunicat Coalitia pentru Familie si Constitutie

Ministerul Educatiei Nationale este avertizat "ca daca nu ia masuri pentru oprirea acestor manifestari, care lezeaza sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copiilor si tinerilor nostri si incalca Constitutia Romaniei si Legea Educatiei Nationale, vom fi obligati, pe cale de consecinta, sa-l actionam in judecata, in scopul opririi acestor manifestari morbide in unitatile de invatamant din Romania", avertizeaza cele 28 de ONG-uri semnatare.

In final, initiatorii invita parintii sa doneze Ministerului Educatiei banii pe care-i cheltuiesc pe Haloween "pentru ca in toate unitatile de invatamant din Romania sa fie introdusa apa curenta si grupuri sanitare decente", se arata in comunicat.

Iata comunicatul integral:
Halloween-ul este satanism promovat de Ministerul Educatiei Nationale

Continuarea pe www.bistritanews.ro

Ziarul de Iaşi: „Satanismul nu este străin de Halloween“ - Avertisment al prelaţilor catolici ieşeni

Episcopia Romano-Catolică din Iaşi a lansat şi anul acesta un apel şi o serie de sfaturi pentru ca enoriaşii catolici să nu se lase influenţaţi de „fenomenul Halloween“ în contextul în care în această perioadă există o sărbătoare foarte importantă numită „Toţi Sfinţii“. 

Aceste recomandări au fost gândite încă de la Conferinţa Episcopilor Catolici din România care va avea loc între 5 şi 7 mai la Oradea. „S-a constatat, în timpul dezbaterilor, că în societatea noastră românească s-au strecurat multe obiceiuri păgâne pe care chiar şi unii dintre creştini le acceptă sau chiar le promovează sub sigla obiceiului celtic al halloween-ului“, au arătat reprezentanţii ERCIS.
Aceştia precizează că la sfârşitul lunii octombrie este marcat de un eveniment care „s-a răspândit tot mai mult sub impulsul substanţial al televiziunii, cinemaului şi al internetului, şi care reuneşte persoanele într-o atmosferă «decorată» de bostani goi, schelete, cranii, corniţe, vampiri, stafii etc“, au precizat aceştia.
Continuarea pe www.ziaruldeiasi.ro

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

Le mulţumim tuturor celor care au susţinut pe genunchi, dar şi financiar proiectele şi echipa de misiune din Mongolia.

     Iată câteva informaţii despre stadiul actual al proiectului de construcţie:

-   S-au turnat centurile şi grinzile transversale
-  Au fost blocate geamurile şi uşile, astfel încât BCA-urile şi materialele care mai sunt în interior să nu fie furate
 

Următorii paşi:
-   Aşezarea unui plafon, fie din lemn fie din plăci prefabricate din beton. Plăcile de beton pot fi puse chiar şi în timpul iernii, dar dacă optăm pentru un plafon din lemn va trebui să aşteptăm până în primăvară, întrucât pe acest plafon se va turna o şapă de beton care nu poate fi turnată la temperaturile scăzute de aici din timpul iernii
-    Acoperişul
-    Interioarele

    
Pentru mai multe informaţii despre stadiul lucrărilor şi motive de rugăciune apăsaţi
 AICI.